Mgła Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Nie wiem, czy zamieszczam w odpowiednim dziale, jeśli nie - z góry przepraszam! Jak interpretowalibyście kartę Króla Denarów jako odpowiedź na pytanie: Czemu pan się nie odzywa (w sensie, co nim kieruje)? Dwa tygodnie temu wyszła mi ta karta w rozkładzie, nie wiedziałam jak ją odczytać i wciąż to za mną "chodzi". Będę wdzięczna za jakieś sugestie, bo jeśli chodzi o karty dworskie, to nigdy ich nie czułam Cytuj
KatiJo Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Zajął się najprawdopodobniej pracą, być może realizuje jakiś ważny projekt. Cytuj
Gość sheina Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 zajmowanie się sprawami materialnym jest teraz najwazniejsze. mozliwe,ze wlasnie pracą. Cytuj
Mgła Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 Też tak kombinowałam, ale raczej prawda taka nie jest :/ Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Mgła doradzałabym wyciągnąć 3 karty na to pytanie, wówczas będziesz wiedzieć więcej szczegółów . Jedna karta to za mało by dać Ci jasną odpowiedź...zbyt wiele znaczeń ma jedna karta... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Król Denarów - to też Pan który dba o rodzinę, Mąż, ojciec etc...tu może leżeć przyczyna Jego milczenia... Cytuj
Mgła Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 Teraz to już za późno, to było 2 tygodnie temu, nie chcę powtarzać pytania Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 dENAROWY OGÓLNIE MA TAK, ŻE MILKNIE BEZ WYRAŹNEGO POWODU, CO JEDNAK NIE ZMIENIA JEGO UCZUĆ ODCZUĆ... Ten typ po prostu tak ma, odezwie się wtedy, gdy uzna za stosowne, lub wtedy, gdy będzie miał coś do powiedzenia. na razie coś w sobie rozważa Cytuj
iridos Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 no po 1 karcie to tylko gdybania co najmniej 3 karty to co napisała agamaj podpięłabym raczej pod mieczowego denarowy to facet bardzo wyważony obowiązkowy Cytuj
Vivere Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Mógł mieć ważniejsze sprawy na głowie, dla niego bardzo istotne i wartościowe.Może zajął się sprawami zarobkowymi, interesem, pracą. Król Denarów odzywa się wtedy, kiedy ma cel, sens, wartość dodatnią. On nie odzywa się dla samego "cześć, co słychać- na bajerę". Jesli nie ma/ nie widzi potrzeby, interesu, sensu, nie ma nic waznego do powiedzenia, to siedzi cicho. Jesli Ci obiecał, ze się odezwie, to to zrobi, bo jest odpowiedzialny za swoje słowa, konsekwentny. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Vivere Cytuj
Mgła Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Napisano 24 Stycznia 2013 A jak interpretowałybyście inne karty dworskie w tym kontekście? Głównie chodzi mi o królów i królowe, bo z giermkami i rycerzami raczej problemów nie mam Np. Królową mieczy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi