Skocz do zawartości

Jak zareagował

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Mój znajomy,z który ostatnio prowadzę dysputy pisał do mnie z rana i przy okazji wyszlo na jaw ile mam lat - on jest nieco starszy. Był przekonany,że jestem młodsza.Jak zareagował ( w sensie co tam sobie pomyślał,bo przy mnie zachował twarz i był szarmancki :lol:)

Sprawiedliwość Diabeł Paź Denarów Słońce suma Gwiazda

chyba zaczął mnie oceniac na zdjęciach,które posiada (wysłałam mu najnowsze), i chyba jednak doszedł do wniosku, że wygladam na mniej..Nie weim co z Diabłem , może go ta sytuacja zdenerwowała??

Gość Linkinia
Napisano

Sprawiedliwość mówi o tym, że poznał prawdę i zaczął oceniać, czy naprawdę wyglądasz na zdjęciach na tyle lat. W Diable widziałabym echo tego kłamstewka i jakieś myśli pana, że został oszukany, czy coś w tym rodzaju, ale raczej nie gniew czy rozczarowanie. Dalsze karty są pozytywne. Sądzę, że to raczej poszło w jego ego i tak sobie pomyślał, że taki ''stary'', a się dał oszukać ;) No i podsuma mówi, że uważa Cię za atrakcyjną. W porządku jest, focha żadnego, rozczarowania ani złości nie ma ;)

Napisano

dokladne jak pisz likinia. uwzam,ze troch byl zly,ale nei do tgo stonia,zeby to wykrzykiwac za duzy masz w sobie urok ktory a iego dzialał terapeutyznie :P

Napisano

pomyślal że celowo naginałaś fakty by ukryć swój wiek, i że wyglądasz na mniej lat niż masz - mlodo i atrakcyjnie

podobasz mu się

Napisano
Mój znajomy,z który ostatnio prowadzę dysputy pisał do mnie z rana i przy okazji wyszlo na jaw ile mam lat - on jest nieco starszy. Był przekonany,że jestem młodsza.Jak zareagował ( w sensie co tam sobie pomyślał,bo przy mnie zachował twarz i był szarmancki :lol:)

Sprawiedliwość Diabeł Paź Denarów Słońce suma Gwiazda

Pomyślał, że (Sprawiedliwość + Diabeł to czasami korupcja :D) podpisałaś pakt z diabłem i zatrzymał się dla Ciebie czas.:dostal_na:

Nic Go tu nie zdenerwowało.

Napisano

Zareagował normalnie a to, ze wspomniał o tym, ze jesteś młodsza - komplement.