Skocz do zawartości

Ciąża

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Przeglądając tematy, naszla mnie mysl aby zapytac karty kiedy zajde w ciąże i kto bedzie ojcem. (nie planuje dziecka!)

Kiedy:Księżyc, 10 mieczy, 8 mieczy ->umiarkowanie - Za ponad półtora roku, okres jesienno-zimowy. Miecze kojarzą mi się z chłodem. Z umiarkowania wychodzi –czas pomiędzy 23.listopada a 21.grudnia. wiec miecze sie zgadzaja.

Kto będzie ojcem: 8 denarów, 8 buław, 6 pucharów -> koło fortuny Ktoś z pracy, albo z uczelni.. albo ktos kto kojarzy mi się z praca. W 6 kielichach, moze ktos, z kim teraz mnie cos laczy, ale sie popsuje i znowu do siebie wrocimy? Ewentualnie, 6 pucharow wskazuje na uczucia milosci miedzy nami. Na pewno bedzie to niespodziewane. Tzn ten ktos , kto bedzie tym ojcem niespodziewanie pojawi sie w moim zyciu.

Edytowane przez JagodowaTruskawka
Napisano

" (nie planuje dziecka!)"

Kiedy:Księżyc, 10 mieczy, 8 mieczy - i pięknie to karty pokazały .

Napisano

Sadzisz ze ciazy nie widac? Bo planowac nie planuje, ale czasem w zyciu roznie bywa:P

Napisano

Księżyc, 10 mieczy, 8 mieczy - sam księżyc to ciąża , ale w połączeniu z tymi kartami , to na razie nie chcesz tej ciąży i jej raczej nie będzie póki co. wpadki raczej też nie widac .

Kto będzie ojcem: 8 denarów, 8 buław, 6 pucharów -> koło fortuny w dodatku raczej go jeszcze nie znasz .

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Kiedy:Księżyc, 10 mieczy, 8 mieczy ->umiarkowanie Ja niestety ne widzę tego tak - że ciąży nie widać, ale tak - że będą problemy z zajściem w ciąże w ogóle, lub problem z jej utrzymaniem jeśli zajdziesz ::(...

Napisano

MyStErIoUs_WoMaN tego sie nie spodziewalam... Twoj post zaintrygowal mnie na tyle, ze wybiore sie do lekarza na badania..

Napisano
MyStErIoUs_WoMaN tego sie nie spodziewalam... Twoj post zaintrygowal mnie na tyle, ze wybiore sie do lekarza na badania..

Kochana do lekarza jak najbardziej (warto wcześniej skontrolować ) , ale na nic się nie nastawiaj :) Pamiętaj , że nasza psychika działa cuda. Dziecko to jest temat w sumie życia , bardzo delikatny zwłaszcza dla kobiety . Karty kartami , ale nie martw się na zapas i broń boże nie nastawiaj się tak , że będą problemy bo wtedy właśnie mogą być :) zresztą pytałaś kiedy a nie o przebieg ciąży :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

I Bardzo Dobrze - to jak najbardziej wskazane - idź Kochana bo przecież chodzi o Bardzo Ważną sprawę - Twoje zdrowie...