Skocz do zawartości

przyszły partner

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

ostatnio cały czas na związki wyskakuje mi król buław , cały czas od pół roku . Nawet jak zadawałam sobie absurdalne pytania do kart typu kto będzie moim partnerem/z kim dziecko etc to wyskakiwał zawsze i za każdym razem król buław.

czy znam tą osobę :

z talii 3 razy wypadła karta świat

odp : król mieczy , król denarów , wieża - nie znam i i tak nie wymyślę . może z zagranicy .

ale i od razu mnie natchło by na przyszły związek karty postawić :)

gdzie poznam mojego przyszłego partnera:

9 kiel , 7 kielichów, 2 mieczy

no chyba przez internet ... albo jak będe w stanie wskazującym .

jaki będzie miał zawód :

3 denary , sprawiedliwość , słońce

omg, może jakiś prawnik , bądź osoba podróżująca .

gdzie spotkanie nastąpi 4 buław

na jakiejś imprezie

Jak powinnam się zachowywać, żeby przyciągać ten typ mężczyzn?

2 kielichy , as mieczy , 10 kielichów

no właśnie .... powinnam wyjść z mojej samotni i otworzyć się na ludzi ....

Co chcę od związku otrzymać?

6 mieczy , rycerz pucharów , 7 denarów

harmonie , wsparcie , akceptacje , ciepło i cierpliwość :)

Edytowane przez nirva2991
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

czy znam tą osobę :

z talii 3 razy wypadła karta świat

odp : król mieczy , król denarów , wieża -

Nie Słonko, jeszcze Go nie znasz....

ale i od razu mnie natchło by na przyszły związek karty postawić :)

gdzie poznam mojego przyszłego partnera:

9 kiel , 7 kielichów, 2 mieczy

Kochana - gdzieś na świeżym powietrzu: no w parku, gdzieś na polance lub na plaży - jak np, będziesz leżeć placuszkiem i opalać swe ciałko...inna opcja jest taka że w jakimś barze z drinkami - czyli np. w Klubie na Dyskotece...

jaki będzie miał zawód :

3 denary , sprawiedliwość , słońce

Noo, może to być adwokat - radca prawny czy rozjemca, albo też jakiś urzędnik czy księgowy...no, trafi Ci się jakiś expert...:)

gdzie spotkanie nastąpi 4 buław

No na swieżym powietrzu, albo tam gdzie będzie dobra zabawa ~ jakaś impreza - na świeżym powietrzu, albo taka z której można wyjść i się przewietrzyć...

Jak powinnam się zachowywać, żeby przyciągać ten typ mężczyzn?

2 kielichy , as mieczy , 10 kielichów

"no właśnie .... powinnam wyjść z mojej samotni i otworzyć się na ludzi ...." ~ tak, zgadza się, ponad to przyciągnie tego faceta do Ciebie Twoja inteligencja, błyskotliwość - spodoba mu się to iż masz coś do powiedzenia i można z Tobą porozmawiać...no i bądź asertywna...

Co chcę od związku otrzymać?

Wygląda na to że chcesz przede wszystkim pójść na przód - zmienić swoją obecną sytuację, to co jest pozostawić za sobą, no chcesz głębokiej zmiany w sferze uczuć...ale - sama tak do końca jeszcze nie jesteś przekonana czego chcesz, jeszcze się zastawnawiasz czego oczekujesz (?)...

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Wygląda na to że chcesz przede wszystkim pójść na przód - zmienić swoją obecną sytuację, to co jest pozostawić za sobą, no chcesz głębokiej zmiany w sferze uczuć...ale - sama tak do końca jeszcze nie jesteś przekonana czego chcesz, jeszcze się zastawnawiasz czego oczekujesz (?)...

jest mi w sumie dobrze jak na razie samej :) w sensie , że czuję się dobrze sama ze sobą i nie jest mi do szczęścia potrzebny ktoś, więc partner tak jak napisałaś byłby mi potrzebny do zaczęcia czegoś innego(nie wiem jak to nazwać , po prostu do zaczęcia bycia z kimś w związku ;) ) oczywiście z uczuciem i nie chodzi o to by być z byle kim byle być. tylko chodzi o partnerstwo .