Lenka10 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Umówiłam się z X że w każdy poniedziałek będę wysyłać mu email z czymś w co chyba dla niego jest ważne,ale tym razem tego nie zrobiłam. Po raz pierwszy go zignorowałam. zapytałam kart jak zareagował na brak tej wiadomości ? (podczas tasowania wypadły Kochankowie,Królowa mieczy) Moc 6 mieczy Paź buław w kartach które wypadły chyba jest moja postawa,długo myślałam czy mu to wysyłać i ostatecznie się rozmyśliłam ,chociaż do tej pory nie wiem czy dobrze zrobiłam no ale skoro podjęłam taką decyzję to pozostanę przy niej. jak zareagował? nie wiem -ale wydaje mi się ze przez to znajdzie w sobie siłę, przełamie się i się odezwie pierwszy. Liczę na to zadałam jeszcze co mi da dalsze milczenie wobec niego? . Wyciągnęłam 3 karty, ale że dużo mi one nie powiedziały dociągnęłam kolejne 3 -stąd taka ich ilość Rycerz denarów Kapłanka 2 denarów Słońce Cesarzowa Paź denarów Gdybym miała brać pod uwagę tylko 3 pierwsze , to tu chyba wyszło to na co liczę ,czyli ja się nie odzywam po to żeby sprawdzić czy on będzie dążył do kontaktu ze mną .Patrząc na kolejne 3 karty -to wydaje mi się że jestem dla niego ważna i jednak będzie dążył -no chyba że tam o jakąś inną cesarzową chodzi i pan się nie odezwie bo jej poświęca swój czas . nie wiem czy nie "ponaciągałam" tego troszkę sobie ,dlatego proszę o pomoc w naprowadzeniu mnie na prawidłowe odpowiedzi będę wdzięczna za każdą uwagę Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Lenka10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi