Kalyy Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 (edited) Witam i od razu powiem ze niesadziłem ze bede szukał informacji na temat tego co mnie spotkało.Miałem dwa przypadki-spałem jakos dziwnie przebudziłem sie i wiedziałem ze cos jest nie tak ze mna. Powoli i nagle w uszach słyszalem dziwny dzwiek i poczułem sie dziwnie nie mogłem otworzyc oczu, chciałem krzyknąć podnieść sie zupełnie byłem sparaliżowany tak to nazywam ale niewiem co jest grane.Gdy probuje z tym walczyć to jeszcze gorzej czułem jak usta wykręcają sie.I po chwili puszcza budzę sie i jest ok.Jak ktos mi to wytłumaczy choć pomoze w dojściu prawdy z góry dziekuje.Pozdrawiam wszystkich;) Edited February 11, 2013 by Kalyy chcę usunąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas1234 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 To najprawdobodobniej tzw. paraliż senny, dokładnie się na tym nie znam także doczytaj sobie w internecie więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalyy Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Hey;) trochę za puzno ale dziękuję ci odpowiedz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts