Skocz do zawartości

Następny krok Pana?

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaki będzie następny krok Pana X względem Pani Y?

10 monet+ Kochankowie+ Król pucharów--> Diabeł

Pani otrzyma ofertę związku, ciągnie go do niej bardzo.

Napisano

No relacja moze sie poglebic i tu pan sie czyms wykaze. Rzeczywiscie ciagnie go bardzo do pani. Podsum HB To XVI Wieza i VII Rydwan. Relacja bedzie miala szanse ruszyc ostro do przodu.

• Lubię to! 1
Napisano

Wg mnie rowniez bedzie przelom. Czy to bedzie zwiazek w pelnie znaczenia tego slowa to nie wiem, ale seks i namietnosc tak:-)

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Pani otrzyma ofertę związku, ciągnie go do niej bardzo.

No ja tutaj Słońce oferty związku nie widzę (to są Pani nadzieje)...może paść od Pana propozycja spotkania, ale to takie "patykiem na wodzie pisane"...może jakiś ciepły sms, flirt, milutka rozmowa - coś w ten deseń...

P.S.

Niech Pani Y się dobrze "rozejrzy" czy Pan X oby na pewno sam jest...tutaj ciągnąć Pana do Pani ciągnie ale uważam że On ma dylemat bo jest z kimś związany - wobec tego poważnego kroku w stronę Pani Y według mnie nie uczyni...

Napisano

Pan wyszedł w kielichowym, czyli teraz do głosu doszły u niego emocje :) i to dosyć ciepłe, o ile nie gorące :) Dla mnie to jest zaproszenie do jakiegoś wykwintnego miejsca w tej 10 Denarów. Pani panu bardzo się podoba, ale te Kochanki... Madlen, to ten pan, który jest w związku? Kochanki z jednej strony niefajne, ale mówią też o faktycznym zainteresowaniu...o chęci wejścia w tę relację pomimo zobowiązań jednego z partnerów...

Napisano

ja myślę ,że związek / relacja / się pogłębi. Nabierze tak wyraz pewności że są razem.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Werf. Relacja pogłębiła się, spotykali się, ale Pani X stwierdziła, że to nie to. Nie czuła do niego żadnego pożądania, lubiła z nim tylko spędzać czas. Pan się trochę zaangażował, trochę walczył o utrzymanie kontaktu, ale Pani X świadomie i delikatni zaczęła sie oddalać.

Napisano

czy ja wiem. Pytanie dotyczyło następnego kroku PANA. A Pan kroki zaczął wykonywać. Umówił się z Panią, z tym że musiała trochę na ten krok poczekać. (ok 2 tygodni)