Maestro Inez2503 Napisano 20 Stycznia 2013 Maestro Napisano 20 Stycznia 2013 Mój znajomy,z który ostatnio prowadzę dysputy pisał do mnie z rana i przy okazji wyszlo na jaw ile mam lat - on jest nieco starszy. Był przekonany,że jestem młodsza.Jak zareagował ( w sensie co tam sobie pomyślał,bo przy mnie zachował twarz i był szarmancki ) Sprawiedliwość Diabeł Paź Denarów Słońce suma Gwiazda chyba zaczął mnie oceniac na zdjęciach,które posiada (wysłałam mu najnowsze), i chyba jednak doszedł do wniosku, że wygladam na mniej..Nie weim co z Diabłem , może go ta sytuacja zdenerwowała?? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Sprawiedliwość mówi o tym, że poznał prawdę i zaczął oceniać, czy naprawdę wyglądasz na zdjęciach na tyle lat. W Diable widziałabym echo tego kłamstewka i jakieś myśli pana, że został oszukany, czy coś w tym rodzaju, ale raczej nie gniew czy rozczarowanie. Dalsze karty są pozytywne. Sądzę, że to raczej poszło w jego ego i tak sobie pomyślał, że taki ''stary'', a się dał oszukać No i podsuma mówi, że uważa Cię za atrakcyjną. W porządku jest, focha żadnego, rozczarowania ani złości nie ma Cytuj
Gość sheina Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 dokladne jak pisz likinia. uwzam,ze troch byl zly,ale nei do tgo stonia,zeby to wykrzykiwac za duzy masz w sobie urok ktory a iego dzialał terapeutyznie Cytuj
bridaa Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 pomyślal że celowo naginałaś fakty by ukryć swój wiek, i że wyglądasz na mniej lat niż masz - mlodo i atrakcyjnie podobasz mu się Cytuj
Vivere Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Mój znajomy,z który ostatnio prowadzę dysputy pisał do mnie z rana i przy okazji wyszlo na jaw ile mam lat - on jest nieco starszy. Był przekonany,że jestem młodsza.Jak zareagował ( w sensie co tam sobie pomyślał,bo przy mnie zachował twarz i był szarmancki ) Sprawiedliwość Diabeł Paź Denarów Słońce suma Gwiazda Pomyślał, że (Sprawiedliwość + Diabeł to czasami korupcja ) podpisałaś pakt z diabłem i zatrzymał się dla Ciebie czas. Nic Go tu nie zdenerwowało. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Zareagował normalnie a to, ze wspomniał o tym, ze jesteś młodsza - komplement. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi