Gość Linkinia Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Co mnie mile zaskoczy do końca tygodnia? 8 mieczy, Król mieczy, Król buław Mam dwie opcje. Pierwsza: będę miała problem, bo będą się do mnie odzywać dwaj panowie albo jak wyczytalam 8 mieczy może oznaczać natłok informacji od dwóch panów. Druga opcja: Pan, który wcześniej blokował się, izolował ode mnie z Króla mieczowego przeobrazi się w Króla buław, czyli zainteresowanego mną... Co myślicie? Weryfikacja w niedzielę Cytuj
patai Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Facet, o którym myślisz, że jest powściągliwy zaskoczy cię swoim postępowaniem Cytuj
asia20 Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 moze zainteresowanie Toba dwoch Panow , niezdecydowanie ktorego z nich wybrac ? Cytuj
nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 ja trochę za bardzo naciągam mieczowych(na pytania o niespodzianki ) więc z przymrużeniem oka będzie moja wypowiedzieć Twój były Cię gdzieś zaprosi bądź odezwie się Cytuj
Vivere Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 To ma byc miłe zaskoczenie? No to, hm... dwie opcje 1. internetowe korespondencje- z panami, różnymi. 2. przypadkowe/nieplanowane spotkanie, może nawet dwóch Panów na raz. Takie wyłowienie wzrokiem z tłumu, gdzieś np. na dworcu, w kinie..tam gdzie wiele ludzi sie mija ( miejsce publiczne) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Mnie też te karty mało radosne się wydały i tak samo doszukiwałam się tych pozytywnych stron Dziękuję wam bardzo zweryfikuję w niedziele Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Stycznia 2013 Maestro Napisano 23 Stycznia 2013 Co mnie mile zaskoczy do końca tygodnia? 8 mieczy, Król mieczy, Król buław męzczyzna do tej pory zamknięty, ograniczający kontakty odezwie się do Ciebie;) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Hmm, no te karty jakieś takie naprawdę mało "radosne"...Ja też mam dwie opcje: ~ Pan który z niewiadomych dla Ciebie przyczyn był dla Ciebie w pewnym sensie nieosiągalny ostatnimi czasy - bo milczał...w końcu się ruszy i coś zadziała - odezwie się lub coś w ten deseń... ~ albo...miłym zaskoczeniem dla Ciebie może być to - że przestaniesz z nadzieją czekać na odzew Mieczowego (tego z którym kontaktu nie masz), bo Pan Buławowy przyjmie wobec Ciebie cieplutką postawę... Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 pan, który doprowadził do tego,że czujesz się stłamszona, nagle na nowo się tobą zainteresuje w bardzo otwarty sposób Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Stycznia 2013 Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) WERYFIKACJA Dzisiaj w pociągu siedział na przeciwko mnie koleś podobny do Alexa Skarsgarda i bardzo długo rozmawiał przez telefon, chwilami nasze spojrzenia się spotykały, a on się uśmiechał bardzo ładnie... No i w końcu jak schował tel, to zagadał i tak sobie ucięliśmy gadkę i bardzo zainteresowany był moim przyszłym zawodem, planami. No i kolega się do mnie w końcu odezwał, trochę ciszy było, zaskoczył bezpośredniością. Dziękuję wam bardzo! lecą punkciki Co mnie mile zaskoczy do końca tygodnia?8 mieczy, Król mieczy, Król buław Mam dwie opcje. Pierwsza: będę miała problem, bo będą się do mnie odzywać dwaj panowie albo jak wyczytalam 8 mieczy może oznaczać natłok informacji od dwóch panów. Druga opcja: Pan, który wcześniej blokował się, izolował ode mnie z Króla mieczowego przeobrazi się w Króla buław, czyli zainteresowanego mną... Co myślicie? Weryfikacja w niedzielę Facet, o którym myślisz, że jest powściągliwy zaskoczy cię swoim postępowaniem moze zainteresowanie Toba dwoch Panow , niezdecydowanie ktorego z nich wybrac ? ja trochę za bardzo naciągam mieczowych(na pytania o niespodzianki ) więc z przymrużeniem oka będzie moja wypowiedzieć Twój były Cię gdzieś zaprosi bądź odezwie się To ma byc miłe zaskoczenie? No to, hm... dwie opcje1. internetowe korespondencje- z panami, różnymi. 2. przypadkowe/nieplanowane spotkanie, może nawet dwóch Panów na raz. Takie wyłowienie wzrokiem z tłumu, gdzieś np. na dworcu, w kinie..tam gdzie wiele ludzi sie mija ( miejsce publiczne) Co mnie mile zaskoczy do końca tygodnia?8 mieczy, Król mieczy, Król buław męzczyzna do tej pory zamknięty, ograniczający kontakty odezwie się do Ciebie;) Hmm, no te karty jakieś takie naprawdę mało "radosne"...Ja też mam dwie opcje:~ Pan który z niewiadomych dla Ciebie przyczyn był dla Ciebie w pewnym sensie nieosiągalny ostatnimi czasy - bo milczał...w końcu się ruszy i coś zadziała - odezwie się lub coś w ten deseń... ~ albo...miłym zaskoczeniem dla Ciebie może być to - że przestaniesz z nadzieją czekać na odzew Mieczowego (tego z którym kontaktu nie masz), bo Pan Buławowy przyjmie wobec Ciebie cieplutką postawę... pan, który doprowadził do tego,że czujesz się stłamszona, nagle na nowo się tobą zainteresuje w bardzo otwarty sposób Edytowane 27 Stycznia 2013 przez Linkinia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi