JagodowaTruskawka Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Przeglądając tematy, naszla mnie mysl aby zapytac karty kiedy zajde w ciąże i kto bedzie ojcem. (nie planuje dziecka!) Kiedy:Księżyc, 10 mieczy, 8 mieczy ->umiarkowanie - Za ponad półtora roku, okres jesienno-zimowy. Miecze kojarzą mi się z chłodem. Z umiarkowania wychodzi –czas pomiędzy 23.listopada a 21.grudnia. wiec miecze sie zgadzaja. Kto będzie ojcem: 8 denarów, 8 buław, 6 pucharów -> koło fortuny Ktoś z pracy, albo z uczelni.. albo ktos kto kojarzy mi się z praca. W 6 kielichach, moze ktos, z kim teraz mnie cos laczy, ale sie popsuje i znowu do siebie wrocimy? Ewentualnie, 6 pucharow wskazuje na uczucia milosci miedzy nami. Na pewno bedzie to niespodziewane. Tzn ten ktos , kto bedzie tym ojcem niespodziewanie pojawi sie w moim zyciu. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez JagodowaTruskawka Cytuj
nirva2991 Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 " (nie planuje dziecka!)" Kiedy:Księżyc, 10 mieczy, 8 mieczy - i pięknie to karty pokazały . Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Sadzisz ze ciazy nie widac? Bo planowac nie planuje, ale czasem w zyciu roznie bywa:P Cytuj
nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Księżyc, 10 mieczy, 8 mieczy - sam księżyc to ciąża , ale w połączeniu z tymi kartami , to na razie nie chcesz tej ciąży i jej raczej nie będzie póki co. wpadki raczej też nie widac . Kto będzie ojcem: 8 denarów, 8 buław, 6 pucharów -> koło fortuny w dodatku raczej go jeszcze nie znasz . Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Kiedy:Księżyc, 10 mieczy, 8 mieczy ->umiarkowanie Ja niestety ne widzę tego tak - że ciąży nie widać, ale tak - że będą problemy z zajściem w ciąże w ogóle, lub problem z jej utrzymaniem jeśli zajdziesz :... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 MyStErIoUs_WoMaN tego sie nie spodziewalam... Twoj post zaintrygowal mnie na tyle, ze wybiore sie do lekarza na badania.. Cytuj
nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 MyStErIoUs_WoMaN tego sie nie spodziewalam... Twoj post zaintrygowal mnie na tyle, ze wybiore sie do lekarza na badania.. Kochana do lekarza jak najbardziej (warto wcześniej skontrolować ) , ale na nic się nie nastawiaj Pamiętaj , że nasza psychika działa cuda. Dziecko to jest temat w sumie życia , bardzo delikatny zwłaszcza dla kobiety . Karty kartami , ale nie martw się na zapas i broń boże nie nastawiaj się tak , że będą problemy bo wtedy właśnie mogą być zresztą pytałaś kiedy a nie o przebieg ciąży Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 MyStErIoUs_WoMaN tego sie nie spodziewalam... Twoj post zaintrygowal mnie na tyle, ze wybiore sie do lekarza na badania.. I Bardzo Dobrze - to jak najbardziej wskazane - idź Kochana bo przecież chodzi o Bardzo Ważną sprawę - Twoje zdrowie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi