Skocz do zawartości

"Wezwanie" przez karty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moją pierwszą i aktualną talię tarota kupiłam w wieku 12 lat, kiedy interesowałam się wróżkami, magią i wszystkimi paranormalnymi zjawiskami. Czytałam sobie o znaczeniach kart, wróżyłam dla siebie, taka dziecięca fascynacja. Przez okres od 12 roku życia do już 19 roku życia, co jakiś czas powracałam do talii i robiłam sobie dość długie przerwy. Pod koniec września na początku października, poczułam dziwne uczucie, którego nigdy nie zapomnę, czułam, że po prostu w tym momencie, teraz i zaraz muszę rozłożyć karty. Po prostu MUSZĘ, nie mogłam o niczym myśleć tylko o tym aby rozłożyć karty. Wiedziałam również kogo ta wróżba dotyczy - chłopaka z którym byłam bardzo zżyta. Nie pamiętam już całego rozkładu ale wiem, że karty wskazały mi ciążę, a raczej tego, że ten chłopak może spodziewać się narodzin potomka. Jest on w związku z dziewczyną, ale o niej karty nic mi nie mówiły, za to o nim bardzo dużo. Od października wróżyłam jeszcze z 2-3 razy dla siebie, wczoraj znowu poczułam to samo uczucie co wcześniej, tylko o wiele słabsze. Znowu rozłożyłam karty i na 6 kart wyszły mi 3 puchary, w tym as pucharów, (który w moich rozkładach zawsze mi tą ciążę wskazuje, jak również i słońce) i znowu wskazanie ciąży. Nie wiem co mam o tym myśleć, jestem lekko w szoku, że karty i w październiku i teraz w styczniu wskazały mi identycznie to samo. Zawsze byłam przesądna, ale nie wiem co mam o tym myśleć. Dlaczego poczułam takie silne uczucie? Dlaczego karty mnie "wezwały"? Nigdy wcześniej, z żadną inną osobą tak nie miałam.

Napisano

Możliwe, ze karty wskazują Ci na to, byś go ostrzegła? Że to nie jest czas dla niego. Że to dziecko moze wiele zmienić w jego życiu - zbyt wiele. Powinnaś wg mnie z nim porozmawiać jak sytuacja wygląda i dać mu kilka rad i wskazówek.