women32 Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) 1.Kim jestem obecnie dla siebie ?-5 pucharów-jestem samotna i zgorzkniała,zbyt mocno oglądam sie na przeszłość nie chcę dać jej odejść ( chcę ! ale nie umiem ) czuję,że się poświęcam w związku.... 2.Co jest moją MOCNĄ stroną ?-Sprawiedliwość-siła,surowość,wiara we własne siły.Bycie odpowiedzialną. 3.Co jest moją SŁABĄ stroną ?-2 pucharów odwr-Brak wyczucia,niestałość w uczuciach,wahanie,skłonność do dominacji,ranienie innych ludzi ( nieświadomie ) 4.Czego brakuje mi w życiu ?-Król pucharów-kogoś starszego mądrzejszego ode mnie opiekuna,wrażliwego kogoś kto by mnie zrozumiał ( tu by sie zgadzało praktycznie wychowywałam się bez ojca -był a jakby go nie było alkoholikiem i całe życie czuję jego brak...) 5.Czego uczą mnie obecne trudności ?-6 pucharów odwr-że pomimo złego dzieciństwa trudnej młodości,można pięknie żyć...wpływa to na moje dorosłe życie,ale właśnie dlatego ze względu jaką ja miałam przeszłość muszę dać moim dzieciom dużo lepszą. 6.Czego nie dostrzegam ?-As buław odwr-że trwonie energię na niepotrzebne sprawy,zamiast walczyć i coś zmieniać.I że za szybko się poddaję,łatwo denerwuję,jestem kłótliwa i tchórzliwa.... 7.Co ukrywam przed sobą ?-Umiarkowanie-że jestem niezrównoważna ? hmm może i tak.Na pewno brak mi cierpliwości. 8.Czego mam się w życiu nauczyć ?-5 denarów odwr-uczuciwości i tego,że ja też jestem czegoś warta.Dowartościowania się... 9.Z czym powinnam się rozstać ?-8 mieczy-z poczuciem winy i z biernym czekaniem aż się coś zmieni -samo. 10.Co jest moim bogactwem ?-Diabeł-to,że potrafię by namiętna w każdej dziedzinie życia,poddaję się emocji i pasji.Jestem otwarta,nie mam zahamowań i jestem emocjonalna.Potrafię być kusicielką. 11.Czego się boję ?-Gwiazda-realizować swoje plany bo brak mi wiary w ich realizajcę ? 12.Czego nie mogę w sobie zaakceptować ?-Królowa denarów-może próżności ? nie wiem mam problem z tą kartą. 13.Jak widzą mnie inni ludzie ?-Sąd odwr-że jestem mało komunikatywna,zamknięta w sobie,lekceważąca innych ludzi.I że niesprawiedliwie osądzam innych. 14.Czego unikam w życiu ?-4 mieczy-izolacji,zastanawiania się nad sobą,samotności,podejmowania decyzji... 15.Co mi da spełnienie ?-6 monet odwr-jeśli będę doceniana i zauważana. Będę wdzięczna za każde dodatkowe interpretację Edytowane 21 Stycznia 2013 przez women32 Cytuj
Gość gość5 Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 1.Kim jestem obecnie dla siebie ?-5 pucharów- jestes rozzalona, jakbys stala na koncu pewnej drogi i musiala rozpoczac nowa..... 2.Co jest moją MOCNĄ stroną ?-Sprawiedliwość-potrafisz bezstronnie/obiektywnie patrzec na pewne sprawy 3.Co jest moją SŁABĄ stroną ?-2 pucharów odwr- nie interpretuje kart odwr.- to wyglada tak jakbys bez tej drugiej osoby nie poptrafila sobie pordzic- zawsze musi byc obok ktos.......... a czasami trzeba odpoczac- tym bardziej w sytuacjach kryzysowych 4.Czego brakuje mi w życiu ?-Król pucharów- faceta, ktory da ci spelnienie i "ochrone" uczuciowa , 5.Czego uczą mnie obecne trudności ?-6 pucharów- ze zycie toczy sie dalej i trzeba brac byka za rogi , 6.Czego nie dostrzegam ?-As buław odwr- uciekajacych okazji 7.Co ukrywam przed sobą ?-Umiarkowanie-ze umiesz dzialac metodycznie i spokojnie- nie na lapu capu 8.Czego mam się w życiu nauczyć ?-5 denarów odwr- ze prosic o pomoc gdy sie jej potzrebuje to nie wsytd 9.Z czym powinnam się rozstać ?-8 mieczy- ze swoimi ograniczeniami- one istnieja tylko w twojej glowie 10.Co jest moim bogactwem ?-Diabeł-tam gdzie diabel nie moze -babe posle- umiesz dzialac - z pasja, nerwami ale gnac sprawy do przodu , 11.Czego się boję ?-Gwiazda-boisz sie, ze to o czym marzysz to marzenia nie do spelnienia- a nic nie robisz w tym kierunku by je urzeczywistnic (8 mieczy) 12.Czego nie mogę w sobie zaakceptować ?-Królowa denarów- ze jestes fajna babka- mam wrazenie ze nawet jak ktos sie toba interesuje to myslisz, ze to tylko taka gra- na chwile 13.Jak widzą mnie inni ludzie ?-Sąd odwr-spelniona i zadowolona 14.Czego unikam w życiu ?-4 mieczy- nie umiesz sie odizolowac od pewnych ludzi i sytuacji, wszystko bierxesz na klate ...... 15.Co mi da spełnienie ?-6 monet odwr- z pewnoscia pomoc od innych i "popchniecie" spraw do przodu- tych ktore aktualnie leza ci na sercu Cytuj
nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 napisałam intrepke na drugim forum Cytuj
women32 Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 dziękuję i proszę chętne osoby o jeszcze :-) Cytuj
nirva2991 Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 dziękuję i proszę chętne osoby o jeszcze :-) to udziel się też trochę w wątkach innych Cytuj
women32 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Napisano 24 Stycznia 2013 Masz rację zacznę się udzielać Cytuj
Lenka10 Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 1.Kim jestem obecnie dla siebie ?-5 pucharów- samotna,rozczarowana być może własnie obecnym związkiem. 2.Co jest moją MOCNĄ stroną ?-Sprawiedliwość- jesteś silną i sprawiedliwą osobą .Przy podejmowaniu ważniejszych decyzji kierujesz się bardziej rozumem niż uczuciami. 3.Co jest moją SŁABĄ stroną ?-2 pucharów odwr- nie wiem, może za bardzo się uzależniasz od partnera, jesteś o niego za bardzo zazdrosna co może prowadzić do nie porozumień. 4.Czego brakuje mi w życiu ?-Król pucharów-kogoś kto się tobą zaopiekuje, da Ci wsparcie i poczucie że jesteś dla niego kimś ważnym. 5.Czego uczą mnie obecne trudności ?-6 pucharów odwr- żebyś zaczęła żyć przyszłością a nie przeszłością. 6.Czego nie dostrzegam ?-As buław odwr- tj. napisała Rogi "uciekajacych okazji " nie podejmujesz ich bo z góry zakładasz że i tak to sie nie uda. 7.Co ukrywam przed sobą ?-Umiarkowanie- że jesteś opanowana ,zrównoważona i panujesz nad emocjami. 8.Czego mam się w życiu nauczyć ?-5 denarów odwr- Proszenie bliskich o pomoc lub wsparcie nie ujmie Ci niczego z Twojej godności. 9.Z czym powinnam się rozstać ?-8 mieczy- z przewidywaniem wszystkiego w czarnych barwach 10.Co jest moim bogactwem ?-Diabeł- masz swoje zdanie,jesteś energiczna ,aktywna . Może to że powinnaś podejmować wyzwania bo masz w sobie potencjał na realizowanie ich. 11.Czego się boję ?-Gwiazda- sięgnąć po swoje marzenia 12.Czego nie mogę w sobie zaakceptować ?-Królowa denarów- że jesteś wartościową,odpowiedzialną kobietą ,ze świetnie potrafisz sobie poradzić w sprawach w każdej sytuacji. 13.Jak widzą mnie inni ludzie ?-Sąd odwr- jako osobę nie bardzo radzącą sobie z przeciwnościami i mimo to nie chętnie korzystającej z pomocy innych. Ogólnie nie mającą satysfakcji z życia. 14.Czego unikam w życiu ?-4 mieczy- według Ciebie zbędnego rozmyślania nad podejmowanymi decyzjami 15.Co mi da spełnienie ?-6 monet odwr- jeśli otworzysz się na budowanie wzajemnych relacji z innymi. 1 Cytuj
joannalp Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 1.Kim jestem obecnie dla siebie ?-5 pucharów- myślisz częściej o tym co było a nie o tym co będzie 2.Co jest moją MOCNĄ stroną ?-Sprawiedliwość- potrafisz być obiektywna 3.Co jest moją SŁABĄ stroną ?-2 pucharów odwr- jesteś niezdecydowana 4.Czego brakuje mi w życiu ?-Król pucharów- faceta 5.Czego uczą mnie obecne trudności ?-6 pucharów odwr nastawienia na przyszłość, przestać rozpamiętywać przeszłość (5 pucharów) 6.Czego nie dostrzegam ?-As buław odwr- Twój pesymizm Cię blokuje i/lub też brakuje Ci faceta;) 7.Co ukrywam przed sobą ?-Umiarkowanie- że cierpliwość pomogła by Ci zdobyć cel 8.Czego mam się w życiu nauczyć ?-5 denarów odwr samodzielności, Twoje życie jest tylko w Twoich rękach 9.Z czym powinnam się rozstać ?-8 mieczy z czarnowidztwem, zacząć myśleć pozytywnie 10.Co jest moim bogactwem ?-Diabeł- pasja i energiczność 11.Czego się boję ?-Gwiazda- że Twoje marzenia są nierealne 12.Czego nie mogę w sobie zaakceptować ?-Królowa denarów- nie wierzysz w swoje możliwości 13.Jak widzą mnie inni ludzie ?-Sąd odwr- ludzie widzą że potrzebujesz zmian 14.Czego unikam w życiu ?-4 mieczy- uciekasz przed problemami zamiast je rozwiązać 15.Co mi da spełnienie ?-6 monet odwr- wsparcie osoby bliskiej (król kielichów) ale również pomaganie innym 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi