nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) ostatnio cały czas na związki wyskakuje mi król buław , cały czas od pół roku . Nawet jak zadawałam sobie absurdalne pytania do kart typu kto będzie moim partnerem/z kim dziecko etc to wyskakiwał zawsze i za każdym razem król buław. czy znam tą osobę : z talii 3 razy wypadła karta świat odp : król mieczy , król denarów , wieża - nie znam i i tak nie wymyślę . może z zagranicy . ale i od razu mnie natchło by na przyszły związek karty postawić gdzie poznam mojego przyszłego partnera: 9 kiel , 7 kielichów, 2 mieczy no chyba przez internet ... albo jak będe w stanie wskazującym . jaki będzie miał zawód : 3 denary , sprawiedliwość , słońce omg, może jakiś prawnik , bądź osoba podróżująca . gdzie spotkanie nastąpi 4 buław na jakiejś imprezie Jak powinnam się zachowywać, żeby przyciągać ten typ mężczyzn? 2 kielichy , as mieczy , 10 kielichów no właśnie .... powinnam wyjść z mojej samotni i otworzyć się na ludzi .... Co chcę od związku otrzymać? 6 mieczy , rycerz pucharów , 7 denarów harmonie , wsparcie , akceptacje , ciepło i cierpliwość Edytowane 22 Stycznia 2013 przez nirva2991 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) czy znam tą osobę : z talii 3 razy wypadła karta świat odp : król mieczy , król denarów , wieża - Nie Słonko, jeszcze Go nie znasz.... ale i od razu mnie natchło by na przyszły związek karty postawić gdzie poznam mojego przyszłego partnera: 9 kiel , 7 kielichów, 2 mieczy Kochana - gdzieś na świeżym powietrzu: no w parku, gdzieś na polance lub na plaży - jak np, będziesz leżeć placuszkiem i opalać swe ciałko...inna opcja jest taka że w jakimś barze z drinkami - czyli np. w Klubie na Dyskotece... jaki będzie miał zawód : 3 denary , sprawiedliwość , słońce Noo, może to być adwokat - radca prawny czy rozjemca, albo też jakiś urzędnik czy księgowy...no, trafi Ci się jakiś expert... gdzie spotkanie nastąpi 4 buław No na swieżym powietrzu, albo tam gdzie będzie dobra zabawa ~ jakaś impreza - na świeżym powietrzu, albo taka z której można wyjść i się przewietrzyć... Jak powinnam się zachowywać, żeby przyciągać ten typ mężczyzn? 2 kielichy , as mieczy , 10 kielichów "no właśnie .... powinnam wyjść z mojej samotni i otworzyć się na ludzi ...." ~ tak, zgadza się, ponad to przyciągnie tego faceta do Ciebie Twoja inteligencja, błyskotliwość - spodoba mu się to iż masz coś do powiedzenia i można z Tobą porozmawiać...no i bądź asertywna... Co chcę od związku otrzymać? 6 mieczy , rycerz pucharów , 7 denarów Wygląda na to że chcesz przede wszystkim pójść na przód - zmienić swoją obecną sytuację, to co jest pozostawić za sobą, no chcesz głębokiej zmiany w sferze uczuć...ale - sama tak do końca jeszcze nie jesteś przekonana czego chcesz, jeszcze się zastawnawiasz czego oczekujesz (?)... Edytowane 22 Stycznia 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN Cytuj
nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 6 mieczy , rycerz pucharów , 7 denarów Wygląda na to że chcesz przede wszystkim pójść na przód - zmienić swoją obecną sytuację, to co jest pozostawić za sobą, no chcesz głębokiej zmiany w sferze uczuć...ale - sama tak do końca jeszcze nie jesteś przekonana czego chcesz, jeszcze się zastawnawiasz czego oczekujesz (?)... jest mi w sumie dobrze jak na razie samej w sensie , że czuję się dobrze sama ze sobą i nie jest mi do szczęścia potrzebny ktoś, więc partner tak jak napisałaś byłby mi potrzebny do zaczęcia czegoś innego(nie wiem jak to nazwać , po prostu do zaczęcia bycia z kimś w związku ) oczywiście z uczuciem i nie chodzi o to by być z byle kim byle być. tylko chodzi o partnerstwo . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi