jakostak Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Witam! Dzisiaj w nocy miałam dziwny sen.. ;| Śniło mi sie że w drodze do domu wracałam ze zmarłym juz kolegą. Rozmawialismy, a ja byłam świadoma tego, że on nie żyje, bo nawet pamiętam, że w niedowierzaniu go dotknełam. Rozmawialiśmy na tematy typu "co tam słychać itd" w pewnym momencie on powiedział, że tu skręca no to się zatrzymaliśmy. Powiedział dokładnie "piękna jesteś, spotkamy się w kwietniu" i odszedł. Nie wiem co może oznaczać ten sen. Proszę o interpretacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katherina84 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Witam ja bym to odczytala dosłownie. Kolega chciał sie z Toba skontaktowac i zrobil to podczas Twojego snu. Czasami zmarli nas odwiedzaja, aby wlasnie zapytac sie co slychac? Czy jakas moga nam pomoc? itp. To normalne i nie boj sie, ja tak mialam kilka razy, kiedys regularnie do mnie zmarly wujek przychodzil podczas snu, wiedzialam, ze nie zyje i sobie normalnie gadalismy, to co mowil zawsze spelnialo sie, ostatnio mi sie przysnil niezyjacy przyjaciel mojego narzeczonego (akurat w rocznice mojego zwiazku, w dzien w ktory wlasnie ten przyjaciel poznal mnie z moim przyszlym mezem), ktory powiedzial mi o zblizajacym sie kryzysie w moim zwiazku, poprosil abym sie nie zalamywala , wszystko co powiedzial sie spelnilo, rowniez obiecal mi, ze mnie odwiedzi znow rowno za rok. Ta data u Ciebie w snie moze oznaczac, ze przysni Ci sie teraz w kwietniu. Grunt to sie nie bac, oni tez tesknia, potrzebuja z nami kontaktu. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
katherina84 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 ladnie ujete kaffko, zgadzam sie z tymi slowami moglo to byc jego pozegnanie, ale jak jeszcze kiedys Cie odwiedzi we snie to nie boj sie, ale spokojnie z nim pogadaj, wysluchaj co Ci ma do powiedzenia, sen taki naprawde moze podbudowac , pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakostak Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 dziekuje wam za ta interpretacje bo juz myslałam ze umre ;P bo akurat w kwietniu wyjezdzam po za dom na cały miesiąc hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts