Skocz do zawartości

Czy się dziś do mnie odezwie w jakiś sposób?

patai

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Odp. : Król Pucharów

Tło: Rydwan Kapłanka 6 Pucharów = Cesarzowa

...............Pustelnik.............Ksieżyc......Słońce

.............................Kapłan..........Diabeł

.........................................Sąd

Realnie myślę, że nie, ale po kartach wydaje mi sie, że tak. Kiedy poczuje się samotny i będzie chciał, żeby było tak jak ostatnio. Potrzebuje przyjaciela i czułości... Może sobie wypije co nieco i to mu doda odwagi...

Napisano

Mysle ze Pan ma inny obiekt westchnien.

No chyba ze bedzie potrzebowal sie wyzalic

Napisano
Mysle ze Pan ma inny obiekt westchnien.

No chyba ze bedzie potrzebowal sie wyzalic

Raczej nie ma innego obiektu, jest coraz bardziej zaangażowany (w realu)

Napisano
No to moze Ty jestes tym obiektem :P

Haha, ja faktycznie jestem tym ukrywanym obiektem.

Napisano

Czy jest to ktoś, kogos znalas wczesniej i teraz sie jakos 'zeszliscie'? Hmm ja w tej Odpowiedzi, nie widze odpowiedzi :P Ten król kielichów, to tak jakby Twoj obraz jego, a nie odpowiedz na pytanie.. ale jesli juz zostac przy tym, to król kielichów to taki wlasnie dbajcy o innych wiec na tym sie opierajac powiedzalabym ze zadzwoni.

Napisano
Czy jest to ktoś, kogos znalas wczesniej i teraz sie jakos 'zeszliscie'? Hmm ja w tej Odpowiedzi, nie widze odpowiedzi :P Ten król kielichów, to tak jakby Twoj obraz jego, a nie odpowiedz na pytanie.. ale jesli juz zostac przy tym, to król kielichów to taki wlasnie dbajcy o innych wiec na tym sie opierajac powiedzalabym ze zadzwoni.

Nie, my się znamy bez przerw :D.

Napisano

...Ostatnio zawalamy wszystkie obowiązki, zeby się tylko spotkać, mieliśmy się trochę uspokoić, ale po tych kartach, jakoś tego nie widzę...

Gość Linkinia
Napisano

Jakby to były moje karty, to odezwie się. Tło masz ładne, a w piramidce przyjmując, że ostanią jest Słońce, to odezwie się ;)

W pytaniu o to, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na kontakt ze strony... Król pucharów mi tego kontaktu nie pokazuje. Ale przy zamkniętym od ''Czy'' jest odp. pozytywną ;)

Napisano
Nie, my się znamy bez przerw :D.

Hm... 6 pucharów mi pokazuja osoby z przeszlosci zazwyczaj:D ale skojarzenie moje to tez oferta malzenstwa xD Chociaz spotkalam sie tez z tym ze 6 kielichow- oznacza milosc bezwarunowa -taka jaka matka darzy swoje dziecko :D

Napisano

On mi się już oświadczał nie raz, problem w tym, że ma jeszcze żonę ;) więc te oświadczyny to raczej były w formie marzeń. A 6 Pucharów pokazuje mi taką beztroską, ciepłą miłość i powtórki, wspominanie czegoś miłego.

Napisano

odezwie się, i też się spotkałam z opinią, że 6 kielichów to miłość bezwarunkowa, taka ciepła i czuła ;)

Napisano

Na pewno będzie potrzebował kontaktu z Tobą, bo to facet baaardzo wrażliwy i uczuciowy a Ty dajesz mu ciepło, oparcie, czuje się fantastycznie w Twoim towarzystwie....

Czy się odezwie? Chyba nie....

Zgadzam się, że 6 pucharów to miłość bezwarunkowa, taka matczyna, ale w relacji między dwojgiem dorosłych osób niekoniecznie musi być dobra, bo można przecież zagłaskać na śmierć, może też zemdlić od nadmiaru słodyczy... Ja tak to widzę...

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

6 Kielichów z mojego doświadczenia ~ to ciągłe bycie Razem - mimo burz, mimo upadków i wzlotów, mimo kłótni, pauz i milczenia...Zawsze razem - Na Dobre I Złe - niekoniecznie przy sobie na codzień - ale Zawsze sobie baaardzo bliscy i za sobą TĘSKNIĄCY...

Napisano

Weryfikacja

Nie odezwał się :), a ja spokojnie poszłam spać po 21:00, duży mróz mnie usypia.