Skocz do zawartości

Na rok

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Zrobiłam na rok,bo mam osobiste Święto dzisiaj:)

1. Do czego tęsknisz, nie możesz zapomnieć? x1 Diabeł - cały czas jest koło mnie ktoś, kto w sumie mnie wkurza swoim zachowaniem,ale trudno mi się odciać;)

2. Sprawy, które są niepozałatwiane, ciągną się za Tobą x1 Śmierć - powinnam pewne rzeczy zakończyć,zmienić

3. Do czego już nie wrócisz- to za Tobą x1 Sąd - nie będzie powrotów do znajomosci, które zakończyłam

4. Dotychczasowe osiągnięcie-porażka x1 2 mieczy - trudno mi powiedzieć jak mam rozpatrywac tutaj tę kartę, może to, że ja czegoś nie odstrzegam?

5. Twój stan psychiczny na chwilę obecną x1 9 denarów - ogolnie jestem z siebie zadowolona teraz

6. Zdrowie x1 3 mieczy - oj, coś nie tak,nie mam pojęcia,bo żadna operacja mi się nie szykuje

7. Kto mieszka w Twoim sercu x1 10 kielichów - moja rodzina

8. Co zaprząta Twoje myśli x1 Księżyc - moje tajemnice

9. Finanse, praca, szkoła, nauka x1 Paź Buław - rozwijam się

10. Twoja tajemnica x1Świat - fakt, ze coś chcę zakończyć i rozpocząc coś nowego

11. Jak potoczą się sprawy sercowe? x1 Rycerz Buław Cesarzowa - jakiś męzczyzna będzie o mnie zabiegał, krązył koło mnie

12. Sprawy jakie trzeba będzie rozwiązać(urzędy, instytucje, problemy rodzinne) x1 8 denarów - ja tę kartę rozpatruję w oparciu nie tylko o pracę,ale naukę,powinnam skończyć szkołę:)

13. Jak potoczą się sprawy finansowe x1 6 mieczy paź denarów -szansa na coś nowego u mnie

14. Ogólna prognoza na przyszłość x3 2 kielichów 6 denarów 2 denarów 3 buław Słońce - same bramy,stąd tle kart - czeka mnie ciepła relacja oparta na wzajemnym dawaniu i braniu i dalsze pozytywne perspektywy, może gdzieś nawet wyjadę?

Napisano

1. Do czego tęsknisz, nie możesz zapomnieć? x1 Diabeł - Są tutaj intensywne myśli o panu, o czymś nie dokończonym...nie wyjaśnionym...

2. Sprawy, które są niepozałatwiane, ciągną się za Tobą x1 Śmierć - Zmiany, czy to na polu zawodowym, czy osobistym... Może stanęłaś przed koniecznością wyboru jednego z kierunków...to trudny wybór, ponieważ kiedy jedno przyjmujemy, z drugim musimy się pożegnać.

3. Do czego już nie wrócisz- to za Tobą x1 Sąd - Przeszłość to przeszłość.

4. Dotychczasowe osiągnięcie-porażka x1 2 mieczy - Zbyt mało zdecydowania w podejmowaniu decyzji...opowiedzeniu się za jedną z możliwości... Miałaś często wrażenie, że i tak xle i tak niedobrze, dlatego zwlekałaś z ruchem...

5. Twój stan psychiczny na chwilę obecną x1 9 denarów - Tak, zadowolenie z siebie i swojego życia :)

6. Zdrowie x1 3 mieczy - A może chodzi o serce, o klucia w sercu? Może powinnaś zwrócić na nie teraz większą uwagę?

7. Kto mieszka w Twoim sercu x1 10 kielichów - Rodzina najważniejsza :)

8. Co zaprząta Twoje myśli x1 Księżyc - Niewyjaśnione sprawy, niepewność co do nich...obawy, o to, jak się potoczą...

9. Finanse, praca, szkoła, nauka x1 Paź Buław - Jesteś pozytywnie nastawiona i zmotywowana do dalszej nauki umożliwiającej podwyższenie Twoich kwlaifikacji :)

10. Twoja tajemnica x1Świat - Hm, skoro to tajemnica... :) Jesteś otwarta na zmiany, na nowe i dobre rzeczy, które mają przyjść do Twojego życia :)

11. Jak potoczą się sprawy sercowe? x1 Rycerz Buław Cesarzowa - Będziesz adorowana, poczujesz się bardzo kobieco...dla mnie Cesarzowa jest spełniona jako kobieta :) Dużo inicjatyw, nieoczekiwanych spotkań...będzie się dziać :)

12. Sprawy jakie trzeba będzie rozwiązać(urzędy, instytucje, problemy rodzinne) x1 8 denarów - Powinnaś dokończyć rozpoczete sprawy, które kosztują Cię bardzo dużo czasu i energii, ale obiecują też satysfakcję w zamian za wytrwałość :)

13. Jak potoczą się sprawy finansowe x1 6 mieczy paź denarów - Też to widzę jako nowe zajęcie i to nie szansę, ale konkretną propozycję :) Coś innego od wykonywanego do tej pory zajęcia :) Poczujesz się niepewnie na starcie, ale dasz sobie radę w paziu - szybko będziesz chłonąć nowe obowiązki, może i doszkalać się, ale poradzisz sobie bez problemu.

14. Ogólna prognoza na przyszłość x3 2 kielichów 6 denarów 2 denarów 3 buław Słońce - ładne karty :) Dużo ładnych uczuć, relacja oparta na wzajemnym zrozumieniu, tolerancji, wsparciu...pomocy... Mogą to być krótkie podróże tam i z powrotem z tym kimś, dużo radości, śmiechu...pozytywnych, ciepłych chwil :)

• Lubię to! 1
Napisano

1. Do czego tęsknisz, nie możesz zapomnieć? x1 Diabeł – Utknęłaś w codziennych sprawach, które Cię nie zadowalają. Czujesz się spętana, ograniczona. Jesteś poprawna a chciałabyś troszkę odpuścić i zatracić się w swoich pragnieniach ( w tym, co niby nie wypada, nie należy), egoistycznie poddać się im, iść na żywioł. Zapomnieć o normach i zasadach społecznych.

2. Sprawy, które są niepozałatwiane, ciągną się za Tobą x1 Śmierć – Rozprawiasz się z przeszłością, jesteś na etapie radykalnej, wewnętrznej przemiany. Oczyszczasz się i rodzi się w Tobie nowe„ja”inne wartości, światopogląd. O ile pamiętam jesteś teraz w 9 roku osobistym? Rok bilansu końcowego i ta Śmierć mi tu pasuje.

3. Do czego już nie wrócisz- to za Tobą x1 Sąd – To, co do tej pory uważałaś za problematyczne i trudne, możesz zacząć odbierać jako błahe i bez znaczenia. Porzucasz stare przyzwyczajenia, zaczynasz iść nową drogą.

4. Dotychczasowe osiągnięcie-porażka x1 2 mieczy – zastój. Wydaje mi się, że nie chcesz czegoś widzieć lub stosujesz technikę wyparcia- udajesz, że nie widzisz. Utrzymujesz pozory. W Tobie emocję silne a na twarzy spokój. Z drugiej strony jednak, hmm.. jakbyś zastanawiała się, w którą stronę zmierzasz, szukasz właściwego celu.

5. Twój stan psychiczny na chwilę obecną x1 9 denarów –jest Ok. jest fajnie, jesteś nasycona, wolna. Wszystko masz co trzeba, ale brakuje bodźców, na które jesteś otwarta

6. Zdrowie x1 3 mieczy – Tu nie wiem, taka depresyjna aura. Może, jakiś dyskomfort psychiczny? Jak to się mówi: „masz bogate życie wewnętrzne” i czasami stawiasz się w roli cierpiennik.

7. Kto mieszka w Twoim sercu x1 10 kielichów - moja rodzina – tak, chyba jesteś bardzo uczuciowa

8. Co zaprząta Twoje myśli x1 Księżyc - moje tajemnice. Mnie się Księżyc kojarzy z takimi „ucieczkami” z codzienności w świat fantazji, wyobrażeń. Malujesz myslami swój czarno-biały świat by było kolorowo, zwłaszcza gdy Cię 3 miecze dopadną. Tu warto przywołać 9 denarów z pkt 5. To jednak nie 10 pucharow.

9. Finanse, praca, szkoła, nauka x1 Paź Buław - rozwijam się. Jest tu dużo pozytywnej energii, parcia do przodu ale i improwizacja. Tak jakbyś szukała nadal swojego właściwego miejsca.

10. Twoja tajemnica x1 Świat – nie wiem. Czy tu chodzi o podróż „w sobie' czy realnie chciałabyś czerpać życie pełnymi garściami, jesteś ciekawa Świata. Tu jakbyś chciala się wyzwolić i spełnić wszystkie swoje marzenia.

11. Jak potoczą się sprawy sercowe? x1 Rycerz Buław Cesarzowa - jakiś męzczyzna będzie o mnie zabiegał, krązył koło mnie – no podobnie myślę

12. Sprawy jakie trzeba będzie rozwiązać(urzędy, instytucje, problemy rodzinne) x1 8 denarów - ja tę kartę rozpatruję w oparciu nie tylko o pracę,ale naukę,powinnam skończyć szkołę:) Tak, tu może chodzić o naukę.

13. Jak potoczą się sprawy finansowe x1 6 mieczy paź denarów -szansa na coś nowego u mnie. Wg mnie też przejście na inny poziom

14. Ogólna prognoza na przyszłość x3 2 kielichów 6 denarów 2 denarów 3 buław Słońce - same bramy,stąd tle kart - czeka mnie ciepła relacja oparta na wzajemnym dawaniu i braniu i dalsze pozytywne perspektywy, może gdzieś nawet wyjadę?

Bramy, bo jesteś w 9tce :D Wygląda bardzo pozytywnie. Być może, jak napisałaś, fajny związek z kimś. To jest czas, kiedy pozamykasz to i owo i pootwierasz się na nowe. Przed Tobą „nowa życiowa podróż”, w lepsze spokojniejsze czasy.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Osobistym :D

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

1. Do czego tęsknisz, nie możesz zapomnieć? x1 Diabeł – Utknęłaś w codziennych sprawach, które Cię nie zadowalają. Czujesz się spętana, ograniczona. Jesteś poprawna a chciałabyś troszkę odpuścić i zatracić się w swoich pragnieniach ( w tym, co niby nie wypada, nie należy), egoistycznie poddać się im, iść na żywioł. Zapomnieć o normach i zasadach społecznych.

2. Sprawy, które są niepozałatwiane, ciągną się za Tobą x1 Śmierć – Rozprawiasz się z przeszłością, jesteś na etapie radykalnej, wewnętrznej przemiany. Oczyszczasz się i rodzi się w Tobie nowe„ja”inne wartości, światopogląd. O ile pamiętam jesteś teraz w 9 roku osobistym? Rok bilansu końcowego i ta Śmierć mi tu pasuje.

3. Do czego już nie wrócisz- to za Tobą x1 Sąd – To, co do tej pory uważałaś za problematyczne i trudne, możesz zacząć odbierać jako błahe i bez znaczenia. Porzucasz stare przyzwyczajenia, zaczynasz iść nową drogą.

4. Dotychczasowe osiągnięcie-porażka x1 2 mieczy – zastój. Wydaje mi się, że nie chcesz czegoś widzieć lub stosujesz technikę wyparcia- udajesz, że nie widzisz. Utrzymujesz pozory. W Tobie emocję silne a na twarzy spokój. Z drugiej strony jednak, hmm.. jakbyś zastanawiała się, w którą stronę zmierzasz, szukasz właściwego celu.

5. Twój stan psychiczny na chwilę obecną x1 9 denarów –jest Ok. jest fajnie, jesteś nasycona, wolna. Wszystko masz co trzeba, ale brakuje bodźców, na które jesteś otwarta

6. Zdrowie x1 3 mieczy – Tu nie wiem, taka depresyjna aura. Może, jakiś dyskomfort psychiczny? Jak to się mówi: „masz bogate życie wewnętrzne” i czasami stawiasz się w roli cierpiennik.

7. Kto mieszka w Twoim sercu x1 10 kielichów - moja rodzina – tak, chyba jesteś bardzo uczuciowa

8. Co zaprząta Twoje myśli x1 Księżyc - moje tajemnice. Mnie się Księżyc kojarzy z takimi „ucieczkami” z codzienności w świat fantazji, wyobrażeń. Malujesz myslami swój czarno-biały świat by było kolorowo, zwłaszcza gdy Cię 3 miecze dopadną. Tu warto przywołać 9 denarów z pkt 5. To jednak nie 10 pucharow.

9. Finanse, praca, szkoła, nauka x1 Paź Buław - rozwijam się. Jest tu dużo pozytywnej energii, parcia do przodu ale i improwizacja. Tak jakbyś szukała nadal swojego właściwego miejsca.

10. Twoja tajemnica x1 Świat – nie wiem. Czy tu chodzi o podróż „w sobie' czy realnie chciałabyś czerpać życie pełnymi garściami, jesteś ciekawa Świata. Tu jakbyś chciala się wyzwolić i spełnić wszystkie swoje marzenia.

11. Jak potoczą się sprawy sercowe? x1 Rycerz Buław Cesarzowa - jakiś męzczyzna będzie o mnie zabiegał, krązył koło mnie – no podobnie myślę

12. Sprawy jakie trzeba będzie rozwiązać(urzędy, instytucje, problemy rodzinne) x1 8 denarów - ja tę kartę rozpatruję w oparciu nie tylko o pracę,ale naukę,powinnam skończyć szkołę:) Tak, tu może chodzić o naukę.

13. Jak potoczą się sprawy finansowe x1 6 mieczy paź denarów -szansa na coś nowego u mnie. Wg mnie też przejście na inny poziom

Bramy, bo jesteś w 9tce :D Wygląda bardzo pozytywnie. Być może, jak napisałaś, fajny związek z kimś. To jest czas, kiedy pozamykasz to i owo i pootwierasz się na nowe. Przed Tobą „nowa życiowa podróż”, w lepsze spokojniejsze czasy.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Osobistym :D

Masz rację w każdym punkcie:))

Napisano

1. Do czego tęsknisz, nie możesz zapomnieć? x1 Diabeł - Pierwsza myśl intuicyjna to sfera ezo. To sfera której nie możesz zapomnieć i często myslisz o tym żeby wyciągnąć karty i dowiedzieć się tego co Cie interesuje. Myślę również,że cięzko Ci się uporać również z twoją uległością, skłonnościa do podatności na zdanie osoby na której Ci zalezy.

2. Sprawy, które są niepozałatwiane, ciągną się za Tobą x1 Śmierć - pChciałabyś zwalczyć tą podaatność do wpływu drugiej osoby i być calkowicie niezależna.

3. Do czego już nie wrócisz- to za Tobą x1 Sąd - Myślę,że nie wrócisz do powracania do przeszłości. W śmierci spróbujesz zakończyć te odradzanie się przeszłości w twoim życiu. Zakończenia i powroty.

4. Dotychczasowe osiągnięcie-porażka x1 2 mieczy - Czas w którym nie miałaś wpływu na otaczające Cie rzeczy. Nauczyło Cie to pokory i szacunku do mijającego czasu ,wspomnień,spedzonych chwil wsród bliskich i tych daleko.

5. Twój stan psychiczny na chwilę obecną x1 9 denarów -Na tą chwilę czujesz się komforowo w swoich życiu,spokojnie.

6. Zdrowie x1 3 mieczy - Tutaj mogą się pojawić jakieś problemy natury sercowej-może troszkę niepokoju,stresowych sytuacji bądz jakieś skaleczenie.

7. Kto mieszka w Twoim sercu x1 10 kielichów - W twoim sercu w tej chwili mieszka stabilizacja,spokojny dom,oparcie w rodzinie.

8. Co zaprząta Twoje myśli x1 Księżyc - Widać twoje obawy,jakies skryte i schowane marzenia połączone z flustracja,że nie zawsze jest tak jakbysmy chcieli tego do końca.

9. Finanse, praca, szkoła, nauka x1 Paź Buław - Tutaj coś się zadzieje,weżmiesz sprawy w swoje ręce.

10. Twoja tajemnica x1Świat - Pewne sprawy są zakonczone i nie powrócą już do twojego życia,ale które decyzje-to tylko ty wiesz. A tak poza tym to nie odbyłas jakiejś tajemniczej podrózy albo spotkania?:)

11. Jak potoczą się sprawy sercowe? x1 Rycerz Buław Cesarzowa - Będzie iskrzyć w zyciu uczuciowym,ale myślę,że postawisz sprawy na zadowolenie rodzinne,skupisz sie na dzieciach,ich nauce,motywowaniu.

Masz syna ?

12. Sprawy jakie trzeba będzie rozwiązać(urzędy, instytucje, problemy rodzinne) x1 8 denarów -

13. Jak potoczą się sprawy finansowe x1 6 mieczy paź denarów -Pójdziesz na przód,pojawią się możliwości twojego wiekszego zarobku,moze jakaś premia ,inne stanowisko,inna praca?

14. Ogólna prognoza na przyszłość x3 2 kielichów 6 denarów 2 denarów 3 buław Słońce - W domku,fajny spokój,widać tutaj wzajemne wspieranie się bo pojawią się nowe możliwości,ale również chyba inna osoba na twojej drodze. Możesz się troszkę wachać,próbować podejmować decyzje,ale sama do końca nie bedziesz wiedziała co robić bo w obu stron będzie ciepło i statecznie.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
1. Do czego tęsknisz, nie możesz zapomnieć? x1 Diabeł - Pierwsza myśl intuicyjna to sfera ezo. To sfera której nie możesz zapomnieć i często myslisz o tym żeby wyciągnąć karty i dowiedzieć się tego co Cie interesuje. Myślę również,że cięzko Ci się uporać również z twoją uległością, skłonnościa do podatności na zdanie osoby na której Ci zalezy.

2. Sprawy, które są niepozałatwiane, ciągną się za Tobą x1 Śmierć - pChciałabyś zwalczyć tą podatność do wpływu drugiej osoby i być calkowicie niezależna.

3. Do czego już nie wrócisz- to za Tobą x1 Sąd - Myślę,że nie wrócisz do powracania do przeszłości. W śmierci spróbujesz zakończyć te odradzanie się przeszłości w twoim życiu. Zakończenia i powroty.

4. Dotychczasowe osiągnięcie-porażka x1 2 mieczy - Czas w którym nie miałaś wpływu na otaczające Cie rzeczy. Nauczyło Cie to pokory i szacunku do mijającego czasu ,wspomnień,spedzonych chwil wsród bliskich i tych daleko.

5. Twój stan psychiczny na chwilę obecną x1 9 denarów -Na tą chwilę czujesz się komforowo w swoich życiu,spokojnie.

6. Zdrowie x1 3 mieczy - Tutaj mogą się pojawić jakieś problemy natury sercowej-może troszkę niepokoju,stresowych sytuacji bądz jakieś skaleczenie.

7. Kto mieszka w Twoim sercu x1 10 kielichów - W twoim sercu w tej chwili mieszka stabilizacja,spokojny dom,oparcie w rodzinie.

8. Co zaprząta Twoje myśli x1 Księżyc - Widać twoje obawy,jakies skryte i schowane marzenia połączone z frustracja,że nie zawsze jest tak jakbysmy chcieli tego do końca.

9. Finanse, praca, szkoła, nauka x1 Paź Buław - Tutaj coś się zadzieje,weżmiesz sprawy w swoje ręce.

10. Twoja tajemnica x1Świat - Pewne sprawy są zakonczone i nie powrócą już do twojego życia,ale które decyzje-to tylko ty wiesz. A tak poza tym to nie odbyłas jakiejś tajemniczej podrózy albo spotkania?:)

11. Jak potoczą się sprawy sercowe? x1 Rycerz Buław Cesarzowa - Będzie iskrzyć w zyciu uczuciowym,ale myślę,że postawisz sprawy na zadowolenie rodzinne,skupisz sie na dzieciach,ich nauce,motywowaniu.

Masz syna ?

12. Sprawy jakie trzeba będzie rozwiązać(urzędy, instytucje, problemy rodzinne) x1 8 denarów -

13. Jak potoczą się sprawy finansowe x1 6 mieczy paź denarów -Pójdziesz na przód,pojawią się możliwości twojego wiekszego zarobku,moze jakaś premia ,inne stanowisko,inna praca?

14. Ogólna prognoza na przyszłość x3 2 kielichów 6 denarów 2 denarów 3 buław Słońce - W domku,fajny spokój,widać tutaj wzajemne wspieranie się bo pojawią się nowe możliwości,ale również chyba inna osoba na twojej drodze. Możesz się troszkę wachać,próbować podejmować decyzje,ale sama do końca nie bedziesz wiedziała co robić bo w obu stron będzie ciepło i statecznie.

Mam syna:) Zgadza się:))

Napisano

Inezku to myślę,że twoje działania będą kierowane właśnie w jego stronę,skupisz się na jego ksztalceniu w życiu jak i rozwojowo w jakimś kierunku:*

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

Czy ktoś by jeszcze zerknał? To mój rozkład roczny,do 20 stycznia 2014 r., może ktoś się skusi?;)

• 2 miesiące temu...
  • Maestro
Napisano

Podbijam..............................;)))

Napisano
1. Do czego tęsknisz, nie możesz zapomnieć? x1 Diabeł

jakaś relacja... nie zakonczona, coś się za Tobą ciagnie. sama wiesz, ze nie jest to dobre dla Ciebie ale jednak

2. Sprawy, które są niepozałatwiane, ciągną się za Tobą x1 Śmierć - p

stawiam na niezależność... być 'wolna' psychicznie

3. Do czego już nie wrócisz- to za Tobą x1 Sąd -
wlaśnie jakieś realcje, tak, jak piszesz... Musisz sie z tym pogodzic

4. Dotychczasowe osiągnięcie-porażka x1 2 mieczy -
porażka - że nie mozesz się odciac od tego (jeja,... bardzo sie to wszystko rkeci wokól :/)

5. Twój stan psychiczny na chwilę obecną x1 9 denarów
hmm... ale czujesz sie dobrze, czujesz, ze mozesz wiele :D

6. Zdrowie x1 3 mieczy -
serducho, arytmia, jakies kłopociki z krązeniem

7. Kto mieszka w Twoim sercu x1 10 kielichów
rodzinka <3

8. Co zaprząta Twoje myśli x1 Księżyc -
tajemnice, których z nikim nie dzielisz. rzeczy, o których nie mówisz i cóz - niekoniecznie mozesz miec dobre spojrzenie na niektóre (dopowiadanie etc). Nie mówisz o swoich kłopotach za duzo chyba, kompleksach etc

9. Finanse, praca, szkoła, nauka x1 Paź Buław
jakis kursik sie chyba szykuje :>

10. Twoja tajemnica x1Świat -
Twoje plany, marzenia

11. Jak potoczą się sprawy sercowe? x1 Rycerz Buław Cesarzowa [/b
uhuhu jakies porywy serca sie chyba szykuja :>

12. Sprawy jakie trzeba będzie rozwiązać(urzędy, instytucje, problemy rodzinne) x1 8 denarów
cos z praca

13. Jak potoczą się sprawy finansowe x1 6 mieczy paź denarów -
zmiana pracy jakos mi tak sie kojarzy

14. Ogólna prognoza na przyszłość x3 2 kielichów 6 denarów 2 denarów 3 buław Słońce -
cos się zmieni na lepsze :) wiele osiągniesz (wewnetrznie) przez ten rok :)

powodzenia :D

• Maestro
Napisano
tajemnice, których z nikim nie dzielisz. rzeczy, o których nie mówisz i cóz - niekoniecznie mozesz miec dobre spojrzenie na niektóre (dopowiadanie etc). Nie mówisz o swoich kłopotach za duzo chyba, kompleksach etc

Dziękuję Ci, Trido:)) Powiem tylko,ze na temat kompleksów, które mam i ich nie kryje mówię duzo i pracuję nad pozbyciem sie ich, bo wiem, że tkwią tylko we mnie:) O kłopotach nie mówię, bo po co zamęczać ludzi wokół, co do dopowiadania, to ja jestem realistką, zbyt szczerą aby dopowiadać:)))

Napisano
Dziękuję Ci, Trido:))

prosze bardzo :D

O kłopotach nie mówię, bo po co zamęczać ludzi wokół

i w tym moze kryc sie ksiezyc :) dopowiadasz, ze ludzi zameczasz ;)

• Maestro
Napisano
prosze bardzo :D

i w tym moze kryc sie ksiezyc :) dopowiadasz, ze ludzi zameczasz ;)

Ha, ha:)))

Napisano

1. Do czego tęsknisz, nie możesz zapomnieć? x1 Diabeł ---> XV Diabel, HB XV Diabel i VI Kochankowie

Nie wiem. Skojarzylo mi sie z radoscia ze swojej fizycznosci. Jakby teraz bylo cos, co Cie hamuje, zebys z tego w pelni korzystala. Jakbys nie do konca umiala juz sie cieszyc tym, co daje Tobie materia. Diabel daje mozliwosc pelnej radosci ze swojego ciala jak i darow swiata materialnego. Po zsumowaniu sa Kochankowie, wiec droga wszelkich mozliwosci, jakie daje serce. Ale... trzeba sobie na to pozwolic. Nie umniejszac sobie, nie narzucac sobie niczego, co Cie by w tej kwestii wiezilo i nie pozwalalo byc po prostu soba. W pelni soba.

2. Sprawy, które są niepozałatwiane, ciągną się za Tobą x1 Śmierć ---> XIII Smierc, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Twoja przemiania jeszcze nie jest zakonczona. Nie ma opcji, abys rozpoczela cokolwiek nowego, dopoki stara struktura w pelni nie obumrze. Nie mozesz ciagnac dwoch srok za ogon na raz. Nie mozesz poruszac sie po obu roznych swiatach jednoczesnie. Jezeli chcesz swojego szczescia... skupiasz sie na jednym. Jezeli czujesz, ze dotychczasowy nie jest juz tym Twoim, doprowadzasz wszystko do konca i dopiero wtedy ma szanse narodzic sie cos nowego. Inaczej bedzie tylko miotanie sie i grzezniecie w Diable.

3. Do czego już nie wrócisz- to za Tobą x1 Sąd ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka

Do oceniania wszystkiego, wydawania osadow, wychodzenia roznym problemom na przeciw, starania sie dogodzic kazdemu. Do tej pory bylas osoba, ktora chciala na przod przewidziec, co sie stanie, jak zrobic, zeby bylo lepiej, jak cos zazegnac, jak do czegos (zlego) nie dopusci, jak puscic w ruch cos dobrego. Teraz nadszedl czas, ze nie bedziesz robic nic. Bedziesz ufac, ze dobre sily maja dobre zamiary wzgledem Ciebie, ze los szykuje Ci cos dobrego a Twoja intuicja zawsze i w odpowiednim momencie podpowie Ci, co, jak i kiedy zrobic. Nie bedzie juz tego szarpania sie i dzialania asekuracyjnego.

4. Dotychczasowe osiągnięcie-porażka x1 2 mieczy ---> II Kaplanka, HB II Kaplanka

Jw. Wszystko sie ladnie zazebia. Wyzej bylo wskazanie, aby teraz bardziej byc ufna i dac pokierowac sie wlasnej intuicji. Kaplanka w podsumie znowu daje o sobie znac. 2 Mieczy to szukanie na wszystko logicznych wytlumaczen i rozwiazan. Zawsze staralas sie do wszystkiego podchodzic rozumowo. Kompromisy, sztuka mediacji i przede wszystkim rozum. Wyzej Sad tez o tym mowi. Za wczasu cos zazegnac, wyjsc sprawie na przeciw zanim da o sobie konkretnie znac. Teraz przyszedl czas na intuicje. Musisz ja bardziej wprowadzic w zycie. To wiaze sie z wiekszym zaufaniem w swoje (zyciowe) mozliwosci. Masz ogromna zyciowa wiedze i madrosc (z uwagi na doswiadczenie zyciowe) i na tym powinnas bazowac. Intuicja bazuje zawsze na wiedzy. Nie jest wyssana z palca. Teraz masz podstawy, aby jej juz w pelni zaufac. I zrob to, bo na samym rozumie juz daleko nie zajedziesz.

5. Twój stan psychiczny na chwilę obecną x1 9 denarów ---> XIX Slonce, HB IX Eremita

Czas przed Toba zajmowania sie wylacznie soba. Musisz odkryc (i robisz to widac) wszelkie swoje atrybuty. To moze sie stac tylko wtedy, jezeli przestaniesz krazyc wokol tego, co przyniesie Ci przyszlosc a zajmiesz sie tylko i wylacznie swoja terazniejszoscia i takze swoja osoba osobiscie. Czas dla siebie, swoich pasji, dla ciala, duszy, umyslu. Wszystko, co ma przyjsc, przyjdzie wtedy w odpowiednim czasie. Co wypracujesz w sobie, swiat da Ci w formie odbicia lustrzanego.

6. Zdrowie x1 3 mieczy

Uwazaj na gardlo. Mi ta karta pokazuje problemy z gardlem zawsze. Jakies stany zapalne typu chrypa, zapalenie krtani itp.

7. Kto mieszka w Twoim sercu x1 10 kielichów ---> XX Sad, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Tak, rodzina na pewno, ale i potrzeba, aby w zyciu cos sie zadzialo. I tak bedzie, ale nie rzucaj sie na nic z braku akcji. Raczej patrz i obserwuj. Co ma przyjsc, przyjdzie w odpowiednim czasie, wtedy dopiero powinnas zadzialac. Nic na przod.

8. Co zaprząta Twoje myśli x1 Księżyc ---> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Leki rozne, obawy. Nie do konca jestes pewna wszystkiego. Wiesz, ze w Twoim zyciu zachodza zmiany, ze cos idzie do przodu, ale martwi Cie, ze nie wiesz, co bedzie jutro, co Ci przyniesie nastepny dzien? Wazne, abys zajela sie teraz konkretnie soba. W sobie znajdziesz pewnosc, odkryjesz odpowiedzi na rozne wewnetrzne pytania. Znajdziesz tam te tzw. wewnetrzna lampe, ktora oswietli Ci droge na dalsze dni zycia... ;) Takze nie szukaj tu odpowiedzi na zewnatrz. Masz ja w sobie. Wyzej patrz... duzo z intuicja zachet...

9. Finanse, praca, szkoła, nauka x1 Paź Buław ---> IV Cesarz

No tu widac, ze chcesz duzo, chcesz szybko. Powinnas bardziej popracowac nad tym, aby wszystko bylo bardziej zorganizowane, mialo tzw. rece i nogi. Nie trzymac sie tego sztywno, byc elastyczna, ale jakis zarys to powinno miec, zeby nie stracic celu sprzed oczu. Tym samym finanse np. tez powinnas planowac z olowkiem w reku, zeby nie obudzic sie pewnego dnia z reka w nocniku. Mozesz miec bowiem zachcianki i rozne widzimisie, zeby zaszalec bardziej niz to wskazane.

10. Twoja tajemnica x1Świat ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Nie wiem... mi to sie widzi tak, jabys miala ogromna potrzebe wyrwac gdzies do przodu i biec tak i biec i szukac swojego szczescia, bo ono moze tam czeka gdzies za rogiem. Wszyscy dookola sa szczesliwi a co ze mna? Tu rada jest jasna... siadz w sobie, skup sie na tym, co masz, docen to, co masz. Badz szczesliwa, badz krolowa (Cesarzowa) w swoim wlasnym swiecie (domu, rodzinie) a wszystko inne samo przyjdzie do Ciebie. ;)

11. Jak potoczą się sprawy sercowe? x1 Rycerz Buław Cesarzowa ---> VI Kochankowie; HB III Cesarzowa

Jakis romans Ci sie moze zdarzyc. Pan bardzo seksowny i goracy, namietny i Ty... ktora bedziesz sie w tym dobrze bardzo czula. Nie ma tu obrazu wielkiej stalosci czy perspektyw na ten czas czegos stalego, ale na pewno dobra zabawa i seks... bardzo, bardzo zadowalajacy Ciebie.

12. Sprawy jakie trzeba będzie rozwiązać(urzędy, instytucje, problemy rodzinne) x1 8 denarów ---> XVIII Ksiezyc, HB VIII Sprawiedliwosc

No tu duzo pracy Ci sie szykuje. Wiesz, ze nie pominiesz zadnego etapu. Moze byc to wlasnie szkola. Konkretna nauka, etap po etapie. Moze tez zarwane nieraz noce, poswiecone na nauke. I jasny przekaz. Ile wysilku w to wlozysz, takie bedziesz miala efekty.

13. Jak potoczą się sprawy finansowe x1 6 mieczy paź denarów ---> 0 Glupiec; HB VI Kochankowie

Tu uwazaj na ciaze. ;) Bo to wyglada tak troche, jakbys miala zaciazyc.

Ewentualnie... finanse beda, jak beda... a Ty skupisz sie bardziej na nauce. Byc moze nawet bedziesz musiala postawic nauke na pierwszym planie.

14. Ogólna prognoza na przyszłość x3 2 kielichów 6 denarów 2 denarów 3 buław Słońce ---> XVIII Ksiezyc, HB V Papiez

Bedzie pogodnie dosc. Widac ladne relacje z bliskimi, jak i z otoczeniem. Na niektore sprawy przyjdzie ci poczekac, ale nie warto tu bedzie sie martwic na zapas, bo to tylko kwestia czasu bedzie... takze po prostu uzbroic sie w cierpliwosc. I mozliwe, ze nieraz bedziesz musiala wykazac sie w strone kogos bezinteresownoscia.... wyjsc poza swoje jakies oczekiwania... i po prostu wyciagnac do kogos pomocna dlon. Ogolnie badz sobie wierna, postepuj zgodnie ze soba i nie daj sobie nic narzucac z gory. Jezeli postanowisz cos tak i tak, rob to. Jednak nie badz w tym zbyt sztywna. Nie pozwol, zeby jakies Twoje wewnetrzne dumy czy uniesienia z powodu czegos tam... stanely Tobie na przeszkodzie w waznych dla Ciebie sprawach. ;)

• Maestro
Napisano

Sacral, dałaś mi do myslenia:)

1. Do czego tęsknisz, nie możesz zapomnieć? x1 Diabeł ---> XV Diabel, HB XV Diabel i VI Kochankowie

Nie wiem. Skojarzylo mi sie z radoscia ze swojej fizycznosci. Jakby teraz bylo cos, co Cie hamuje, zebys z tego w pelni korzystala. Jakbys nie do konca umiala juz sie cieszyc tym, co daje Tobie materia. Diabel daje mozliwosc pelnej radosci ze swojego ciala jak i darow swiata materialnego. Po zsumowaniu sa Kochankowie, wiec droga wszelkich mozliwosci, jakie daje serce. Ale... trzeba sobie na to pozwolic. Nie umniejszac sobie, nie narzucac sobie niczego, co Cie by w tej kwestii wiezilo i nie pozwalalo byc po prostu soba. W pelni soba.

Ten rozkład jest ze stycznia i w zasadzie to co napisałaś mówi o moim myśleniu o sobie w tamtym czasie:) Teraz zmieniłam się, cieszę się sobą w pełni:)

3. Do czego już nie wrócisz- to za Tobą x1 Sąd ---> XX Sad, HB XX Sad i II Kaplanka

Do oceniania wszystkiego, wydawania osadow, wychodzenia roznym problemom na przeciw, starania sie dogodzic kazdemu. Do tej pory bylas osoba, ktora chciala na przod przewidziec, co sie stanie, jak zrobic, zeby bylo lepiej, jak cos zazegnac, jak do czegos (zlego) nie dopusci, jak puscic w ruch cos dobrego. Teraz nadszedl czas, ze nie bedziesz robic nic. Bedziesz ufac, ze dobre sily maja dobre zamiary wzgledem Ciebie, ze los szykuje Ci cos dobrego a Twoja intuicja zawsze i w odpowiednim momencie podpowie Ci, co, jak i kiedy zrobic. Nie bedzie juz tego szarpania sie i dzialania asekuracyjnego.

Tez 100% racji, nadszedł czas, że nie robie nic i ufam w sprawiedliwy Los:)

5. Twój stan psychiczny na chwilę obecną x1 9 denarów ---> XIX Slonce, HB IX Eremita

Czas przed Toba zajmowania sie wylacznie soba. Musisz odkryc (i robisz to widac) wszelkie swoje atrybuty. To moze sie stac tylko wtedy, jezeli przestaniesz krazyc wokol tego, co przyniesie Ci przyszlosc a zajmiesz sie tylko i wylacznie swoja terazniejszoscia i takze swoja osoba osobiscie. Czas dla siebie, swoich pasji, dla ciala, duszy, umyslu. Wszystko, co ma przyjsc, przyjdzie wtedy w odpowiednim czasie. Co wypracujesz w sobie, swiat da Ci w formie odbicia lustrzanego.

W tej chwili koncentruję się na tym co jest:) Tzn. w chwili obecnej, ha ha na notatkach leżacych grzecznie na łózku:lol::lol:

Ale tak poważnie, to masz rację, jestem teraz w momencie zajmowania się sobą:)

6. Zdrowie x1 3 mieczy

Uwazaj na gardlo. Mi ta karta pokazuje problemy z gardlem zawsze. Jakies stany zapalne typu chrypa, zapalenie krtani itp.

W styczniu i w kwietniu miałam z tym problem, w kwietniu nawet głos straciłam...

10. Twoja tajemnica x1Świat ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Nie wiem... mi to sie widzi tak, jabys miala ogromna potrzebe wyrwac gdzies do przodu i biec tak i biec i szukac swojego szczescia, bo ono moze tam czeka gdzies za rogiem. Wszyscy dookola sa szczesliwi a co ze mna? Tu rada jest jasna... siadz w sobie, skup sie na tym, co masz, docen to, co masz. Badz szczesliwa, badz krolowa (Cesarzowa) w swoim wlasnym swiecie (domu, rodzinie) a wszystko inne samo przyjdzie do Ciebie. ;)

Gna mnie mocno, w sumie mam 100% cech Wodnika...Ale doceniam co mam:))

Reszta do weryfikacji za kilka miesięcy:)

• 6 miesięcy temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

1. Do czego tęsknisz, nie możesz zapomnieć? x1 Diabeł - cały czas jest koło mnie ktoś, kto w sumie mnie wkurza swoim zachowaniem,ale trudno mi się odciać;)

Do pewnej relacji,która nie skończyła się wprawdzie,ale na razie nie mamy kontaktu

2. Sprawy, które są niepozałatwiane, ciągną się za Tobą x1 Śmierć - powinnam pewne rzeczy zakończyć,zmienić

nie udało mi się chyba czegoś zakończyć..

3. Do czego już nie wrócisz- to za Tobą x1 Sąd - nie będzie powrotów do znajomosci, które zakończyłam

pewne znajomości skończyły się dla mnie raz na zawsze, pożegnałam się z wieloma falszywymi ludźmi,z tego forum również, teraz jestem ostrożniejsza..

4. Dotychczasowe osiągnięcie-porażka x1 2 mieczy - trudno mi powiedzieć jak mam rozpatrywac tutaj tę kartę, może to, że ja czegoś nie odstrzegam?

brak spotkania z kims ważnym, ciagle z tym wyskakiwał i ...zonk

5. Twój stan psychiczny na chwilę obecną x1 9 denarów - ogolnie jestem z siebie zadowolona teraz

jest bardzo ok:) Czuję się fajnie z sobą:)

6. Zdrowie x1 3 mieczy - oj, coś nie tak,nie mam pojęcia,bo żadna operacja mi się nie szykuje

troche sobie palec skaleczyłam i zagoił się niezbyt,bo jest slad,poza tym to zlamane serce się zaznaczyło..

7. Kto mieszka w Twoim sercu x1 10 kielichów - moja rodzina

my family:)

8. Co zaprząta Twoje myśli x1 Księżyc - moje tajemnice

tak, tajemnice...

9. Finanse, praca, szkoła, nauka x1 Paź Buław - rozwijam się

zakończyłam szkołę:)

10. Twoja tajemnica x1Świat - fakt, ze coś chcę zakończyć i rozpocząc coś nowego

może fakt, że mam wiele znajomości, o ktorych nie każdy wie..

11. Jak potoczą się sprawy sercowe? x1 Rycerz Buław Cesarzowa - jakiś męzczyzna będzie o mnie zabiegał, krązył koło mnie

dokładnie,zabiega aż miło ktoś...

12. Sprawy jakie trzeba będzie rozwiązać(urzędy, instytucje, problemy rodzinne) x1 8 denarów - ja tę kartę rozpatruję w oparciu nie tylko o pracę,ale naukę,powinnam skończyć szkołę:)

szkoła i problemy w pracy

13. Jak potoczą się sprawy finansowe x1 6 mieczy paź denarów -szansa na coś nowego u mnie

na razie nic nowego nie ma, raczej rozmowy o tym

ogólnie to karty pokazały, że dzieliłam uwagę na różne relacje (nie tylko damsko - męskie), duzo osób jest koło mnie,pojawił sie ktos, kto mnie adoruje, w domu tez ok