Gość sappir Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 do końca maja 2013? Świat, 4 Buławy, Gwiazda suma Sąd No i bądź mądry i pisz wiersze przyjmę, że powinno udać się w końcu świat to osiągnięcie celu Kto mnie sprowadzi na ziemię, tylko niezbyt brutalnie;) Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 te 4 buławy to takie ograniczenie... hmm skończy się na ambitnych planach? trochę zrzucisz a później i tak wszystko wróci do stanu poprzedniego Cytuj
Trida Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 do końca maja 2013? Świat, 4 Buławy, Gwiazda suma Sąd Bedzie ambitnie, nawet bardzo ale po pierwszych sukcesach moze dojść do sytuacji - aaa tyle schudłam to sobie pozwolę na chipsa, albo dwa albo cala paczkę Musisz być silna ana pewno dasz rade Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Stycznia 2013 Maestro Napisano 20 Stycznia 2013 Spoko, dasz radę,świat to nowy etap, w Twoim wypadku walka z kilogramami,do wiosny powinnas być wiotka i zgrabna jak kobieta na karcie Gwiazda:) Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 do końca maja 2013? Świat, 4 Buławy, Gwiazda suma Sąd No i bądź mądry i pisz wiersze przyjmę, że powinno udać się w końcu świat to osiągnięcie celu Kto mnie sprowadzi na ziemię, tylko niezbyt brutalnie;) mysle, ze plany beda i checi tez ale w koncu dasz sobie spokoj- z tego co pamietam to faceci widza cie jako apetyczna babke- wiec po co sie meczyc? -moze te kilogramy to tylko w twoich oczach..... Cytuj
Gość sappir Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 z tego co pamietam to faceci widza cie jako apetyczna babke- wiec po co sie meczyc? dla lepszego samopoczucia:) i jak wiadomo dla innych kobiet ;DDD Cytuj
Lenka10 Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Spoko, dasz radę,świat to nowy etap, w Twoim wypadku walka z kilogramami,do wiosny powinnas być wiotka i zgrabna jak kobieta na karcie Gwiazda:) też to tak widzę ,w ~4 buław~ jest Twój sukces a w sumie ~sąd~ dopatrywałabym się odrodzenia nowej Ciebie czyli szczuplutkiej Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 mysle, ze plany beda i checi tez ale w koncu dasz sobie spokoj- z tego co pamietam to faceci widza cie jako apetyczna babke- wiec po co sie meczyc? -moze te kilogramy to tylko w twoich oczach..... Przybijam 5 bo zgadzam się z Rogi - może i zaczniesz sę odchudzać ale w końcu dasz sobie spokój....pokusy będą silniejsze... Cytuj
bridaa Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 a ja myslę że do maja bedziesz się sobie podobała :-) cokolwiek by to miało nie znaczyć jesli to bedzie utrata paru kilogramów to przy Sądzie widziałabym ponowny ich powrót Cytuj
iridos Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 nie zrzucisz na marzeniach sie skonczy ale ty chyba tak swoja droga nie potrzebujesz niczego zrzucac? Cytuj
Gość sappir Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 wg mojej oceny potrzebuję na początku czerwca będzie weryfikacja:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi