Davisa Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Właśnie. Co zrobić, żeby uwolnić się od pana A? Człowiek ten porządnie zalazł mi za skórę, uczepił się mnie jak jakaś hiena, żeruje na moich i moich bliskich uczuciach... 5 mieczy 8 pucharów Mag suma Kapłanka Nie dać się sprowokować i nie brać udziału w jego nieczystych gierkach? Zbierać dowody, nie działać w pośpiechu, zaczekać na odpowiednią chwilę i wówczas odeprzeć atak. Cytuj
TrutH's Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Nie mam jednoznacznej odp. na Twoje pyt. Ale mogę powiedzieć, co sądzę o tym.,Nie dać się sprowokować i nie brać udziału w jego nieczystych gierkach,? Jeżeli sądzisz, że prowadzi z Tobą grę to sprowokowanie jest Twoją przegraną. Pośpiech nigdy nie jest wskazany, bo w pośpiechu popełnia się proste błędy, dlatego lepiej nie pozwól żeby on Tobą kierował. A tak ogólnie widzę wiele gniewu w Tobie, dlatego spróbuj się wyciszyć na całą tą sytuację. Postaraj się sama w sobie stłumić ten gniew do Pana.A tak by nie miał nad Tobą tej przewagi psychicznej. Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj
Davisa Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 Wiesz.. staram się nie pielęgnować w sobie złości, nienawiści, ale on świętego potrafiłby sprowokować. W jego przypadku brak działania z mojej strony daje mu wolną drogę do czynienia rzeczy coraz bardziej niegodziwych. Bo to zły człowiek jest a piszę to z pełną świadomością. Nie zamierzam nadstawiać policzka po raz kolejny, muszę to jakoś zakończyć i to w sposób jak najbardziej zgodny z prawem. Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 5 Mieczy, 8 Pucharow, I Mag ---> suma II Kaplanka; suma HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Nie dzialac wobec niego pochopnie. Te 5 Mieczy w towarzystwie 8 Kielichow kojarzy mi sie z wyczekiwaniem na odpowiedni moment. Mag podobnie. Mag obserwuje a potem bardzo sprytnie i inteligentnie dziala. Umie wykorzystac dana sytuacje na swoja korzysc. Kaplanka rowniez mowi o intuicji. Umiarkowanie z kolei mowi o potrzebie zachowania rownowagi, ale tez wywazeniu w sobie wszystkich odczuc, przemyslen, tego, co tam w Tobie huczy i spojrzeniu na sprawe troche z dystansem (Papiez), moze dopatrzysz sie mozliwosci, ktorych do tej pory nie dostrzegalas. 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Co zrobić, żeby uwolnić się od pana A? 5 mieczy 8 pucharów Mag suma Kapłanka Widać tutaj działania tego Pana podłością podszyte (5 Mieczy), czym powoduje dość przykre sytuacje, ale widać też że nie powinnaś "schylać głowy i poddawać się"...Mag namawia Cię tutaj do wzięcia spraw w swoje ręce - nie możesz pozwolić na to aby było nadal tak jak jest, aby to się ciągło bez końca ~ musisz się bronić - siebie i swoją rodzinę...widać tez że do tej pory jesteś/byłaś zdominowana przez Niego - przez Jego działania i wszystko przyjmowałaś w milczeniu, tak jakbyś się bała wyrażać co naprawdę myślisz... Cytuj
Davisa Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Napisano 6 Grudnia 2014 Właśnie. Co zrobić, żeby uwolnić się od pana A? Człowiek ten porządnie zalazł mi za skórę, uczepił się mnie jak jakaś hiena, żeruje na moich i moich bliskich uczuciach...5 mieczy 8 pucharów Mag suma Kapłanka Czas na weryfikację-) Wybaczyć, czyt. olać. Facet do dziś czasem wysyła mi sms-y, ni z gruszki ni z pietruszki. Nie zareagowałam na żaden:-) 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 odciąć się całkowicie, ale poprzez "wybaczenie" sobie i jemu... najlepiej skorzystać z pomocy "maga", znachora, bioenergoterapeuty Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Grudnia 2014 Napisano 8 Grudnia 2014 Najlepiej byłoby stanowczo się odizolować i być w tym niezłomną trzymając swoje życie w tajemnicy, nie mówić mu o sobie, unikać go na ile to możliwe licząc, że w końcu się znudzi...Kapłanka wskzuje na stosowanie uników w stylu angielskich wyjsć czyli tak by zainteresowany się nie połapał że go unikasz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi