Gość sappir Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 As Bulaw, Krolowa Mieczy, 7Bulaw suma Wieza Uwaza, ze mam wiedze i zapal do realizowania nowych projektów. Jednocześnie jestem pewną swoim racji, mam swoje zdanie. Tylko co z tą Wieżą jako sumą rozkładu? Może chodzi o to, że trzeba od nową zbudować metodologię w połączonej firmie? Jakie jest Wasze zdanie? Cytuj
iridos Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 kompetentna umiejąca bronic własnego zdania podsum nie biorę pod uwagę Cytuj
Gość SooYoung Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Ocenia pod kontem przydatności właśnie w przebudowie/rozwoju firmy - tak widzę Wieżę. Podoba mu się Twój zapał i wie że masz odpowiednią wiedzę i kwalifikacje do realizowania projektów. Cytuj
Gość sappir Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Zadałam jeszcze jedno pytanie. Jak będzie mi się pracować przy projekcie x? Z P mamy wspólny projekt. 10 MONET, KRÓLOWA MONET, UMIARKOWANIE suma Sprawiedliwość Powinno być ok. Harmonijna atmosfera, wymiana poglądów, doświadczeń i informacji. A w umiarkowaniu widzę wypośrodkowanie coś na kształt połączenia 2 metod w jedną dającą satysfakcję dwom stronom. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez sappir Cytuj
nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 10 MONET, KRÓLOWA MONET, UMIARKOWANIE - bardzo dobrze , będziesz miała więcej do powiedzenia . Ale będzie efektywna współpraca jak i bardzo komunikatywna Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Zadałam jeszcze jedno pytanie.Jak będzie mi się pracować przy projekcie x? Z P mamy wspólny projekt. 10 MONET, KRÓLOWA MONET, UMIARKOWANIE suma Sprawiedliwość Powinno być ok. Harmonijna atmosfera, wymiana poglądów, doświadczeń i informacji. A w umiarkowaniu widzę wypośrodkowanie coś na kształt połączenia 2 metod w jedną dającą satysfakcję dwom stronom. Czyli tutaj dobrze napisałam o pracy przy wspólnym projekcie ... http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65644-jak-postrzega-mnie-pan-p.html Będzie Wam się dobrze wspólpracowało - nie masz czego się obawiać... Edytowane 22 Stycznia 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN Cytuj
Gość sappir Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Czyli tutaj dobrze napisałam o pracy przy wspólnym projekcie ... http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65644-jak-postrzega-mnie-pan-p.html Misty tylko to inny pan P;). Cytuj
Gość sappir Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 każde dodatkowe spostrzeżenia mile widziane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi