Beata14 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Ingwaz+Perthro+Narthiz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seid Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Napisz jeszcze jakiemu celowi miało służyć użycie tego skryptu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beata14 Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 moj watek zostal usuniety przez administratora. jeden skrypt mial chronic mnie przed zdrada partnera. Prosilam o wyjasnienie znaczenie jeszcze jednego skryptu,ale ten watek rowniez zostal usuniety. Dlatego jesli ktos z Panstwa zechce poswiecic mi chwile i pomoc w tej kwestii bardzo prosze o kontakt email:[email protected]. Dziekuje serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 coby to mialo nie byc to powyższego skryptu nie użyłabym ...no chyba ze do bankructwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 http://www.ezoforum.pl/skrypty-runiczne-i-bindruny/4434-skrypt-runiczny-imienia-7.html#post503346 widze ze nikt twoje postu nie usunął nie wiem co oznacza ten udziwniony nieco skrypt bardziej na bindrune wyglada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beata14 Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 Tak faktycznie teraz ja tez widze ze post jest,ja poprostu nie potrafie sie jeszcze zbytnio poruszac po tej stronie )Jesli moge ?co to oznacza bindruna? Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulf Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Zarowno "bindruna" jak i jej dzialanie sa z d... wziete. Te smieszne znaczki maja zmniejszac atrakcyjnosc posiadanych przez nas rzeczy, lub czynic je "niewidzialnymi" dla postronnych. Jesli chcesz to wyprobowac na swoim partnerze uzywajac go jako krolika doswiadczalnego, musisz mu te bohomazy wytatuowac na czole. Podejrzewam ze jego "atrakcyjnosc" dla innych kobiet gwaltownie wtedy spadnie Czyli "runki" zadzialaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts