Skocz do zawartości

Terminy - kiedy spotkanie? + weryfikacja

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Hej ;D

Sprawa jest taka: karty mi pokazały spotkanie między 11-17 lutym --> 10 denarów, Kochankowie, 4 buław

A że jest to pan, który lubi w ostatniej chwili odwołać albo spontanicznie się umówić, to zrobiłam dalsze prześwietlenie. Jesteśmy z jednej miejscowości, pewnie dlatego Rydwanu nie ma ;p

Proszę, powiedzcie, kiedy wg was odbędzie się spotkanie :bukiet: Weryfikacja 16 lutego.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z K.:

11.02 -> Umiarkowanie, 3 puchary, Koło Fortuny, Głupiec --> możliwe

12.02 -> Księżyc, As pucharów, Świat --> wieczorem?

13.02 -> 9 denarów, 10 pucharów, 8 buław, 5 denarów --> tu chyba raczej tylko mówienie/pisanie o tym

14.02 -> Wieża, 9 denarów, As buław, Giermek mieczy --> nie

15.02 -> Król mieczy, Giermek mieczy, 7 denarów --> nie

16.02 -> 4 mieczy, Sąd, Kapłanka --> nie wiem

Edytowane przez Linkinia
Napisano

nie wiem mi tu nie wygląda jakby miało dojśc do spotkania, tego 16.02 tak jakbyście na nowo mieli ustalać termin spotkania

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ja ogólnie to nie widzę w tych dniach spotkania :( jeśli już miałabym się uprzeć - to według mnie jest ono możliwe:

~ 14.02 -> Wieża, 9 denarów, As buław, Giermek mieczy --> Sąd - tutaj...Wieża tutaj rozwalić może ograniczenia dotychczasowe i w efekcie do spotkania może dojść...

Pozdrawiam.:);)

Napisano

Hmm... Ja bym była za 11.02. - jest spontaniczna propozycja spotkania w tym Głupcu i spotkanie w 3 Kielichach... :)

Napisano (edytowane)

A ja mam pytanie w jaki sposób ustaliłaś, ze akurat pomiędzy 11 a 17 lutego? Rozkładałaś karty tydzien po tygodniu?

Z posstałych kart - ustaliłbym, że 14 umówicie się i moze uda wam się spotkać, ale na pewno umówicie się na jakiś dzień w tym dniu. :)

Jeżeli 14 tylko umówicie się to spotkacie sie 15 lutego :)

Edytowane przez Wrozbita_Oramin
Gość Linkinia
Napisano

Zapytałam kart, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z K. w lutym - były pozytywne karty, więc ciągnęłam na tydzień po tygodniu i przedział czasowy 11-17 miał najładniejsze karty, jeśli chodzi o spotkanie.

Testuję tę metodę ;)

Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi :bukiet:

Napisano

Ja bym obstawila 15.02 :)

11 i 12 tez wyglada niejednoznacznie.

Trudne karty, patrze i nie wiem co napisac:D Mam tez taka mala rade, tzn mi bardzo pomaga. Sprobowac rozklad Kolo , albo na kazdy dzien tylko 1 karte klasc. Czekam na weryfikacje!

Gość gość5
Napisano

Hej ;D

Sprawa jest taka: karty mi pokazały spotkanie między 11-17 lutym --> 10 denarów, Kochankowie, 4 buław

A że jest to pan, który lubi w ostatniej chwili odwołać albo spontanicznie się umówić, to zrobiłam dalsze prześwietlenie. Jesteśmy z jednej miejscowości, pewnie dlatego Rydwanu nie ma ;p

Proszę, powiedzcie, kiedy wg was odbędzie się spotkanie :bukiet: Weryfikacja 16 lutego.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na spotkanie z K.:

11.02 -> Umiarkowanie, 3 puchary, Koło Fortuny, Głupiec --> możliwe ale spontaniczne

12.02 -> Księżyc, As pucharów, Świat --> wieczorem?- ee. tu tylko myslec o sobie bedziecie

13.02 -> 9 denarów, 10 pucharów, 8 buław, 5 denarów --> tu tylko kontakt tel./sms

14.02 -> Wieża, 9 denarów, As buław, Giermek mieczy --> nawet jesli byly plany to w tej wiezy legly w gruzach

15.02 -> Król mieczy, Giermek mieczy, 7 denarów --> tu nie

16.02 -> 4 mieczy, Sąd, Kapłanka --> tu na "dzien dobry rozłąka

jak juz to tak jak napisalam =- 11.02- nieplanowane- byc moze przypadkiem .........

• 4 tygodnie później...
Gość Linkinia
Napisano

Weryfikacja

Mieliście rację - spotkania nie było. Dziękuję bardzo za poświęcony czas :bukiet: Zaraz przyznam punkciki ;)

Może gdybyśmy tydzień wcześniej nie mieli spięcia, to sytuacja wyglądałaby inaczej? Miałam wybór... No nic, metoda tygodniowa zawiodła ;)