patai Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Odp. : Król Pucharów Tło: Rydwan Kapłanka 6 Pucharów = Cesarzowa ...............Pustelnik.............Ksieżyc......Słońce .............................Kapłan..........Diabeł .........................................Sąd Realnie myślę, że nie, ale po kartach wydaje mi sie, że tak. Kiedy poczuje się samotny i będzie chciał, żeby było tak jak ostatnio. Potrzebuje przyjaciela i czułości... Może sobie wypije co nieco i to mu doda odwagi... Cytuj
Caliel Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Mysle ze Pan ma inny obiekt westchnien. No chyba ze bedzie potrzebowal sie wyzalic Cytuj
patai Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 Mysle ze Pan ma inny obiekt westchnien.No chyba ze bedzie potrzebowal sie wyzalic Raczej nie ma innego obiektu, jest coraz bardziej zaangażowany (w realu) Cytuj
patai Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 No to moze Ty jestes tym obiektem Haha, ja faktycznie jestem tym ukrywanym obiektem. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Czy jest to ktoś, kogos znalas wczesniej i teraz sie jakos 'zeszliscie'? Hmm ja w tej Odpowiedzi, nie widze odpowiedzi Ten król kielichów, to tak jakby Twoj obraz jego, a nie odpowiedz na pytanie.. ale jesli juz zostac przy tym, to król kielichów to taki wlasnie dbajcy o innych wiec na tym sie opierajac powiedzalabym ze zadzwoni. Cytuj
patai Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 Czy jest to ktoś, kogos znalas wczesniej i teraz sie jakos 'zeszliscie'? Hmm ja w tej Odpowiedzi, nie widze odpowiedzi Ten król kielichów, to tak jakby Twoj obraz jego, a nie odpowiedz na pytanie.. ale jesli juz zostac przy tym, to król kielichów to taki wlasnie dbajcy o innych wiec na tym sie opierajac powiedzalabym ze zadzwoni. Nie, my się znamy bez przerw . Cytuj
patai Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 ...Ostatnio zawalamy wszystkie obowiązki, zeby się tylko spotkać, mieliśmy się trochę uspokoić, ale po tych kartach, jakoś tego nie widzę... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Jakby to były moje karty, to odezwie się. Tło masz ładne, a w piramidce przyjmując, że ostanią jest Słońce, to odezwie się W pytaniu o to, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na kontakt ze strony... Król pucharów mi tego kontaktu nie pokazuje. Ale przy zamkniętym od ''Czy'' jest odp. pozytywną Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Nie, my się znamy bez przerw . Hm... 6 pucharów mi pokazuja osoby z przeszlosci zazwyczaj:D ale skojarzenie moje to tez oferta malzenstwa xD Chociaz spotkalam sie tez z tym ze 6 kielichow- oznacza milosc bezwarunowa -taka jaka matka darzy swoje dziecko Cytuj
patai Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Napisano 21 Stycznia 2013 On mi się już oświadczał nie raz, problem w tym, że ma jeszcze żonę więc te oświadczyny to raczej były w formie marzeń. A 6 Pucharów pokazuje mi taką beztroską, ciepłą miłość i powtórki, wspominanie czegoś miłego. Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 odezwie się, i też się spotkałam z opinią, że 6 kielichów to miłość bezwarunkowa, taka ciepła i czuła Cytuj
Davisa Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 Na pewno będzie potrzebował kontaktu z Tobą, bo to facet baaardzo wrażliwy i uczuciowy a Ty dajesz mu ciepło, oparcie, czuje się fantastycznie w Twoim towarzystwie.... Czy się odezwie? Chyba nie.... Zgadzam się, że 6 pucharów to miłość bezwarunkowa, taka matczyna, ale w relacji między dwojgiem dorosłych osób niekoniecznie musi być dobra, bo można przecież zagłaskać na śmierć, może też zemdlić od nadmiaru słodyczy... Ja tak to widzę... 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 6 Kielichów z mojego doświadczenia ~ to ciągłe bycie Razem - mimo burz, mimo upadków i wzlotów, mimo kłótni, pauz i milczenia...Zawsze razem - Na Dobre I Złe - niekoniecznie przy sobie na codzień - ale Zawsze sobie baaardzo bliscy i za sobą TĘSKNIĄCY... Cytuj
patai Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Weryfikacja Nie odezwał się , a ja spokojnie poszłam spać po 21:00, duży mróz mnie usypia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi