SacralNirvana Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Naja... znajomy jeden, z ktorym gadam sobie. Z czasem zapytam, jak tam mnie widzi (wiec bedzie i weryfikacja)... ale zerknelam na to pytanko i wyszly mi same AW. VI Kochankowie, IX Eremita, XV Diabel ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB III Cesarzowa Chyba jako taka kochliwa osobe, aczkolwiek samotna. Moze momentami zbyt wyrywna i no nie wiem, jak tego Diabla zdefiniowac. No i chyba w tej Sprawiedliwosci, to ze nie jestem jeszcze do konca rozwiedziona, znaczy jeszcze mezatka. Tak przyszlo mi do glowy. Moze ktos rzuci okiem na rozkladzik? Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Jako seksowną, namiętną acz samotną kobietę, która jest spętana obawami. w podsumie to fakt, ta wiedza o tym, że twój status jest jeszcze niewyjaśniony. Cesarzowa to w końcu zamężna kobieta ( ma swojego Cesarza) 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Jaka kobieta jestem wg X? VI Kochankowie, IX Eremita, XV Diabel ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB III Cesarzowa Uważa Cię za kobietę rodzinną, ciepłą i troskliwą, myślę też, że opiekuńczą, która jest mądra dzięki doświadczeniom i wiedzy, ale też...potrafi równoważyć w sobie przeciwieństwa tylko najpierw w wg niego musi rozliczyć się z trudnościami, ograniczeniami. Do tego oczywiście seksowna, pociągająca, posiadająca w sobie delikatność, wrazliwość Taka do tańca i różańca Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Romantyczną duszę, kochliwą, wrażliwą. Mądrą kobietę, o imponującej wiedzy i dużej świadomości siebie. Pociągającą fizycznie w tym diabełku chyba W podsumie Cesarzowa, jako ikona kobiecości, zmysłowości, seksualności, ale też pewnie matka i ta Srawiedliwość- pewnie nieuregulowane sprawy związkowe. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 VI Kochankowie, IX Eremita, XV Diabel ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB III Cesarzowa No Pan chyba wie że jesteś jeszcze żoną destrukcyjnego Partnera (?)...poza tym uważa że jesteś wrażliwą, zmysłową Kobietą - bardzo atrakcyjną w Jego postrzeganiu...uważa też że jesteś trudna do zdobycia - chyba się czasem nieco alienujesz (?) - tak jakby uważał że przez swój nieudany związek w którym jeszcze tkwisz (jedną nogą ale jednak) jesteś dosć ostrożna - rozważna... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Stycznia 2013 Maestro Napisano 20 Stycznia 2013 Ja myślę, że wg niego jestes ciepła, mądra,samotna, a w tym Diable to masz dużo do powiedzenia, intelekt na wysokim poziomie.wg mnie w tej Sprawiedliwości to on Ciebie ocenia raczej, wydaje mi się, że nie patrzy na Ciebie przez pryzmat związku,mi ta karta pokazuje właśnie ocenianie kogoś, niekiedy "karanie", a nie związki... 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Naja... znajomy jeden, z ktorym gadam sobie. Z czasem zapytam, jak tam mnie widzi (wiec bedzie i weryfikacja)... ale zerknelam na to pytanko i wyszly mi same AW. VI Kochankowie, IX Eremita, XV Diabel ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB III Cesarzowa osoba, z ktora ma dobry kontakt, madrą ale i troche narwana (pelna pasji)- taka zw ktorej siedzi cala gama uczuc........... poza tym- matka jak nic -w tej cesarzowej Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 Dzieki kobitki. Tak z ciekawosci zapytalam, co oznacza ta Sprawiedliwosc z jego strony wobec mnie, czego konkretnie dotyczy. I znowu losujac z calej talii wyciagnelam same AW... XII Wisielec, XVII Gwiazda, XXI Swiat ---> suma VI Kochankowie; suma HB V Papiez I mysle, ze jak najbardziej moze chodzic tu o malzenstwo, ktore w tym czasie trzyma mnie jeszcze w martwym punkcie (Wisielec), nie pozwalajac robic na te chwile jakis wiekszych planow na przyszlosc i wyjsciu calkiem w swiat. W podsumie Kochankowie, czyli ogolnie wahanie, podejmowanie decyji i Papiez (malzenstwo, maz)... Ale ktos moze jeszcze zerknie. Ciekawe, ze jakbym nie ciagnela to wychodza mi same AW tutaj... Hmm... Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 też właśnie wydaje mi się, że to chodzi o to małżeństwo Swoją drogą Sacral- ono ci chyba w każym rozkładzie wychodzi... Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Napisano 20 Stycznia 2013 No.. wlecze sie za mna ten temat... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Dzieki kobitki. Tak z ciekawosci zapytalam, co oznacza ta Sprawiedliwosc z jego strony wobec mnie, czego konkretnie dotyczy. I znowu losujac z calej talii wyciagnelam same AW... XII Wisielec, XVII Gwiazda, XXI Swiat ---> suma VI Kochankowie; suma HB V Papiez I mysle, ze jak najbardziej moze chodzic tu o malzenstwo, ktore w tym czasie trzyma mnie jeszcze w martwym punkcie (Wisielec), nie pozwalajac robic na te chwile jakis wiekszych planow na przyszlosc i wyjsciu calkiem w swiat. W podsumie Kochankowie, czyli ogolnie wahanie, podejmowanie decyji i Papiez (malzenstwo, maz)... Ale ktos moze jeszcze zerknie. Ciekawe, ze jakbym nie ciagnela to wychodza mi same AW tutaj... Hmm... Dokładnie Sacralciu - nic dodać nic ująć... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi