Gość Linkinia Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Hej ;D Sprawa jest taka: karty mi pokazały spotkanie między 11-17 lutym --> 10 denarów, Kochankowie, 4 buław A że jest to pan, który lubi w ostatniej chwili odwołać albo spontanicznie się umówić, to zrobiłam dalsze prześwietlenie. Jesteśmy z jednej miejscowości, pewnie dlatego Rydwanu nie ma ;p Proszę, powiedzcie, kiedy wg was odbędzie się spotkanie Weryfikacja 16 lutego. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z K.: 11.02 -> Umiarkowanie, 3 puchary, Koło Fortuny, Głupiec --> możliwe 12.02 -> Księżyc, As pucharów, Świat --> wieczorem? 13.02 -> 9 denarów, 10 pucharów, 8 buław, 5 denarów --> tu chyba raczej tylko mówienie/pisanie o tym 14.02 -> Wieża, 9 denarów, As buław, Giermek mieczy --> nie 15.02 -> Król mieczy, Giermek mieczy, 7 denarów --> nie 16.02 -> 4 mieczy, Sąd, Kapłanka --> nie wiem Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Linkinia Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 nie wiem mi tu nie wygląda jakby miało dojśc do spotkania, tego 16.02 tak jakbyście na nowo mieli ustalać termin spotkania Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Ja ogólnie to nie widzę w tych dniach spotkania jeśli już miałabym się uprzeć - to według mnie jest ono możliwe: ~ 14.02 -> Wieża, 9 denarów, As buław, Giermek mieczy --> Sąd - tutaj...Wieża tutaj rozwalić może ograniczenia dotychczasowe i w efekcie do spotkania może dojść... Pozdrawiam. Cytuj
iridos Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 obstawiam ze w żadnym z w/w terminow Cytuj
maddie88 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Hmm... Ja bym była za 11.02. - jest spontaniczna propozycja spotkania w tym Głupcu i spotkanie w 3 Kielichach... Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) A ja mam pytanie w jaki sposób ustaliłaś, ze akurat pomiędzy 11 a 17 lutego? Rozkładałaś karty tydzien po tygodniu? Z posstałych kart - ustaliłbym, że 14 umówicie się i moze uda wam się spotkać, ale na pewno umówicie się na jakiś dzień w tym dniu. Jeżeli 14 tylko umówicie się to spotkacie sie 15 lutego Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Wrozbita_Oramin Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z K. w lutym - były pozytywne karty, więc ciągnęłam na tydzień po tygodniu i przedział czasowy 11-17 miał najładniejsze karty, jeśli chodzi o spotkanie. Testuję tę metodę Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Ja bym obstawila 15.02 11 i 12 tez wyglada niejednoznacznie. Trudne karty, patrze i nie wiem co napisac:D Mam tez taka mala rade, tzn mi bardzo pomaga. Sprobowac rozklad Kolo , albo na kazdy dzien tylko 1 karte klasc. Czekam na weryfikacje! Cytuj
Gość gość5 Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Hej ;D Sprawa jest taka: karty mi pokazały spotkanie między 11-17 lutym --> 10 denarów, Kochankowie, 4 buław A że jest to pan, który lubi w ostatniej chwili odwołać albo spontanicznie się umówić, to zrobiłam dalsze prześwietlenie. Jesteśmy z jednej miejscowości, pewnie dlatego Rydwanu nie ma ;p Proszę, powiedzcie, kiedy wg was odbędzie się spotkanie Weryfikacja 16 lutego. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z K.: 11.02 -> Umiarkowanie, 3 puchary, Koło Fortuny, Głupiec --> możliwe ale spontaniczne 12.02 -> Księżyc, As pucharów, Świat --> wieczorem?- ee. tu tylko myslec o sobie bedziecie 13.02 -> 9 denarów, 10 pucharów, 8 buław, 5 denarów --> tu tylko kontakt tel./sms 14.02 -> Wieża, 9 denarów, As buław, Giermek mieczy --> nawet jesli byly plany to w tej wiezy legly w gruzach 15.02 -> Król mieczy, Giermek mieczy, 7 denarów --> tu nie 16.02 -> 4 mieczy, Sąd, Kapłanka --> tu na "dzien dobry rozłąka jak juz to tak jak napisalam =- 11.02- nieplanowane- byc moze przypadkiem ......... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Weryfikacja Mieliście rację - spotkania nie było. Dziękuję bardzo za poświęcony czas Zaraz przyznam punkciki Może gdybyśmy tydzień wcześniej nie mieli spięcia, to sytuacja wyglądałaby inaczej? Miałam wybór... No nic, metoda tygodniowa zawiodła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi