Skocz do zawartości

przelew ;/

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czekam już dłuuuugo na wynagrodzenie, a przelew powinien być już dawno wykonany .

więc:

jak zrealizuje się dostanie przelewu od X w tym tygodniu :

wieża , paź buław, 4 denary

no mogę pomarzyć tylko sobie , nie będzie przelewu . I chyba wyślę im wiadomość co z tym jest .

czy w tym miesiącu zrobią mi przelew:

6 denarów , królowa kielichów, paź buław , 9 kiel

no chyba zrobią , ale mam nadzieję , że nie będzie to jakaś 1/4 kwoty .

Napisano

do końca miesiąca przyjdzie, ale bedziesz musiałą nimi potrząsnąć

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

jak zrealizuje się dostanie przelewu od X w tym tygodniu :

wieża , paź buław, 4 denary

No niestety tutaj nie widać abyś otrzymała ten przelew...

czy w tym miesiącu zrobią mi przelew:

6 denarów , królowa kielichów, paź buław , 9 kiel

Powinni zrobić ~ 6 Denarów & 9 Kielichów bardzo wyraźnie pokazują iż pieniądze powinnaś dostać...

Napisano

Jezeli sie nie upomnisz to przelewu nie bedzie. Te 4 Monety raczej wzbogacenia nie pokazuje.

Ale jezeli sie upomnisz to do konca miesiaca powinnasz pieniazki miec na koncie.

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Wiecie jaka ze mnie gapa? :D przelew dostałam już 17 , tylko że ja sprawdzałam to na innym koncie ;d ładnie mi się pomyliło ;d

dzisiaj sprawdziłam drugie i patrze a tu coś mam za dużo pieniędzy ;d patrze, a tutaj już dawno przelew przyszedł ;d

czyli pierwsze karty by to fajnie opisywały :D

Edytowane przez nirva2991
Napisano

przelew zrobią, ale chyba w formie ratalnej... partiami.

Napisano

przelew już nastąpił ;d napisałam weryfikacje wyżej :D gapa i jeszcze raz gapa ze mnie :D

Napisano
przelew już nastąpił ;d napisałam weryfikacje wyżej :D gapa i jeszcze raz gapa ze mnie :D

ooo widzisz ;p

A przyszła cała kwota?

ale to w sumie karty też w tej sytuacji mogły mówić nie to co powinny bo nikt z nas nie zakładał, że już masz :D

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Wiecie jaka ze mnie gapa? :D przelew dostałam już 17 , tylko że ja sprawdzałam to na innym koncie ;d ładnie mi się pomyliło ;d

dzisiaj sprawdziłam drugie i patrze a tu coś mam za dużo pieniędzy ;d patrze, a tutaj już dawno przelew przyszedł ;d

czyli pierwsze karty by to fajnie opisywały :D

Nieźle, hehe, czyli "w tym tygodniu" przelewu nie było...ale "w tym miesiącu" był :)...fajnie :)...dobrze że zajrzałaś w ogóle na to drugie konto :P...

Napisano

no dobrze dobrze bo bym pisała jak głupia do nich :D

Daffne , przyszła część kwoty, ale dosyć spora część ;))

dziękuję Wam wszystkim :bukiet: