Skocz do zawartości

Jak P ocenia moja wiedze merytoryczna?

Gość sappir

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

As Bulaw, Krolowa Mieczy, 7Bulaw suma Wieza

Uwaza, ze mam wiedze i zapal do realizowania nowych projektów. Jednocześnie jestem pewną swoim racji, mam swoje zdanie. Tylko co z tą Wieżą jako sumą rozkładu? Może chodzi o to, że trzeba od nową zbudować metodologię w połączonej firmie?

Jakie jest Wasze zdanie?

Napisano

kompetentna umiejąca bronic własnego zdania

podsum nie biorę pod uwagę

Gość SooYoung
Napisano

Ocenia pod kontem przydatności właśnie w przebudowie/rozwoju firmy - tak widzę Wieżę.

Podoba mu się Twój zapał i wie że masz odpowiednią wiedzę i kwalifikacje do realizowania projektów.

Napisano (edytowane)

Zadałam jeszcze jedno pytanie.

Jak będzie mi się pracować przy projekcie x?

Z P mamy wspólny projekt.

10 MONET, KRÓLOWA MONET, UMIARKOWANIE suma Sprawiedliwość

Powinno być ok. Harmonijna atmosfera, wymiana poglądów, doświadczeń i informacji. A w umiarkowaniu widzę wypośrodkowanie coś na kształt połączenia 2 metod w jedną dającą satysfakcję dwom stronom.

Edytowane przez sappir
Napisano

10 MONET, KRÓLOWA MONET, UMIARKOWANIE - bardzo dobrze , będziesz miała więcej do powiedzenia . Ale będzie efektywna współpraca jak i bardzo komunikatywna

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)
Zadałam jeszcze jedno pytanie.

Jak będzie mi się pracować przy projekcie x?

Z P mamy wspólny projekt.

10 MONET, KRÓLOWA MONET, UMIARKOWANIE suma Sprawiedliwość

Powinno być ok. Harmonijna atmosfera, wymiana poglądów, doświadczeń i informacji. A w umiarkowaniu widzę wypośrodkowanie coś na kształt połączenia 2 metod w jedną dającą satysfakcję dwom stronom.

Czyli tutaj dobrze napisałam o pracy przy wspólnym projekcie :)...

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65644-jak-postrzega-mnie-pan-p.html

Będzie Wam się dobrze wspólpracowało - nie masz czego się obawiać...:)

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN