demcia Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 szukam pracy , znalazłam coś w necie ale znam tego pracodawcę i trochę się boję wysłać tam cv 1 obecna sytuacja królowa kielichów - hm to ja 2 Co sie wydarzy 8 kielichów - radykalne zmiany, pora na zmianę pracy 3 gdzie jet problem 5 monet -trudna sytuacja finansowa 4 przeszkody arcykapłan - nie podejmuj pochopnych decyzji 5 jak postąpić siła - wskazuje na cierpliwość w dążeniu do celu 6 rada sprawiedliwość - hm może się uda 7 wynik 7 mieczy - znalezienie wyjścia problemu Cytuj
ONYXT Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 1 obecna sytuacja królowa kielichów - uhm:) 2 Co sie wydarzy 8 kielichów - opieszałość, zbyt długo zwlekasz z działaniem, zamiast wysłać aplikację 3 gdzie jet problem 5 monet -potwierdza to, co napisałaś - obawiasz się to zrobić i rozmyślasz 4 przeszkody arcykapłan - osoba pracodawcy, jak go widzisz 5 jak postąpić siła - spokój i konsekwencja - wykorzystaj to, co jest Twoją siłą, spokojnie zastanów się JAK przekonać pracodawcę, a nie CZY to zrobić (jeśli chcesz tam pracować, rzecz jasna) 6 rada sprawiedliwość - postaw na prostotę, jasność, sprawiedliwość i harmonię; pokaż się z najlepszej strony, ale jasno i uczciwe - we właściwych proporcjach; gdy Ci się uda - rozpoczniesz pracę na jasnych, uczciwych zasadach 7 wynik 7 mieczy - środkowy miecz oznacza to, czego pragniesz; pozostałe sześć - wszystkie powody, które sobie wmawiasz i przekonania, że nie możesz tego mieć; ale MOŻESZ - jeśli pokonasz te blokady Cytuj
Lenka10 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 1 obecna sytuacja królowa kielichów - "hm to ja :)" zgadza się. 2 Co sie wydarzy 8 kielichów - w tej karcie są Twoje wahania,musisz zrealizować swoje zamierzenie, a nie tylko ciągle o myśleć jak to zrobić "czy będzie lepiej jak zrobię tak, czy może tak" po prostu zrób to! bo innaczej w tym temacie nic się nie wydarzy 3 gdzie jet problem 5 monet- obawiasz się że w rezultacie się to nie uda czyli to co napisałaś sama "znalazłam coś w necie ale znam tego pracodawcę i trochę się boję wysłać tam cv" 4 przeszkody arcykapłan - j.w. osoba pracodawcy 5 jak postąpić siła - nie poddawaj się ,działaj 7 wynik 7 mieczy - postaw na pewność siebie,pokonaj obawy a osiągniesz swój cel. może nic nowego nie wniosłam tą interpretacją... ale zawsze coś pozdrawiam . Cytuj
KatiJo Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 4 przeszkody arcykapłan - pracodawca to mężczyzna? Dlaczego się boisz - ze względu na jego potęgę czy jest niesympatyczny? Jeśli to pierwsze - odważ się, jeśli drugie - dobrze się zastanów... Cytuj
demcia Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 dziękuję wszystkim bardzo : poklon: Cytuj
Davisa Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 szukam pracy , znalazłam coś w necie ale znam tego pracodawcę i trochę się boję wysłać tam cv 1 obecna sytuacja królowa kielichów - hm to ja Tak, to Ty, która przeczuwa, że ta praca nie jest dla Ciebie 2 Co sie wydarzy 8 kielichów - zrezygnujesz z zamiaru 3 gdzie jet problem 5 monet - nie czujesz się pewnie, wydaje Ci się , że się nie nadajesz do tej pracy. Ale powiem Ci, że piątka monet mówi o naszych lękach i złych przeczuciach, które nie mają potwierdzenia w rzeczywistości :-) 4 przeszkody arcykapłan - szef, który w twojej świadomości jest przeszkodą 5 jak postąpić siła - powinnaś zebrać się na odwagę i podjąć wyzwanie 6 rada sprawiedliwość - oceniaj Siebie i innych sprawiedliwie, nie działaj wbrew Sobie 7 wynik 7 mieczy - nie podejmiesz żadnych działań niestety Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 1 obecna sytuacja królowa kielichów - Tak, Ty - taka niezdecydowana/nieśmiała - mało działająca a za to dużo rozmyślająca/marząca.... 2 Co sie wydarzy 8 kielichów - ja myślę że "odejdziesz" od tego pomysłu... 3 gdzie jet problem 5 monet -"trudna sytuacja finansowa" ~ zgadzam się... 4 przeszkody arcykapłan - osoba pracodawcy... 5 jak postąpić siła - powinnaś być pewna siebie i działać zdecydowanie... 6 rada sprawiedliwość - spróbuj przyjąć obiektywny punkt widzenia - zanim podejmiesz decyzję... 7 wynik 7 mieczy - taka "gonitwa myśli", sądzę że nie podejmiesz żadnych działań z obawy przed "ujawnieniem prawdy na swój temat"...aleee - istnieje szansa że jeśli dostosujesz się do rad - znajdziesz wyjście z tej sytuacji - wyjście dobre dla Ciebie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi