Skocz do zawartości

Co nowego w lutym w relacji z panem? :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Karty pokazują, że w przyszłym miesiącu najprawdopodobniej nastąpi kontakt ze strony pana... Sprawdziłam więc dokładniej, kiedy :)

Moja relacja z panem w:

1. tyg.: Rydwan (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 2 Denarów => Cesarz - W tym tyg. nie, pan będzie jeszcze w drodze, pochłonięty sprawami zawodowymi :) Wydaje mi się, że pan będzie już myśleć o kontakcie, ale będzie niepewny tego kroku... Może będzie chciał zdobyć jakieś dodatkowe info... Coś nie wyjdzie.

2. tyg.: As Buław (odpowiedź), tło: 4 Buław, Koło Fortuny => Diabeł - Tutaj impuls, dosyć silny... Możliwe nawiązanie jakiejś luźnej relacji...

3. tyg.: Cesarzowa (odpowiedź), tło: As Pucharów, 5 Buław, Król Mieczy => Kochankowie - Może jakieś sporadyczne kontakty, nic więcej...

4. tyg.: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Kielichów => Cesarzowa - Mniejsza bądź większa równowaga... Miłe gesty, rozmowy... Może tutaj dojdzie do spotkania albo będziemy czatować...

Jak myślicie? Będę wdzięczna naprawdę za każdy pomysł. :kwiatek:

Pozdrowionka, :papa2:

Maddie

Napisano

dla mnie RYDWAN to kontakt. Dość szybko. Bezpośrednie działenie . / pana / a ta karta 7 mieczy to bym pomyślała czy on na pewno będzie szczery w tej relacji? Może jego słowa to tylko takie gadanie, żeby było miło. To taka gra.

W drugim tyg. może coś więcej zacznie się dziać. propozycja , pomysł spotkania. Wyjazdu. Będzie cię ten pomysł kusił. Ale as to tylko początek, to tylko pomysł.

3t. Ty piekna i adorowana i pojawienie sie nieporozumień.

4t. Zatrzymanie się - Wasze relacje wyhamują, będziesz sie zastanawiać czy aby to ma sens.

• Lubię to! 1
Napisano
dla mnie RYDWAN to kontakt. Dość szybko. Bezpośrednie działenie . / pana / a ta karta 7 mieczy to bym pomyślała czy on na pewno będzie szczery w tej relacji? Może jego słowa to tylko takie gadanie, żeby było miło. To taka gra.

W drugim tyg. może coś więcej zacznie się dziać. propozycja , pomysł spotkania. Wyjazdu. Będzie cię ten pomysł kusił. Ale as to tylko początek, to tylko pomysł.

3t. Ty piekna i adorowana i pojawienie sie nieporozumień.

4t. Zatrzymanie się - Wasze relacje wyhamują, będziesz sie zastanawiać czy aby to ma sens.

Z tą 7 Mieczy też miałam takie skojarzenie, że to takie...krótkie zdania, jakby od niechcenia pisane, miłe, ale nie wnoszące wiele treści... Jeśli dojdzie do spotkania, to tak - nieporozumienia do nasz problem ;) i obawiam się, że mogę się zawieść na tej relacji... Dzięki, melyss :uscisk:

Napisano
...jesli to w 4 tygodniu, ale ten facet niezdecydowany.

Nie dziwię mu się ;) Dzięki, Loraaw :)

Napisano

1 tydz-oczekiwanie-odezwie się czy nie(7 mieczy) 2 -wachania,niepewność,brak podjętych konkretnych kroków-kontaktu według mnie brak-pokazaly sie tutaj twoje emocje w 1 tyg,

2 tydz- Na to co zadzieje sie w 2 tyg wpływu miec nie bedziesz bo jest Koło. Możliwe ,że bedziesz miała nadzieje na jakiś znak od niego -impuls. Widać nadmierne zastnawianie sie,moze nawet zlosc.

3 tydz- ty bedziesz myślała nad tym czy sama z siebie się nie odezwać. Dużo w tobie sprzeczności bo Pan nadal bedzie obstawał przy swoim.

4 tydz-Myślę,że ty wyjdziesz z inicjatywą jakimś znakiem sama z siebie. Chłodnym z dystansu ot tak po prostu-co słychać?

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

1. tyg.: Rydwan (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 2 Denarów => Cesarz - tu mogą być Twoje proby zrywu w jego kierunku,ale bardziej skończy się na kombinowaniu co tu robić,a czego nie

2. tyg.: As Buław (odpowiedź), tło: 4 Buław, Koło Fortuny => Diabeł - wg mnie moze byc kontakt z jego inicjatywy,cos niespodziewanego

3. tyg.: Cesarzowa (odpowiedź), tło: As Pucharów, 5 Buław, Król Mieczy => Kochankowie - w tym tygodniu ogólnie będziesz miała wszystko pod kontrolą, ja tu widzę kontakty z kilkoma mezczyznami

4. tyg.: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Kielichów => Cesarzowa - tydzień spokojny, może byc jakas miła inicjatywa,zaproszenie

• Lubię to! 1
Napisano
1. tyg.: Rydwan (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 2 Denarów => Cesarz - tu mogą być Twoje proby zrywu w jego kierunku,ale bardziej skończy się na kombinowaniu co tu robić,a czego nie

2. tyg.: As Buław (odpowiedź), tło: 4 Buław, Koło Fortuny => Diabeł - wg mnie moze byc kontakt z jego inicjatywy,cos niespodziewanego

3. tyg.: Cesarzowa (odpowiedź), tło: As Pucharów, 5 Buław, Król Mieczy => Kochankowie - w tym tygodniu ogólnie będziesz miała wszystko pod kontrolą, ja tu widzę kontakty z kilkoma mezczyznami

4. tyg.: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Kielichów => Cesarzowa - tydzień spokojny, może byc jakas miła inicjatywa,zaproszenie

Dziękuję, Inez :buziak::uscisk::) Ostatnio mam już mętlik w głowie... Miłego wieczorku :slonko:

Napisano

1. tyg.: Rydwan (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 2 Denarów => Cesarz - tutaj raczej może być tylko krótka wiadomość , albo skończy na myśleniu .

2. tyg.: As Buław (odpowiedź), tło: 4 Buław, Koło Fortuny => Diabeł - tutaj bym się spodziewała odzewu ;d

3. tyg.: Cesarzowa (odpowiedź), tło: As Pucharów, 5 Buław, Król Mieczy => Kochankowie - możliwe , że pan ucichnie

4. tyg.: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Kielichów => Cesarzowa - tutaj Ty zaczniesz wykazywać inicjatywę jeśli pan ucichnie

• Lubię to! 1
Napisano
1. tyg.: Rydwan (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 2 Denarów => Cesarz - tutaj raczej może być tylko krótka wiadomość , albo skończy na myśleniu .

2. tyg.: As Buław (odpowiedź), tło: 4 Buław, Koło Fortuny => Diabeł - tutaj bym się spodziewała odzewu ;d

3. tyg.: Cesarzowa (odpowiedź), tło: As Pucharów, 5 Buław, Król Mieczy => Kochankowie - możliwe , że pan ucichnie

4. tyg.: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Kielichów => Cesarzowa - tutaj Ty zaczniesz wykazywać inicjatywę jeśli pan ucichnie

Czyli może faktycznie ten 2. tydz... Jest nadzieja ;) Dziękuję, nirva :uscisk::kwiatek:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja:

Ani pan, ani ja się do siebie nie odezwaliśmy ;)

@Inez: Tutaj faktycznie był kontakt z kilkoma panami, ale to w pracy...więc może to karty pokazały...

Jeszcze raz dziękuję, dziewczyny :uscisk::buziak:

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu :):slonko: