nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) jednak bez eksa nie ma sensu mam bardzo dobrego przyjaciela od kilku lat. On był ok dwóch lat w związku ale od jakiegoś miesiąca jest sam . W weekend do niego przyszłam i jakoś tak się stało , że przypadkowo zaczęliśmy się całować .... w sumie nie odzywaliśmy się jeszcze od tego momentu, a jakoś głupio mi poruszyć teraz ten temat .. więc jak te zdarzenie wpłynęło na naszą relację : 8 buław , 4 denary , 2 kielichy karta ruchu z kartą brakiem ruchu .. hmmm, tak jakby to było typowe pod wpływem chwili , będzie chwila przemyśleń w samotności po czym wszystko wróci do normy ? co on do mnie czuje : 4 buław, 4 kielichy , 3 buław , królowa mieczy : nic nie czuje , i bardzo dobrze jeśli już nawet to nie widzi szans dla nas o czym ja mu bardzo wyraźnie i bardzo bezpośrednio powiedziałam . jak będzie wyglądała dalej nasza relacja teraz : paź buław , 6 kiel , paź mieczy będą spotkania i dużo rozmów wszystko będzie tak jak było jak zreazlizuje się odzew od byłego w ciągu najbliższego miesiąca: 4 buław , król kielichów , 5 denarów odezwie się i się znowu pokłócimy Edytowane 22 Stycznia 2013 przez nirva2991 usunięcie eksa :) Cytuj
Lenka10 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 więc jak te zdarzenie wpłynęło na naszą relację : 8 buław , 4 denary , 2 kielichy oboje wiecie że wasza przyjaźń stała się czymś więcej niż tylko przyjaźnią , ale będziecie pewnie udawać ze nic się nie stało żeby nie zepsuć tego co było. co on do mnie czuje : 4 buław, 4 kielichy , 3 buław , królowa mieczy pewnie coś tam czuje ,ale wie że nic z tego nie będzie bo jasno mu to przedstawiłaś jak będzie wyglądała dalej nasza relacja teraz : paź buław , 6 kiel , paź mieczy owszem -będą spotkania ,rozmowy jak dawniej ale moim zdaniem takie jakieś napięcie z zaistniałeś sytuacji między wami pozostanie. jak zreazlizuje się odzew od byłego w ciągu najbliższego miesiąca: 4 buław , król kielichów , 5 denarów według mnie raczej się nie odezwie. wpisałam swoje pierwsze skojarzenia, mam nadzieję że choć trochę trafne 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 każda interpretacja coś wnosi trafne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi