duo70 Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Pan po milczącym weekendzie odezwał się dzisiaj. Oczywiście sprawy zawodowe. Po tym jak nie dostał tego czego chciał ostatnio, był chłodny i zdystansowany do mnie. Albo był zmęczony po weekendzie. No nie wiem już sama. Przez to, mam obawy co do naszej współpracy a raczej zależy mi na pracy. Jakie kroki powinnam podjąć wobec pana X? 10 denarów 4 denary 8 mieczy Kapłanka 3 buławy=Cesarzowa Dobrze by było, żebym wykazała się pomocą, wsparciem dla niego w sprawach zawodowych, Być solidną i ciężko pracować. Zapewnić rodzinną atmosferę w miejscu pracy. Pan trochę pedantyczny, więc dobrze by było wykazać się dobrą organizacją pracy. Pokazać, że jestem samodzielna i radzę sobie z trudnościami. Może okazywać więcej sympatii? W Kapłance to bym widziała dyplomację cierpliwość a w 3 buław przyjacielskie relacje. Czy powinnam podjąć z nim rozmowę o zasadach naszej współpracy? ( on chce seksu) Przy tasowaniu wypadł rycerz pucharów 9 mieczy 6 denarów koło =śmierć Nie powinnam Co mogę zrobić, żeby ocieplić relacje z panem? Zależy mi na współpracy. Królowa denarów Gwiazda 10 denarów= moc Znowu być pracowitą, dobrze zorganizowaną, wyrozumiałą dla pana, pomocną, cierpliwą, zaradną. Czasami poczęstować domowym obiadkiem i zapewnić domową ciepłą atmosferę. No i być przyjazną. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Będę bardzo wdzięczna za rady [/color][/b] Edytowane 21 Stycznia 2013 przez duo70 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Witam Pan po milczącym weekendzie odezwał się dzisiaj. Oczywiście sprawy zawodowe. Po tym jak nie dostał tego czego chciał ostatnio, był chłodny i zdystansowany do mnie. Albo był zmęczony po weekendzie. No nie wiem już sama. Przez to, mam obawy co do naszej współpracy a raczej zależy mi na pracy. Jakie kroki powinnam podjąć wobec pana X? 10 denarów 4 denary 8 mieczy Kapłanka 3 buławy=Cesarzowa Ja bym powiedziala, aby skupic sie na sobie i swoich obowiazkach. Oddzielic sie od pana poza praca. Nie zabiegac o Pana i nie starac sie go zadowolic tzn mam na mysli, aby nie traktowac go jak kogos wiecej. W 8 mieczy widze troszke Twoje zaslepienie, ze nie widzisz wszystkiego a w kaplance na mysl przyszla mi madro sc i oddzielenie pracy od zwiazkow. Karty ostrzegaja, zeby nie wchodzic w ten uklad co widze w 3 bulaw. W podusmie cesarzowa, czyli twarda seksowna babka ktora nie musi adorowac facetow. Dobrze by było, żebym wykazała się pomocą, wsparciem dla niego w sprawach zawodowych, Być solidną i ciężko pracować. Zapewnić rodzinną atmosferę w miejscu pracy. Pan trochę pedantyczny, więc dobrze by było wykazać się dobrą organizacją pracy. Pokazać, że jestem samodzielna i radzę sobie z trudnościami. Może okazywać więcej sympatii? W Kapłance to bym widziała dyplomację cierpliwość a w 3 buław przyjacielskie relacje. Czy powinnam podjąć z nim rozmowę o zasadach naszej współpracy? ( on chce seksu) Przy tasowaniu wypadł rycerz pucharów Ja w tej karcie widze Ciebie:) 9 mieczy 6 denarów koło =śmierć Nie powinnam Tutaj niech Daffne się wypowie Co mogę zrobić, żeby ocieplić relacje z panem? Zależy mi na współpracy. Królowa denarów Gwiazda 10 denarów= moc W sumie, widze to samo co w 1 pytaniu.. Znowu być pracowitą, dobrze zorganizowaną, wyrozumiałą dla pana, pomocną, cierpliwą, zaradną. Czasami poczęstować domowym obiadkiem i zapewnić domową ciepłą atmosferę. No i być przyjazną. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Będę bardzo wdzięczna za rady [/color][/b] Weryfikuj prosze w miare mozliwosci:)) Cytuj
duo70 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 Weryfikuj prosze w miare mozliwosci:)) oczywiście Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Jakie kroki powinnam podjąć wobec pana X? 10 denarów 4 denary 8 mieczy Kapłanka 3 buławy=Cesarzowa Zająć się pracą. Wykazać się inicjatywą i swoimi umiejętnościami, oczywiście związanymi z pracą. Bądź też kreatywna. Czy powinnam podjąć z nim rozmowę o zasadach naszej współpracy? ( on chce seksu) Przy tasowaniu wypadł rycerz pucharów 9 mieczy 6 denarów koło =śmierć Powinnaś porozmawiać A te karty mówią że się boisz i martwisz że kiedy odmówisz, albo poruszysz ten temat to stracisz pracę. Co mogę zrobić, żeby ocieplić relacje z panem? Zależy mi na współpracy. Królowa denarów Gwiazda 10 denarów= moc Dać mu seks -> Moc 10 den to też gratyfikacja i zysk, ale przy Gwieździe to zysk emocjonalny i uczuciowy z podsumą - Moc - seks, czyli zależność w tych sferach i wtedy ocieplą się wasze relacje. Cytuj
duo70 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 Co mogę zrobić, żeby ocieplić relacje z panem? Zależy mi na współpracy. Królowa denarów Gwiazda 10 denarów= moc Dać mu seks -> Moc 10 den to też gratyfikacja i zysk, ale przy Gwieździe to zysk emocjonalny i uczuciowy z podsumą - Moc - seks, czyli zależność w tych sferach i wtedy ocieplą się wasze relacje. Jak mam mu dać seks skoro on jest z inną...Ja nie chcę być tą drugą eeee tam Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Odczytałam karty a Ty zrobisz jak uważasz. Zresztą karty to nie wyrocznia tylko wskazówki. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Duo - Ty nie myśl jak ocieplić relacje z Panem tylko rzeczowo i profesjonalnie podejdź do współpracy i tyle... Sama pchasz sie na pole minowe - to Ty chyba bardziej tego sex'u chcesz niż Pan, bo ciągle pytasz o to...no ileż można na to samo karty stawiać ? Wiem wiem, będziesz stawiała karty i dodawała rozkłady do interpretacji do momentu aż Ktoś Ci w końcu powie - Pan Cię kocha...prawda (?) Ja nie zinterpretuję tych kart bo to sensu nie ma...i tak nie przyjmujesz rad... Cytuj
duo70 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 nie wiem może i chcę ale pan to drań jak się okazuje. Chcę pracy bo potrzebuje jej bardzo. Pan się wycofuje a ja nie wiem na czym stoje. Dlatego zapytalam jak ocieplic te relacje, Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Duo Skarbie ja wiem o co pytałaś, tylko po co tyle razy...Ty Kochana naprawdę usilnie chcesz zobaczyć jakieś Love z Pana strony, ale tego nie widać... Jeśli naprawdę masz z Nim współpracować, to żeby uratować choć to - i zachować poprawne stosunki to po prostu bądź jak - Moc - czyli siiilnaa i pohamuj swoje emocje...inaczej zespujesz tę wpółpracę... Co do sex'u o którym piszesz noooon stop - jeśli Pan jest zajęty a Ty jak piszesz nie wchodzisz w takie uklady (i baardzo dobrze, popieram!) - to po co wałkujesz temat (?), skup się Słońce na pracy po prostu, to najlepsze wyjście przecież...nie drąż tego tematu stawiając karty - bo karty Tobie życia nie ułożą, nie będą działały za Ciebie - to tylko rady (które Ty lekcewazysz do tej pory)... P.S. Sorry za pytanie ~ ale co: On postawił Ci warunek sex i praca albo pracy niet ? Cytuj
duo70 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 nie stawiał takich warunków oficjalnie ale nie widzielismy sie ok poltora roku i zaproponowal nagle prace. Od pierwszego spotkania byl zainteresowany raczej seksem i mial nadzieje, ze tak jak sobie zaplanowal tak bedzie. Nie okazywalam mu zbyt wiele czulosci. A tu nic z tego. Jest teraz duzo niejasnosci miedzy nami. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 No Dziękuję za odpowiedź...czyli to po prostu Twoje spojrzenie na sprawę, w Twoim mniemaniu Pan sex'u chce...powiem Ci Kochanie że niepotrzebnie się nakręcasz... Jeśli Ci zależy na współpracy - to zachowaj się profesjonalnie, no i tylko na tym się skup...a będzie dobrze... Przy czym nie licz na to że Pan będzie Ci słał cieplutkie sms'y - bo przecież współpraca nie na tym polega... Druga strona medalu jest taka - że może być i tak faktycznie że Pan zaproponował Ci tę niby współpracę tylko dlatego ze wiedział iż takiej potrzebujesz, no i wykorzystał okazję myśląc iż tak Cię uwiedzie - nie daj się Dziewczyno, jeśli użył tego jako wabika (a w rzeczywsitości nie może i nawet nie ma zamiaru się z tego wywiązać - pracy Ci dać) to tylko zyskasz zachowując zimną krew, jeśli jednak tę pracę dla Ciebie ma a Ty coś tam sobie "wyobrażasz" to zapomnij o tym - też zachowaj zimną krew bo na tym zyskasz...tak czy siak - podejdź do tego na chłodno, bez emocji... Cytuj
Davisa Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Co mogę zrobić, żeby ocieplić relacje z panem? Zależy mi na współpracy. Królowa denarów Gwiazda 10 denarów= moc Znowu być pracowitą, dobrze zorganizowaną, wyrozumiałą dla pana, pomocną, cierpliwą, zaradną. Czasami poczęstować domowym obiadkiem i zapewnić domową ciepłą atmosferę. No i być przyjazną. Ale pojechałaś z tymi obiadkami:hahahaha: Kobieto! Od obiadków to on już ma panią a Ty powinnaś przede wszystkim wykazać pilność i rzetelność w swoich obowiązkach zawodowych :-) Pokaż facetowi, że warto w Ciebie zainwestować. Tylko tak zyskasz jego szacunek a i atmosfera się oczyści. Cytuj
Davisa Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 nie stawiał takich warunków oficjalnie ale nie widzielismy sie ok poltora roku i zaproponowal nagle prace. Od pierwszego spotkania byl zainteresowany raczej seksem i mial nadzieje, ze tak jak sobie zaplanowal tak bedzie. Nie okazywalam mu zbyt wiele czulosci. A tu nic z tego. Jest teraz duzo niejasnosci miedzy nami. Podły drań! Moja droga, czuj się tak, jakbyś tej pracy już nie miała.... Wszystko, co do tej pory wydarzyło się między Wami, wskazuje na to, niestety.... Cytuj
duo70 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 Ale pojechałaś z tymi obiadkami:hahahaha: Kobieto! Od obiadków to on już ma panią a Ty powinnaś przede wszystkim wykazać pilność i rzetelność w swoich obowiązkach zawodowych :-) Pokaż facetowi, że warto w Ciebie zainwestować. Tylko tak zyskasz jego szacunek a i atmosfera się oczyści. on u mnie juz byl kilka razy ( w sprawach zawodowych) i na obiadki sie zalapal. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Duo ~ Pamiętaj o jednym - nikt tutaj nie chce dla Ciebie źle - uwierz...my tutaj wszystkie staramy się pomóc jak tylko potrafimy...jesli piszemy tak trochę ostrzej - nie po Twojej myśli, to nie dlatego żeby Cię urazić, ale właśnie po to aby pomóc coś zrozmieć... Każdy jest kowalem własnego losu - Każdy oczywiście decyduje sam za siebie, My tutaj nie jesteśmy od oceniania - ale od pomagania...tylko czasem musimy "tupnąć nogą" - tak jak np. ja to zrobiłam - bo chciałam żebyś zrozumiała, że stawianie kart bez końca na to samo pytanie - nie ma sensu... P.S. Czasem zamiast stawiać karty bez końca - aż do momentu uzyskania odpowiedzi takiej jaką się chce uzyskać, lepiej poprosić Kogoś o rzetelną wróżbę....są tutaj naprawdę Cudne Dziewuszki które chętnie pomogą... Cytuj
duo70 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 Oj dziękuję za rady. Wiem, że chcecie dobrze. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Pamiętaj Duo, zasługujesz na faceta, ktory bedzie Cie na rekach nosil i gwiazdke z nieba CI sciagnie. Nie trac swojego cennego zycia, na kogos, kto Cie przygnebia. Cytuj
duo70 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Pamiętaj Duo, zasługujesz na faceta, ktory bedzie Cie na rekach nosil i gwiazdke z nieba CI sciagnie. Nie trac swojego cennego zycia, na kogos, kto Cie przygnebia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi