Skocz do zawartości

Jak zrealizuje się moja chęc zrzucenia zbędnych kilogramów

Gość sappir

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

do końca maja 2013?

Świat, 4 Buławy, Gwiazda suma Sąd

No i bądź mądry i pisz wiersze

przyjmę, że powinno udać się :) w końcu świat to osiągnięcie celu

Kto mnie sprowadzi na ziemię, tylko niezbyt brutalnie;)

Napisano

te 4 buławy to takie ograniczenie... hmm skończy się na ambitnych planach? trochę zrzucisz a później i tak wszystko wróci do stanu poprzedniego

Napisano
do końca maja 2013?

Bedzie ambitnie, nawet bardzo ale po pierwszych sukcesach moze dojść do sytuacji - aaa tyle schudłam to sobie pozwolę na chipsa, albo dwa albo cala paczkę :D

Musisz być silna ana pewno dasz rade :D

• Maestro
Napisano

Spoko, dasz radę,świat to nowy etap, w Twoim wypadku walka z kilogramami,do wiosny powinnas być wiotka i zgrabna jak kobieta na karcie Gwiazda:)

Gość gość5
Napisano
do końca maja 2013?

No i bądź mądry i pisz wiersze

przyjmę, że powinno udać się :) w końcu świat to osiągnięcie celu

Kto mnie sprowadzi na ziemię, tylko niezbyt brutalnie;)

mysle, ze plany beda i checi tez ale w koncu dasz sobie spokoj- z tego co pamietam to faceci widza cie jako apetyczna babke- wiec po co sie meczyc? -moze te kilogramy to tylko w twoich oczach.....

Napisano
z tego co pamietam to faceci widza cie jako apetyczna babke- wiec po co sie meczyc?

dla lepszego samopoczucia:) i jak wiadomo dla innych kobiet ;DDD

Napisano
Spoko, dasz radę,świat to nowy etap, w Twoim wypadku walka z kilogramami,do wiosny powinnas być wiotka i zgrabna jak kobieta na karcie Gwiazda:)

też to tak widzę ,w ~4 buław~ jest Twój sukces a w sumie ~sąd~ dopatrywałabym się odrodzenia nowej Ciebie czyli szczuplutkiej :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
mysle, ze plany beda i checi tez ale w koncu dasz sobie spokoj- z tego co pamietam to faceci widza cie jako apetyczna babke- wiec po co sie meczyc? -moze te kilogramy to tylko w twoich oczach.....

Przybijam 5 bo zgadzam się z Rogi - może i zaczniesz sę odchudzać ale w końcu dasz sobie spokój....pokusy będą silniejsze...

Napisano

a ja myslę że do maja bedziesz się sobie podobała :-) cokolwiek by to miało nie znaczyć

jesli to bedzie utrata paru kilogramów to przy Sądzie widziałabym ponowny ich powrót

Napisano

nie zrzucisz na marzeniach sie skonczy ale ty chyba tak swoja droga nie potrzebujesz niczego zrzucac?

Napisano

wg mojej oceny potrzebuję:)

na początku czerwca będzie weryfikacja:)