SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Wracalam sobie dzis z mloda autobusem z przedszkola i siadlysmy sobie na przeciwko takiego jednego faceta. Taki moze cos na ok. 35 latek... no nieco moze starszy ode mnie. No... i jak siadlysmy tam to sie zaczal dziwnie zachowywac. Nerwowy strasznie, wiercil sie, nie mogl na mnie patrzec, omijal wzrokiem (mysle sobie, taka straszna chyba nie jestem). Cala 20 minut jazdy siedzial, jakby mial zamiar uciec, zniesc jajko czy cos w tym rodzaju. Raz tylko zapytal, ktora godzina... i potem jak juz wysiadal to czesc jeszcze rzekl. Ale ogolnie dziwny typ. Jak mnie postrzegal? XV Diabel, V Papiez, 7 Bulaw ---> suma V Papiez Zupelnie dziwne te karty wyszly. Hmm... Zupelnie nie umiem tego ugrysc. Chyba nie pomyslal sobie, ze jestem namietna mezatka... Czemu sie tak dziwnie zachowywal? 7 Kielichow, XVIII Ksiezyc, 7 Bulaw ---> suma XX Sad A tu znowu te 7 Bulaw... heh... nie wiem, co to ma znaczyc. Moze mu kogos przypominalam... z rodziny... hmm... Niby nic waznego, ale zaciekawilo mnie to zachowanie... bo takiego dziwolaga dawno nie spotkalam. Cytuj
nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Jak mnie postrzegal? XV Diabel, V Papiez, 7 Bulaw ---> suma V Papiez był bardzo "podjarany " ale wiedział , że nie może nic zrobić Czemu sie tak dziwnie zachowywal? 7 Kielichow, XVIII Ksiezyc, 7 Bulaw ---> suma XX Sad mi się wydaje , że coś brał , że był kompletnie w innym stanie świadomości . i szamotał sie z myślami . Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 A to mozliwe... ze byl pod wplywem. Cytuj
nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 mi się diabeł z kapłanem baardzo kojarzą właśnie z postrzeganiem kogoś z innego stanu świadomości i walka ze sobą co zrobić ;d drugie karty podobnie ;d 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Ok... czlowiek stale sie uczy. Bardzo mozliwe wyjasnienie. Cytuj
nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) ale inni mogą zupełnie inaczej to widzieć ;d ja tylko napisałam moje luźne skojarzenie ) a co do uczenie się , to bardzo dużo wnoszą Twoje interpretacje Edytowane 22 Stycznia 2013 przez nirva2991 Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 No, ale wiesz... mozliwe... ze trafione. Zobaczymy, co tam inni rzekna. Mi sie jeszcze skojarzylo, jakby facet wyszedl z wiezienia i dawno baby nie widzial... mial na dloniach (na wierzchu) tatuaze (co w tych czasach nic nie znaczy, ale ogolnie normalny facet tak nie dziczeje... )... Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Zależty jakie tatuaże... ale fakt obecnie wcale nie muszą oznaczać że wyszedł z więzienia, szczególnie, że facet po prostu się podjarał Tobą, ale założył, że jesteś mężatką, więc panował nad sobą, żeby z czymś nie wyskoczyć. Drugie, to albo był pod wpływem, albo faktycznie się rozmarzył na twój temat, próbował to zwalczyć, ale chyba mu nie szło najlepiej. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Aaa... zapomnialabym. Raz mi pokazal, ze mlodej gumy (zelki) z torebki by zaraz wylecialy. Drugi raz zapytal sie, ile mloda ma latek... i jak powiedzialam mu ile, no to stwierdzil, ze duze dziecko mam. Takze troche refleksu mial. Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 czyli się rozmarzył,pod wpływem by nie był za spostrzegawczy... Przystojny był? ))? Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Taki blondyn z wielkimi niebieskimi oczami... Tja nawet nawet... ale wiadomo, ze sie wiecej nie uwidzimy... Wiec ino ciekawosc... Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 haha to zależy, bo jak facet obrotny, to zacznie okupować tą linię, żeby Ciebie spotykać raczej nie miał problemów z domyśleniem się, że z przedszkola ją odebrałaś... więc że to działanie cykliczne ;D Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Wiesz... ja mam jednego meza psychopate, ktory nie moze mi odposcic... na razie... to ja wole mimo wszystko, zeby nikt mnie nie okupowal... eh... i tu wychodzi, ze sama nie wiem, czego chce... Chce faceta a nie chce, zeby okupowal... Nic.... Jak to mawial moj inny dziwny znajomy, rycerz ze zlamana dzida czy szpada "co Ci bog przeznaczy na srodku drogi sie rozkraczy"... Takze pozyjemy, zobaczymy... czy do konca mych dni mi zycie w cnocie pozostanie czy tez jakis rycerz jednak stanie na drodze mej... Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 ja mam identyczne nastawienie... no nie miałam, teraz głupoty dostaje przez tego Monetowego ;D prawda jest taka, że przed przeznaczeniem się nie ucieknie, jak jakiś ci jest pisany,. to jak grom i tak dalej ;D Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Jak mnie postrzegal? XV Diabel, V Papiez, 7 Bulaw ---> suma V Papiez Czemu sie tak dziwnie zachowywal? 7 Kielichow, XVIII Ksiezyc, 7 Bulaw ---> suma XX Sad Jak tak patrzę na układ -> Diabeł, a potem 7 kielichów i Księżyc, to pasuje mi na to, że był pod wpływem środków wpływających na jego świadomość i dlatego też mógł być nadpobudliwy. Ponieważ wsiadałaś z dziećmi (Sąd) starał się zachowywać w miarę normalnie i zapanować nad swoimi "odruchami", żeby się nie wydało że coś tam z nim nie tak, bo może byś pomyślała że Ci coś zrobi. Papież to osoba z autorytetem, zrobiłaś na nim wrażenie i wiedział, że jesteś osobą z którą powinien się liczyć i jakby coś mu się wymsknęło, czy zachowałby się niekulturalnie to dałabyś mu popalić. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez SooYoung Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Arachnea... a to bardzo mozliwe... co piszesz. Cytuj
Vivere Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Jak mnie postrzegal? XV Diabel, V Papiez, 7 Bulaw ---> suma V Papiez Czemu sie tak dziwnie zachowywal? 7 Kielichow, XVIII Ksiezyc, 7 Bulaw ---> suma XX Sad Interesujące. Może też jest wtajemniczony ( ezoteryk)? I gdzieś się Wasze moce spotkały na poziomie niedostrzegalnym okiem? Jakis "jasnowidzący"i przeszył Cię na wskroś Ps. Chociaż przy Diable to raczej "ciemnowidzący" Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Vivere Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi