Skocz do zawartości

Rozkład O mnie :-) a o sobie wiadomo najtrudniej !

women32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1.Kim jestem obecnie dla siebie ?-5 pucharów-jestem samotna i zgorzkniała,zbyt mocno oglądam sie na przeszłość nie chcę dać jej odejść ( chcę ! ale nie umiem ) czuję,że się poświęcam w związku....

2.Co jest moją MOCNĄ stroną ?-Sprawiedliwość-siła,surowość,wiara we własne siły.Bycie odpowiedzialną.

3.Co jest moją SŁABĄ stroną ?-2 pucharów odwr-Brak wyczucia,niestałość w uczuciach,wahanie,skłonność do dominacji,ranienie innych ludzi ( nieświadomie )

4.Czego brakuje mi w życiu ?-Król pucharów-kogoś starszego mądrzejszego ode mnie opiekuna,wrażliwego kogoś kto by mnie zrozumiał ( tu by sie zgadzało praktycznie wychowywałam się bez ojca -był a jakby go nie było alkoholikiem i całe życie czuję jego brak...)

5.Czego uczą mnie obecne trudności ?-6 pucharów odwr-że pomimo złego dzieciństwa trudnej młodości,można pięknie żyć...wpływa to na moje dorosłe życie,ale właśnie dlatego ze względu jaką ja miałam przeszłość muszę dać moim dzieciom dużo lepszą.

6.Czego nie dostrzegam ?-As buław odwr-że trwonie energię na niepotrzebne sprawy,zamiast walczyć i coś zmieniać.I że za szybko się poddaję,łatwo denerwuję,jestem kłótliwa i tchórzliwa....

7.Co ukrywam przed sobą ?-Umiarkowanie-że jestem niezrównoważna ? hmm może i tak.Na pewno brak mi cierpliwości.

8.Czego mam się w życiu nauczyć ?-5 denarów odwr-uczuciwości i tego,że ja też jestem czegoś warta.Dowartościowania się...

9.Z czym powinnam się rozstać ?-8 mieczy-z poczuciem winy i z biernym czekaniem aż się coś zmieni -samo.

10.Co jest moim bogactwem ?-Diabeł-to,że potrafię by namiętna w każdej dziedzinie życia,poddaję się emocji i pasji.Jestem otwarta,nie mam zahamowań i jestem emocjonalna.Potrafię być kusicielką.

11.Czego się boję ?-Gwiazda-realizować swoje plany bo brak mi wiary w ich realizajcę ?

12.Czego nie mogę w sobie zaakceptować ?-Królowa denarów-może próżności ? nie wiem mam problem z tą kartą.

13.Jak widzą mnie inni ludzie ?-Sąd odwr-że jestem mało komunikatywna,zamknięta w sobie,lekceważąca innych ludzi.I że niesprawiedliwie osądzam innych.

14.Czego unikam w życiu ?-4 mieczy-izolacji,zastanawiania się nad sobą,samotności,podejmowania decyzji...

15.Co mi da spełnienie ?-6 monet odwr-jeśli będę doceniana i zauważana.

Będę wdzięczna za każde dodatkowe interpretację :)

Edytowane przez women32
Gość gość5
Napisano

1.Kim jestem obecnie dla siebie ?-5 pucharów- jestes rozzalona, jakbys stala na koncu pewnej drogi i musiala rozpoczac nowa.....

2.Co jest moją MOCNĄ stroną ?-Sprawiedliwość-potrafisz bezstronnie/obiektywnie patrzec na pewne sprawy

3.Co jest moją SŁABĄ stroną ?-2 pucharów odwr- nie interpretuje kart odwr.- to wyglada tak jakbys bez tej drugiej osoby nie poptrafila sobie pordzic- zawsze musi byc obok ktos.......... a czasami trzeba odpoczac- tym bardziej w sytuacjach kryzysowych

4.Czego brakuje mi w życiu ?-Król pucharów- faceta, ktory da ci spelnienie i "ochrone" uczuciowa ,

5.Czego uczą mnie obecne trudności ?-6 pucharów- ze zycie toczy sie dalej i trzeba brac byka za rogi ,

6.Czego nie dostrzegam ?-As buław odwr- uciekajacych okazji

7.Co ukrywam przed sobą ?-Umiarkowanie-ze umiesz dzialac metodycznie i spokojnie- nie na lapu capu

8.Czego mam się w życiu nauczyć ?-5 denarów odwr- ze prosic o pomoc gdy sie jej potzrebuje to nie wsytd

9.Z czym powinnam się rozstać ?-8 mieczy- ze swoimi ograniczeniami- one istnieja tylko w twojej glowie

10.Co jest moim bogactwem ?-Diabeł-tam gdzie diabel nie moze -babe posle- umiesz dzialac - z pasja, nerwami ale gnac sprawy do przodu ,

11.Czego się boję ?-Gwiazda-boisz sie, ze to o czym marzysz to marzenia nie do spelnienia- a nic nie robisz w tym kierunku by je urzeczywistnic (8 mieczy)

12.Czego nie mogę w sobie zaakceptować ?-Królowa denarów- ze jestes fajna babka- mam wrazenie ze nawet jak ktos sie toba interesuje to myslisz, ze to tylko taka gra- na chwile

13.Jak widzą mnie inni ludzie ?-Sąd odwr-spelniona i zadowolona

14.Czego unikam w życiu ?-4 mieczy- nie umiesz sie odizolowac od pewnych ludzi i sytuacji, wszystko bierxesz na klate ......

15.Co mi da spełnienie ?-6 monet odwr- z pewnoscia pomoc od innych i "popchniecie" spraw do przodu- tych ktore aktualnie leza ci na sercu

Napisano
dziękuję i proszę chętne osoby o jeszcze :-)

to udziel się też trochę w wątkach innych :)

Napisano

1.Kim jestem obecnie dla siebie ?-5 pucharów- samotna,rozczarowana być może własnie obecnym związkiem.

2.Co jest moją MOCNĄ stroną ?-Sprawiedliwość- jesteś silną i sprawiedliwą osobą .Przy podejmowaniu ważniejszych decyzji kierujesz się bardziej rozumem niż uczuciami.

3.Co jest moją SŁABĄ stroną ?-2 pucharów odwr- nie wiem, może za bardzo się uzależniasz od partnera, jesteś o niego za bardzo zazdrosna co może prowadzić do nie porozumień.

4.Czego brakuje mi w życiu ?-Król pucharów-kogoś kto się tobą zaopiekuje, da Ci wsparcie i poczucie że jesteś dla niego kimś ważnym.

5.Czego uczą mnie obecne trudności ?-6 pucharów odwr- żebyś zaczęła żyć przyszłością a nie przeszłością.

6.Czego nie dostrzegam ?-As buław odwr- tj. napisała Rogi "uciekajacych okazji " nie podejmujesz ich bo z góry zakładasz że i tak to sie nie uda.

7.Co ukrywam przed sobą ?-Umiarkowanie- że jesteś opanowana ,zrównoważona i panujesz nad emocjami.

8.Czego mam się w życiu nauczyć ?-5 denarów odwr- Proszenie bliskich o pomoc lub wsparcie nie ujmie Ci niczego z Twojej godności.

9.Z czym powinnam się rozstać ?-8 mieczy- z przewidywaniem wszystkiego w czarnych barwach

10.Co jest moim bogactwem ?-Diabeł- masz swoje zdanie,jesteś energiczna ,aktywna . Może to że powinnaś podejmować wyzwania bo masz w sobie potencjał na realizowanie ich.

11.Czego się boję ?-Gwiazda- sięgnąć po swoje marzenia

12.Czego nie mogę w sobie zaakceptować ?-Królowa denarów- że jesteś wartościową,odpowiedzialną kobietą ,ze świetnie potrafisz sobie poradzić w sprawach w każdej sytuacji.

13.Jak widzą mnie inni ludzie ?-Sąd odwr- jako osobę nie bardzo radzącą sobie z przeciwnościami i mimo to nie chętnie korzystającej z pomocy innych. Ogólnie nie mającą satysfakcji z życia.

14.Czego unikam w życiu ?-4 mieczy- według Ciebie zbędnego rozmyślania nad podejmowanymi decyzjami

15.Co mi da spełnienie ?-6 monet odwr- jeśli otworzysz się na budowanie wzajemnych relacji z innymi.

• Lubię to! 1
Napisano

1.Kim jestem obecnie dla siebie ?-5 pucharów- myślisz częściej o tym co było a nie o tym co będzie

2.Co jest moją MOCNĄ stroną ?-Sprawiedliwość- potrafisz być obiektywna

3.Co jest moją SŁABĄ stroną ?-2 pucharów odwr- jesteś niezdecydowana

4.Czego brakuje mi w życiu ?-Król pucharów- faceta ;)

5.Czego uczą mnie obecne trudności ?-6 pucharów odwr nastawienia na przyszłość, przestać rozpamiętywać przeszłość (5 pucharów)

6.Czego nie dostrzegam ?-As buław odwr- Twój pesymizm Cię blokuje i/lub też brakuje Ci faceta;)

7.Co ukrywam przed sobą ?-Umiarkowanie- że cierpliwość pomogła by Ci zdobyć cel

8.Czego mam się w życiu nauczyć ?-5 denarów odwr samodzielności, Twoje życie jest tylko w Twoich rękach

9.Z czym powinnam się rozstać ?-8 mieczy z czarnowidztwem, zacząć myśleć pozytywnie

10.Co jest moim bogactwem ?-Diabeł- pasja i energiczność

11.Czego się boję ?-Gwiazda- że Twoje marzenia są nierealne

12.Czego nie mogę w sobie zaakceptować ?-Królowa denarów- nie wierzysz w swoje możliwości

13.Jak widzą mnie inni ludzie ?-Sąd odwr- ludzie widzą że potrzebujesz zmian

14.Czego unikam w życiu ?-4 mieczy- uciekasz przed problemami zamiast je rozwiązać

15.Co mi da spełnienie ?-6 monet odwr- wsparcie osoby bliskiej (król kielichów) ale również pomaganie innym

• Lubię to! 1