agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 As Pucharów 5 Monet 3 mieczy Miłością, która go rani? znowu wychodzę na wredną małpę? Cytuj
Lenka10 Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 a może miłością według niego nieodwzajemnioną ? 1 Cytuj
Loraaw Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Wg mnie ta milosc sie w nim wypalila. Byl ogromny potencjal. Teraz sie od Ciebie odcina, czuje sie zraniony, taka bieda emocjonalna u niego. Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Wzbudzasz jego uczucia a jednoczesnie powodujesz, ze czuje sie bardzo niepewnie. Odczuwa bol na sama mysl o Tobie, bo znajomosc wg niego nie uklada sie tak, jakby tego chcial. Podsum HB to IX Eremita. Pan na razie sam nie jest pewien, kim dla niego jestes. Jest na etapie dociekania sam ze soba... 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 As Pucharów 5 Monet 3 mieczy Kimś do Kogo ma ogrom uczucia w sercu...Kimś - Kogo mu brakuje...Kimś bez Kogo jest mu źle... "Bije" się z myślami, z tymi uczuciami skrycie, targają Nim dylematy - coś Was rozdzieliło chyba (?)...no, znaczysz dla Pana wiele.... Cytuj
patai Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Kimś za kim tęskni, ma Ciebie niedostatek. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 dZIĘKI to ten od tych nocnych zagadek i piosenek disco polo.... Cytuj
maddie88 Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 As Pucharów 5 Monet 3 mieczy => Rydwan Uczucia są, ale pan przed nimi ucieka... Został zraniony, ból jeszcze nie minął... Pan się Tobą zauroczył, to taki stan zakochania, kiedy pozwalamy sobie na to, by niosły nami uczucia Pan darzy Cię bezinteresownymi uczuciami, otworzył się emocjonalnie na Ciebie, ale spotkał go cios...który zachwiał poczucie jego wartości... Dlatego dał nogi zapas. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 czyli jestem wredną małpą... co jego zdaniem czuję do niego? 9 monet rycerz mieczy 7 mieczy no jaka ja według niego romantyczna jestem co powinnam zrobić,żeby uwieżył,, że nie jest tak, jak myśli? Papież 7 buław 8 buław okazać trochę głębsze uczucia... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Noo jesteś wredną Małpeczką zaraz napiszę interpretkę. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 co jego zdaniem czuję do niego? 9 monet rycerz mieczy 7 mieczy Jego zdaniem jesteś bardzo skupiona na sobie, a Jego traktujesz/traktowałaś przelotnie/niezobowiązująco ~ no jak widać nie dałaś Panu odczuć że Ci zależy... co powinnam zrobić,żeby uwieżył,, że nie jest tak, jak myśli? Papież 7 buław 8 buław "Pozabiegać" troszkę - albo inaczej - okazać trochę zainteresowania Panu... P.S. Z tą wredną Małpeczką to oczywiście żart był boś w Pana oczach taka nieczuła... Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 no ja mam taką wrażliwość... walca drogowego Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 On uwaza, ze jestes zapatrzona w siebie i ogolnie sama nie wiesz do konca czego chcesz. Nie chcesz pewnych rzeczy dostrzec albo sie boisz. Co zrobic? Wyjsc poza swoje sztywne normy, ktore mowia "dotad i dotad moge, dalej nie" i pokazac mu, ze Ci na nim zalezy, zawalczyc o niego, zadzialac jakos w jego strone. Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 no ja mam taką wrażliwość... walca drogowego To jak ja... Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 no dobra, latka lecą, czas znormalnieć ) może tam i coś jakiego ścielejszego zrobie )) Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) heh jaka będzie reakcja na link do bloga? Może go jednak sam nie znalazł? Paź monet Mag 7 monet doceni? ale zawartość będzie w sobie mielił z pół roku, zanim cokolwiek skomentuje ;D Edytowane 21 Stycznia 2013 przez agaMAJ Cytuj
patai Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 co jego zdaniem czuję do niego? 9 monet rycerz mieczy 7 mieczy Myśli, że jesteś zadowoloną z siebie materialistką, nie ma w Tobie uczuć. Uważa, że traktujesz go przelotnie, że udajesz. co powinnam zrobić,żeby uwieżył,, że nie jest tak, jak myśli? Papież 7 buław 8 buław Powinnaś z nim więcej, poważniej rozmawiać, pogłębić ta relację, być bardziej spontaniczną, zabiegać o niego bardziej. P. S. Ja jestem bardzo wrażliwa, lecz mój ukochany uwierzył w to dopiero po roku... Kiedy uwierzył całował mnie po stopach przepraszając za swoje głupie żarty, które mnie czasem ranią Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 No ja go zraniłam chyba.... nie chcąc się zdradzić z uczuciami nie byłam hmmm... zbyt miła, ma prawo mnie tak ocveniać Cytuj
Davisa Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 czyli jestem wredną małpą...co jego zdaniem czuję do niego? 9 monet rycerz mieczy 7 mieczy no jaka ja według niego romantyczna jestem co powinnam zrobić,żeby uwieżył,, że nie jest tak, jak myśli? Papież 7 buław 8 buław okazać trochę głębsze uczucia... Wg niego interesuje Cię tylko kasa, ocenia Cię jako zimną i wyrachowaną materialistkę, która w dodatku jest nieszczera. Powinnaś pokazać Siebie z innej strony, otworzyć się bardziej, pokazać, że wcale nie jesteś taką małpą, na jaką wyglądasz ;-) Powinnaś pracować nad jego zaufaniem, uparcie broniąc swoich racji. 1 Cytuj
iridos Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 As Pucharów 5 Monet 3 mieczy Miłością, która go rani? znowu wychodzę na wredną małpę? a można byc kimś w głębi i nie głębi serca? uczucie przyniosło mu rozczarowanie wiec wg kart raczej nikim Cytuj
patai Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 a można byc kimś w głębi i nie głębi serca?uczucie przyniosło mu rozczarowanie wiec wg kart raczej nikim Ale z Ciebie żmijka . Można być rozczarowanym i cierpieć z tego powodu bo chciałoby się inaczej... Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 zagrałam va bank, więc zweryfikuje chyba nie długo te karty Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 wyslałam mu link do swojego bloga, może facet co nie co zrozumie Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 heh jaka będzie reakcja na link do bloga? Może go jednak sam nie znalazł?Paź monet Mag 7 monet doceni? ale zawartość będzie w sobie mielił z pół roku, zanim cokolwiek skomentuje ;D no może jednak nie tak szybko zweryfikuje, ale z pewnością kiedys Cytuj
iridos Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 eee nie liczyłabym na domyślność płci meskiej :hahahaha:nie mozesz prosto z mostu mu wyłozyc kawe na ławe Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 ale na blogu jest wyłożona kawa na ławe ) z pewnością, jeśli przeczyta kilka postów, to dostrzeże, że mylił się w ocenie Cytuj
iridos Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 a jesli nie tajemnica zapodasz adresik tego bloga? Cytuj
Davisa Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Nic tu link do bloga nie pomoże, jeśli nie zmienisz przede wszystkim podejścia do niego :-) Link owszem, ale jako bonusik... Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 link ma być zalążkiem większej otwartości Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi