maddie88 Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Witam, Karty pokazują, że w przyszłym miesiącu najprawdopodobniej nastąpi kontakt ze strony pana... Sprawdziłam więc dokładniej, kiedy Moja relacja z panem w: 1. tyg.: Rydwan (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 2 Denarów => Cesarz - W tym tyg. nie, pan będzie jeszcze w drodze, pochłonięty sprawami zawodowymi Wydaje mi się, że pan będzie już myśleć o kontakcie, ale będzie niepewny tego kroku... Może będzie chciał zdobyć jakieś dodatkowe info... Coś nie wyjdzie. 2. tyg.: As Buław (odpowiedź), tło: 4 Buław, Koło Fortuny => Diabeł - Tutaj impuls, dosyć silny... Możliwe nawiązanie jakiejś luźnej relacji... 3. tyg.: Cesarzowa (odpowiedź), tło: As Pucharów, 5 Buław, Król Mieczy => Kochankowie - Może jakieś sporadyczne kontakty, nic więcej... 4. tyg.: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Kielichów => Cesarzowa - Mniejsza bądź większa równowaga... Miłe gesty, rozmowy... Może tutaj dojdzie do spotkania albo będziemy czatować... Jak myślicie? Będę wdzięczna naprawdę za każdy pomysł. Pozdrowionka, Maddie Cytuj
melyss Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 dla mnie RYDWAN to kontakt. Dość szybko. Bezpośrednie działenie . / pana / a ta karta 7 mieczy to bym pomyślała czy on na pewno będzie szczery w tej relacji? Może jego słowa to tylko takie gadanie, żeby było miło. To taka gra. W drugim tyg. może coś więcej zacznie się dziać. propozycja , pomysł spotkania. Wyjazdu. Będzie cię ten pomysł kusił. Ale as to tylko początek, to tylko pomysł. 3t. Ty piekna i adorowana i pojawienie sie nieporozumień. 4t. Zatrzymanie się - Wasze relacje wyhamują, będziesz sie zastanawiać czy aby to ma sens. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 dla mnie RYDWAN to kontakt. Dość szybko. Bezpośrednie działenie . / pana / a ta karta 7 mieczy to bym pomyślała czy on na pewno będzie szczery w tej relacji? Może jego słowa to tylko takie gadanie, żeby było miło. To taka gra. W drugim tyg. może coś więcej zacznie się dziać. propozycja , pomysł spotkania. Wyjazdu. Będzie cię ten pomysł kusił. Ale as to tylko początek, to tylko pomysł. 3t. Ty piekna i adorowana i pojawienie sie nieporozumień. 4t. Zatrzymanie się - Wasze relacje wyhamują, będziesz sie zastanawiać czy aby to ma sens. Z tą 7 Mieczy też miałam takie skojarzenie, że to takie...krótkie zdania, jakby od niechcenia pisane, miłe, ale nie wnoszące wiele treści... Jeśli dojdzie do spotkania, to tak - nieporozumienia do nasz problem i obawiam się, że mogę się zawieść na tej relacji... Dzięki, melyss Cytuj
Loraaw Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 ...jesli to w 4 tygodniu, ale ten facet niezdecydowany. Cytuj
maddie88 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 ...jesli to w 4 tygodniu, ale ten facet niezdecydowany. Nie dziwię mu się Dzięki, Loraaw Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 1 tydz-oczekiwanie-odezwie się czy nie(7 mieczy) 2 -wachania,niepewność,brak podjętych konkretnych kroków-kontaktu według mnie brak-pokazaly sie tutaj twoje emocje w 1 tyg, 2 tydz- Na to co zadzieje sie w 2 tyg wpływu miec nie bedziesz bo jest Koło. Możliwe ,że bedziesz miała nadzieje na jakiś znak od niego -impuls. Widać nadmierne zastnawianie sie,moze nawet zlosc. 3 tydz- ty bedziesz myślała nad tym czy sama z siebie się nie odezwać. Dużo w tobie sprzeczności bo Pan nadal bedzie obstawał przy swoim. 4 tydz-Myślę,że ty wyjdziesz z inicjatywą jakimś znakiem sama z siebie. Chłodnym z dystansu ot tak po prostu-co słychać? 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Stycznia 2013 Maestro Napisano 29 Stycznia 2013 1. tyg.: Rydwan (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 2 Denarów => Cesarz - tu mogą być Twoje proby zrywu w jego kierunku,ale bardziej skończy się na kombinowaniu co tu robić,a czego nie 2. tyg.: As Buław (odpowiedź), tło: 4 Buław, Koło Fortuny => Diabeł - wg mnie moze byc kontakt z jego inicjatywy,cos niespodziewanego 3. tyg.: Cesarzowa (odpowiedź), tło: As Pucharów, 5 Buław, Król Mieczy => Kochankowie - w tym tygodniu ogólnie będziesz miała wszystko pod kontrolą, ja tu widzę kontakty z kilkoma mezczyznami 4. tyg.: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Kielichów => Cesarzowa - tydzień spokojny, może byc jakas miła inicjatywa,zaproszenie 1 Cytuj
maddie88 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 1. tyg.: Rydwan (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 2 Denarów => Cesarz - tu mogą być Twoje proby zrywu w jego kierunku,ale bardziej skończy się na kombinowaniu co tu robić,a czego nie 2. tyg.: As Buław (odpowiedź), tło: 4 Buław, Koło Fortuny => Diabeł - wg mnie moze byc kontakt z jego inicjatywy,cos niespodziewanego 3. tyg.: Cesarzowa (odpowiedź), tło: As Pucharów, 5 Buław, Król Mieczy => Kochankowie - w tym tygodniu ogólnie będziesz miała wszystko pod kontrolą, ja tu widzę kontakty z kilkoma mezczyznami 4. tyg.: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Kielichów => Cesarzowa - tydzień spokojny, może byc jakas miła inicjatywa,zaproszenie Dziękuję, Inez Ostatnio mam już mętlik w głowie... Miłego wieczorku Cytuj
nirva2991 Napisano 29 Stycznia 2013 Napisano 29 Stycznia 2013 1. tyg.: Rydwan (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 2 Denarów => Cesarz - tutaj raczej może być tylko krótka wiadomość , albo skończy na myśleniu . 2. tyg.: As Buław (odpowiedź), tło: 4 Buław, Koło Fortuny => Diabeł - tutaj bym się spodziewała odzewu ;d 3. tyg.: Cesarzowa (odpowiedź), tło: As Pucharów, 5 Buław, Król Mieczy => Kochankowie - możliwe , że pan ucichnie 4. tyg.: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Kielichów => Cesarzowa - tutaj Ty zaczniesz wykazywać inicjatywę jeśli pan ucichnie 1 Cytuj
maddie88 Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Napisano 29 Stycznia 2013 1. tyg.: Rydwan (odpowiedź), tło: 7 Mieczy, 2 Denarów => Cesarz - tutaj raczej może być tylko krótka wiadomość , albo skończy na myśleniu . 2. tyg.: As Buław (odpowiedź), tło: 4 Buław, Koło Fortuny => Diabeł - tutaj bym się spodziewała odzewu ;d 3. tyg.: Cesarzowa (odpowiedź), tło: As Pucharów, 5 Buław, Król Mieczy => Kochankowie - możliwe , że pan ucichnie 4. tyg.: Umiarkowanie (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, 9 Kielichów => Cesarzowa - tutaj Ty zaczniesz wykazywać inicjatywę jeśli pan ucichnie Czyli może faktycznie ten 2. tydz... Jest nadzieja Dziękuję, nirva Cytuj
maddie88 Napisano 2 Marca 2013 Autor Napisano 2 Marca 2013 Weryfikacja: Ani pan, ani ja się do siebie nie odezwaliśmy @Inez: Tutaj faktycznie był kontakt z kilkoma panami, ale to w pracy...więc może to karty pokazały... Jeszcze raz dziękuję, dziewczyny Pozdrawiam i życzę miłego weekendu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi