Skocz do zawartości

Własna Firma

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Rozkład "Własna Firma"

Rozkład na temat przyszłości firmy, w sytuacji, gdy myślimy o jej założeniu i mamy już na nią jakiś pomysł. Z tali wykładamy lub losujemy (zależnie od tego co lubimy) 7 kart.

----1---2---3---4----

----------5----------

----------6----------

----------7----------

1. Czy posiadasz odpowiednie predyspozycje, zdolności i wiedzę, aby pokierować swoją firmą?

2. Czy teraz jest odpowiedni moment aby założyć firmę?

3. Czy masz obecnie lub jesteś w stanie uzyskać odpowiednie środki potrzebne na otwarcie firmy?

4. Czy potrzebny jest Ci wspólnik w firmie?

5. Wskazówka, dobra rada, to czego nie widzisz?

6. Jeśli teraz założysz firmę to co będzie się działo w niej w ciągu najbliższego roku?

7. To co wydarzy się w ciągu najbliższych trzech lat?

Źródło: Tarot-doradca - Stanisławska

Edytowane przez Daffne
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jeju jejuuu, a ja lecę biegusiem do wątku bo myślałam że Daffinka dała swój rozkład do interpretki gdyż chce firme zakładać (pamiętam Twoje kary z rozkłądu/ów) a tu nie - to nie inter. a przykładowe rozkłady (nie doczytałam :) )...

Fajniutki rozkład - mnie się bardzo przyda.:)

DZIĘKUJĘ.:)

Napisano (edytowane)
Jeju jejuuu, a ja lecę biegusiem do wątku bo myślałam że Daffinka dała swój rozkład do interpretki gdyż chce firme zakładać (pamiętam Twoje kary z rozkłądu/ów) a tu nie - to nie inter. a przykładowe rozkłady (nie doczytałam :) )...

Fajniutki rozkład - mnie się bardzo przyda.:)

DZIĘKUJĘ.:)

hehe no tym razem przykładowy ;)

Ale kto wie, może w przyszłości rozkład zastosuję na własne potrzeby :)

Edytowane przez Daffne
lit.
Napisano (edytowane)

Szukałam w podanym linku tego rozkładu i nie dopatrzyłam się. Podany link dotyczy rozkładu zdrowotnego :bezradny:

Możliwe, że przeoczyłam... Dziękuje za wskazanie źródła:).

Edytowane przez Daffne
lit.
Napisano

faktycznie...już poprawiam na właściwe źródło :)

Dziekuje :)

Napisano
faktycznie...już poprawiam na właściwe źródło :)

Dziekuje :)

dzieki, barbara stanislawska

Napisano

Ja znam ten rozkład ,jest to autorski rozkład pani B.Stanisławskiej,która prowadzi lekcje na skypie .

Napisano

tak, Pani Barbara w powyższych postach już wspomniała :)

• 2 tygodnie później...
Gość Daffne
Napisano
Hallo,

czy losujemy z calej talii ?

Dzieki

myślę, że jeśli nie ma adnotacji oznacza to całą talię.

Napisano

Witam serdecznie,

tak losujemy karty z całej talii. Gdy będziemy je wyciągać z talii, np: pierwszą kartę, trzeba skupić się na pierwszym pytaniu czyli:

Losujemy pierwszą kartę i skupiamy się na pytaniu, czy posiadasz odpowiednie predyspozycje, by móc pokierować własną firmą? musimy się ściśle trzymać pytania.

Tarot * Wrka Stanisawska - Rozkad - wasna firma

Pozdrawiam serdecznie

Barbara Stanisławska.