Skocz do zawartości

Co mnie mile zaskoczy do końca tyg?

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Co mnie mile zaskoczy do końca tygodnia?

8 mieczy, Król mieczy, Król buław

Mam dwie opcje. Pierwsza: będę miała problem, bo będą się do mnie odzywać dwaj panowie albo jak wyczytalam 8 mieczy może oznaczać natłok informacji od dwóch panów.

Druga opcja: Pan, który wcześniej blokował się, izolował ode mnie z Króla mieczowego przeobrazi się w Króla buław, czyli zainteresowanego mną...

Co myślicie? Weryfikacja w niedzielę ;)

Napisano

Facet, o którym myślisz, że jest powściągliwy zaskoczy cię swoim postępowaniem

Napisano

moze zainteresowanie Toba dwoch Panow , niezdecydowanie ktorego z nich wybrac ?

Napisano

ja trochę za bardzo naciągam mieczowych(na pytania o niespodzianki :D ) więc z przymrużeniem oka będzie moja wypowiedzieć ;)

Twój były Cię gdzieś zaprosi bądź odezwie się ;)

Napisano

To ma byc miłe zaskoczenie? No to, hm... dwie opcje

1. internetowe korespondencje- z panami, różnymi.

2. przypadkowe/nieplanowane spotkanie, może nawet dwóch Panów na raz. Takie wyłowienie wzrokiem z tłumu, gdzieś np. na dworcu, w kinie..tam gdzie wiele ludzi sie mija ( miejsce publiczne)

Gość Linkinia
Napisano

Mnie też te karty mało radosne się wydały i tak samo doszukiwałam się tych pozytywnych stron ;)

Dziękuję wam bardzo :bukiet: zweryfikuję w niedziele ;)

• Maestro
Napisano

męzczyzna do tej pory zamknięty, ograniczający kontakty odezwie się do Ciebie;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Hmm, no te karty jakieś takie naprawdę mało "radosne"...Ja też mam dwie opcje:

~ Pan który z niewiadomych dla Ciebie przyczyn był dla Ciebie w pewnym sensie nieosiągalny ostatnimi czasy - bo milczał...w końcu się ruszy i coś zadziała - odezwie się lub coś w ten deseń...

~ albo...miłym zaskoczeniem dla Ciebie może być to - że przestaniesz z nadzieją czekać na odzew Mieczowego (tego z którym kontaktu nie masz), bo Pan Buławowy przyjmie wobec Ciebie cieplutką postawę...:)

Napisano

pan, który doprowadził do tego,że czujesz się stłamszona, nagle na nowo się tobą zainteresuje w bardzo otwarty sposób

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

Dzisiaj w pociągu siedział na przeciwko mnie koleś podobny do Alexa Skarsgarda i bardzo długo rozmawiał przez telefon, chwilami nasze spojrzenia się spotykały, a on się uśmiechał bardzo ładnie... No i w końcu jak schował tel, to zagadał i tak sobie ucięliśmy gadkę ;) i bardzo zainteresowany był moim przyszłym zawodem, planami.

No i kolega się do mnie w końcu odezwał, trochę ciszy było, zaskoczył bezpośredniością.

Dziękuję wam bardzo! lecą punkciki :bukiet:

Mam dwie opcje. Pierwsza: będę miała problem, bo będą się do mnie odzywać dwaj panowie albo jak wyczytalam 8 mieczy może oznaczać natłok informacji od dwóch panów.

Druga opcja: Pan, który wcześniej blokował się, izolował ode mnie z Króla mieczowego przeobrazi się w Króla buław, czyli zainteresowanego mną...

Co myślicie? Weryfikacja w niedzielę ;)

Facet, o którym myślisz, że jest powściągliwy zaskoczy cię swoim postępowaniem

moze zainteresowanie Toba dwoch Panow , niezdecydowanie ktorego z nich wybrac ?

ja trochę za bardzo naciągam mieczowych(na pytania o niespodzianki :D ) więc z przymrużeniem oka będzie moja wypowiedzieć ;)

Twój były Cię gdzieś zaprosi bądź odezwie się ;)

To ma byc miłe zaskoczenie? No to, hm... dwie opcje

1. internetowe korespondencje- z panami, różnymi.

2. przypadkowe/nieplanowane spotkanie, może nawet dwóch Panów na raz. Takie wyłowienie wzrokiem z tłumu, gdzieś np. na dworcu, w kinie..tam gdzie wiele ludzi sie mija ( miejsce publiczne)

męzczyzna do tej pory zamknięty, ograniczający kontakty odezwie się do Ciebie;)

Hmm, no te karty jakieś takie naprawdę mało "radosne"...Ja też mam dwie opcje:

~ Pan który z niewiadomych dla Ciebie przyczyn był dla Ciebie w pewnym sensie nieosiągalny ostatnimi czasy - bo milczał...w końcu się ruszy i coś zadziała - odezwie się lub coś w ten deseń...

~ albo...miłym zaskoczeniem dla Ciebie może być to - że przestaniesz z nadzieją czekać na odzew Mieczowego (tego z którym kontaktu nie masz), bo Pan Buławowy przyjmie wobec Ciebie cieplutką postawę...:)

pan, który doprowadził do tego,że czujesz się stłamszona, nagle na nowo się tobą zainteresuje w bardzo otwarty sposób
Edytowane przez Linkinia