Skocz do zawartości

Partnerski.

Loraaw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Partnerski. Para od kilku lat razem. Obecnie dziela ich tys. km. Ostatnio napiecia. W planach generalnie slub. Jak bedzie?

ty

głowa 10 mieczy

serce 2 puchary

postawa 6 buław

wnosi wieża

wspólna 7 buław

on

głowa królowa mieczy

serce 5 pucharów

postawa diabeł

wnosi 4 denary

przyszłość: rycerz buław, as denarów, księżyc/3 puchary

Obecnie izolacja. Pan urazony, zeby nie powiedziec wkurzony postawa Pani i sie izoluje. Natomiast malo zdecydowana Pani sama nie wie czego chce. W przyszlosci jednak dojda do porozumienia.

Napisano

Oj, pana boli i to bardzo zachowanie pani, uważa, że się od niego odsunęła, że coś się zawaliło... Jest rozbity. Loraaw, spojrzę dokładniej, ale później... Na razie muszę już mykać z kompa...

Gość SooYoung
Napisano

A były już zaręczyny? Jak nie, to 3 puchary pokazują właśnie zaręczyny . A na chwile obecna dużo niepokoju i różnych myśli związanych właśnie z rozłąką

Napisano

A ja jakoś nie widzę sielanki w przyszłości - księżyc i 3 puchary to wg mnie kochanek a As monet to tylko szansa na prawdziwy związek. Pani tu bardzo destrukcyjnie działa na relację.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

przyszłość: rycerz buław, as denarów, księżyc/3 puchary ~ tutaj ewidentnie pojawia się ktoś Trzeci...i myślę że to nie będzie ktoś od strony Pani a Pana - czyli druga Kobieta...

Napisano

ty

głowa 10 mieczy

serce 2 puchary

postawa 6 buław

wnosi wieża

wspólna 7 buław

on

głowa królowa mieczy

serce 5 pucharów

postawa diabeł

wnosi 4 denary

przyszłość: rycerz buław, as denarów, księżyc/3 puchary

Pani się też czuje skrzywdzona , i w rozumie nie widzi tej relacji , ponieważ chyba racjonalnie patrzy na wszystko , może i trochę za bardzo. Do tego Pani się za bardzo "unosi " i myśli że zawsze ma rację, co powoduje kłótnie i niejasności . I właśnie wnosi to do związku .

wspólnie to tutaj dalej będzie forsowanie swojego zdania przez Panią .

On myśli , że Pani jest ogólnie zimna , i potrafi mu bardzo przygadać co on bardzo przeżywa. Dlatego jest nastawiony do Pani już "obronnie " ponieważ Pani ma wiecznie pretensje . Nic nie wnosi Pan poprzez zachowanie Pani.

przyszłość - Pan sobie znajdzie kogoś nowego .

• 4 miesiące temu...
Napisano

Nie wiem:-) Nie jestem na biezaco:-) Takze zweryfikuje jak bede cos wiedziala...