SacralNirvana Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Robilam rozklad na poprzedni rok i ladnie wykazalo mi wtedy w kartach, ze rozwod przesunie sie w czasie, bo cos wyskoczy z nagla (byla Wieza m.in.). Dlatego teraz pytam sie w kontekscie tego roku, znaczy biezacego 2013. Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na to, ze do konca roku bede rozwiedziona? (Do konca czerwca idzie separacja, potem moge wnosic pozew o rozwod). Odp. IX Eremita Tlo: I Mag, 5 Bulaw, XIX Slonce ---> suma III Cesarzowa; suma HB VII Rydwan W sumie w Eremicie powinnam byc juz sama. Karty w tle pokazuja moje dzialania w tym kierunku, mozliwe tez, ze jakies starcia sadowe z mezem, jakies walki slowne. W Sloncu jednak powinnam osiagnac to, co chce. Cesarzowa w podsumie to raczej moje zadowolenie. Rydwan mowi o pojsciu swoja droga. Prosze o zerkniecie, jezeli ktos ma cos do dodania. Cytuj
Gość sappir Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Pustelnik moim zdaniem pokazuje Wasze oddalenie. Z tła jednak wynika, że mąż może próbować podjąć jeszcze walkę o ciebie i dzieci. Cytuj
Vivere Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Robilam rozklad na poprzedni rok i ladnie wykazalo mi wtedy w kartach, ze rozwod przesunie sie w czasie, bo cos wyskoczy z nagla (byla Wieza m.in.). Dlatego teraz pytam sie w kontekscie tego roku, znaczy biezacego 2013. Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na to, ze do konca roku bede rozwiedziona? (Do konca czerwca idzie separacja, potem moge wnosic pozew o rozwod). Odp. IX Eremita Tlo: I Mag, 5 Bulaw, XIX Slonce ---> suma III Cesarzowa; suma HB VII Rydwan W sumie w Eremicie powinnam byc juz sama. Karty w tle pokazuja moje dzialania w tym kierunku, mozliwe tez, ze jakies starcia sadowe z mezem, jakies walki slowne. W Sloncu jednak powinnam osiagnac to, co chce. Cesarzowa w podsumie to raczej moje zadowolenie. Rydwan mowi o pojsciu swoja droga. Prosze o zerkniecie, jezeli ktos ma cos do dodania. No tak, Eramita to powinnaś być odizolowana, sama, ale to chyba nadal separacja. Jakos karty mnie nie przekonują, że rozwód się w tym roku dokona. Eramita, to tez: idziesz właściwą drogą, bądź cierpliwa. Może tło pokazało walkę o wolność? Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Odp. IX Eremita Tlo: I Mag, 5 Bulaw, XIX Slonce ---> suma III Cesarzowa; suma HB VII Rydwan Hmm, z mojgo punktu widzenia, jesli zapytalas jak zrealizuja sie Twoje oczekiwania i pokazalo eremite, to nie bedziesz jeszcze rozwiedziona. Bedziesz do tego dązyc, ale jeszcze nie osiagniesz celu. Mozliwe ze maz bedzie walczyl co przedluzy proces. W niedlugim czasie jednak, zmienisz stan cywilny:P Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 Dziwi mnie to troche, bo mielismy rozwodzic sie bez orzekania o winie i bez jakichkolwiek walk. Z drugiej strony nie dziwi, bo maz rozwodu nie chce i mataczyc lubi. Eh... Cytuj
Gość sheina Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Ja natomiast widzę ciągłę chęci ingerencj Twojego męza nie na samą sprawę, bo tu sąd nie zaznacza się, a raczj takie troche kombinowanie,mataczenie w tym magu,żeby Cie byc moze nagiąć jeszczze na swoją strone. Ty jeszcze bedziesz z nim walczyc tak osobiscie,wewnatrzenie w sobie i bezpodresnio z nim......jednak potem powinien jakos dac się ułaskawić nagiąc. podumy mwia o tym co napisalaś.bedziesz zadowolona i pojdziesz wlasna drogą. eremita to osoba samotna.nie jestem pewna -znaja zyciowe realia czy tenr ok. jednak cesarzowa jest w zwiazku, ale chce pojsca wlasna droga o co walczy w rydwanie. celem jest w koncu eremita w tle. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na to, ze do konca roku bede rozwiedziona? Odp. IX Eremita Tlo: I Mag, 5 Bulaw, XIX Slonce---> suma III Cesarzowa; suma HB VII Rydwan Hmm, hmm...a ja tutaj wcale nie byłabym taka pewna że tego rozwodu nie będzie - Pustelnik to też rozstanie, pożegnanie, odejście i cieszenie się samotnością - więc, tutaj według mnie rozwód jest jak najbardziej możliwy...a tło: tło pokazuje iż wzięłaś/weźmiesz sprawy w swoje ręce - nie dałaś/nie dasz się, powalczysz (?) i osiągasz to co chcesz - czyli odpowiadając na Twoje pytanie ~ uważam że będziesz rozwiedziona... Cytuj
patai Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Napewno Ty będziesz do tego dążyła i będziesz pewna, że tego chcesz, będziesz trwała na swojej pozycji i umacniała się w tym przekonaniu, jednak brakuje mi tu ewidentnej odpowiedzi czy do rozwodu w tym roku dojdzie. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Odp. IX Eremita Tlo: I Mag, 5 Bulaw, XIX Slonce ---> suma III Cesarzowa; suma HB VII Rydwan Inna opcja jest taka, że Pustelnik pokazał ciągnięcie spraw z przeszłości nadal: czyli nadal separacja, oddalanie; suma to Wisielec - jakby sprawy miały się znów opóźnić... Widać Twoje zaangażowanie, walkę o swoje, o twoje prawa, racje...poruszysz niebo i ziemię, w Magu będziesz wiedziała, gdzie/ do kogo się zwrócić, jak się zwrócić... itp., pod koniec roku możliwe ruszenie do przodu ze sprawą... Moje pierwsze wrażenie też było takie, że nadal będziesz rozmyślać nad tą sytuacją, szukać rozwiązania... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na to, ze do konca roku bede rozwiedziona? (Do konca czerwca idzie separacja, potem moge wnosic pozew o rozwod). Odp. IX Eremita Tlo: I Mag, 5 Bulaw, XIX Slonce ---> suma III Cesarzowa; suma HB VII Rydwan Pan będzie utrudniać, bo zacznie walczyć o dzieci ( Słońce) i wymyśli coś takiego żeby sprawy rozwodowe przeciągnąć w czasie. Jak dla mnie Mag dobrze operuje słowem wiec będzie dużo rozmów i przekonywania siebie wzajemnie oraz ustalania warunków, wszystko po to żeby postawić na swoim. Dostaniesz rozwód, wychodzisz z tego wzmocniona i pewna siebie a w Cesarzowej widzę Ciebie jeszcze silniejsza jako matkę i zadowoloną z tego co ustalisz Cytuj
iridos Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 nie masz nigdzie tamtych starych rozkładów tego tyczacych zapisanych? Cytuj
nirva2991 Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 napisała już arachnea to co miałam dodać może nie tyle co o dzieci , ale Pan może nagle ogólnie upominać się o "swoje" i robić jakieś problemy . może będzie chciał ugody czy czegoś takiego , Ty sama w tym pustelniku tylko formalność została . a Panu jakby coś strzeliło do głowy , ze może nie wszystko jeszcze stracone ? może być uporczywy w kwestii papierków . Cytuj
Arshi Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Rozwiedziesz sie a z mezem bedziesz chciala miec przyjacielskie stosunki, bedzie lekko trudne to ale co sie nie robi dla dzieci Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 nie masz nigdzie tamtych starych rozkładów tego tyczacych zapisanych? No wlasnie Iridos... tamte rozklady byly robione przed hakierami... ale ten stricte rozwodowy byl robiony na czas do konca 2012, wtedy pytalam sie, jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na rozwod do konca 2012 i wlasnie wychodzilo wtedy, ze cosik wyskoczy. Ty tez pisalas wtedy, ze karty takie niemrawe jakies... byla Wieza, byl Ksiezyc (ta iluzja... )no... i rzeczywiscie wtedy wyskoczylo, ze musze liczyc separacje dopiero (oficjalna) od 1. lipca 2012... takze jak nic - rozwod przesuniety w czasie. Natomiast tutaj teraz robilam raz rozklad na dwa lata (2013-2014) na status zwiazkowy i tam wychodzilo jakoby mialo to byc 2. kwartal 2014... hmm... Konkretnie natomiast na 2013 w kontekscie wylacznie rozwodu no to tutaj to jest. Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na to, ze do konca roku bede rozwiedziona? (Do konca czerwca idzie separacja, potem moge wnosic pozew o rozwod). Odp. IX Eremita Tlo: I Mag, 5 Bulaw, XIX Slonce ---> suma III Cesarzowa; suma HB VII Rydwan Pan będzie utrudniać, bo zacznie walczyć o dzieci ( Słońce) i wymyśli coś takiego żeby sprawy rozwodowe przeciągnąć w czasie. Jak dla mnie Mag dobrze operuje słowem wiec będzie dużo rozmów i przekonywania siebie wzajemnie oraz ustalania warunków, wszystko po to żeby postawić na swoim. Dostaniesz rozwód, wychodzisz z tego wzmocniona i pewna siebie a w Cesarzowej widzę Ciebie jeszcze silniejsza jako matkę i zadowoloną z tego co ustalisz No, on caly czas probuje sie zblizyc. Przy okazji jak odwiedza dzieci stale sprawdza czy nie zmieklam. A to niby przypadkiem objac, przytulic sie... a ja wieje, jak tylko moge. W kazdym razie sie nie poddaje... Cytuj
iridos Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 no właśnie ja pamiętam ze u ciebie chyba obstawiałam ze tego rozwodu nie będzie po tych kartach nie wiem ja tego rozkładu nie czaje odp/tło ale kart typowo rozwodowych de facto tu nie ma Cytuj
Gość Mana Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na to, ze do konca roku bede rozwiedziona? (Do konca czerwca idzie separacja, potem moge wnosic pozew o rozwod). Odp. IX Eremita Tlo: I Mag, 5 Bulaw, XIX Slonce ---> suma III Cesarzowa; suma HB VII Rydwan Będziesz dążyć do swego celu, jednak może to nie być łatwe i trochę potrwać. Jeśli rozwód się odbędzie to pod koniec roku. Być może czegoś wcześniej będzie Ci brakować aby rozwód uzyskać... albo chodzi o jakieś dokumenty, albo o opór jeszcze męża... sporo może się dziać, ale może sytuacja być jakaś niejasna.... Cytuj
iridos Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/64521-rozklad-na-relacje-z-mezem-za-selenit666.html http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/64296-rtg-na-meza.html http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/64284-kolo-na-2013-a.html przejrzałam te które zostały swoja droga tam jest pewnie kilka do weryfikacji i w zadnym nie ma wg mnie jeszcze rozwodu w br Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi