nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 czekam już dłuuuugo na wynagrodzenie, a przelew powinien być już dawno wykonany . więc: jak zrealizuje się dostanie przelewu od X w tym tygodniu : wieża , paź buław, 4 denary no mogę pomarzyć tylko sobie , nie będzie przelewu . I chyba wyślę im wiadomość co z tym jest . czy w tym miesiącu zrobią mi przelew: 6 denarów , królowa kielichów, paź buław , 9 kiel no chyba zrobią , ale mam nadzieję , że nie będzie to jakaś 1/4 kwoty . Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 do końca miesiąca przyjdzie, ale bedziesz musiałą nimi potrząsnąć 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 jak zrealizuje się dostanie przelewu od X w tym tygodniu : wieża , paź buław, 4 denary No niestety tutaj nie widać abyś otrzymała ten przelew... czy w tym miesiącu zrobią mi przelew: 6 denarów , królowa kielichów, paź buław , 9 kiel Powinni zrobić ~ 6 Denarów & 9 Kielichów bardzo wyraźnie pokazują iż pieniądze powinnaś dostać... Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Jezeli sie nie upomnisz to przelewu nie bedzie. Te 4 Monety raczej wzbogacenia nie pokazuje. Ale jezeli sie upomnisz to do konca miesiaca powinnasz pieniazki miec na koncie. 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Wiecie jaka ze mnie gapa? przelew dostałam już 17 , tylko że ja sprawdzałam to na innym koncie ;d ładnie mi się pomyliło ;d dzisiaj sprawdziłam drugie i patrze a tu coś mam za dużo pieniędzy ;d patrze, a tutaj już dawno przelew przyszedł ;d czyli pierwsze karty by to fajnie opisywały Edytowane 30 Stycznia 2013 przez nirva2991 Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 przelew zrobią, ale chyba w formie ratalnej... partiami. Cytuj
nirva2991 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 przelew już nastąpił ;d napisałam weryfikacje wyżej gapa i jeszcze raz gapa ze mnie Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 przelew już nastąpił ;d napisałam weryfikacje wyżej gapa i jeszcze raz gapa ze mnie ooo widzisz ;p A przyszła cała kwota? ale to w sumie karty też w tej sytuacji mogły mówić nie to co powinny bo nikt z nas nie zakładał, że już masz Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Wiecie jaka ze mnie gapa? przelew dostałam już 17 , tylko że ja sprawdzałam to na innym koncie ;d ładnie mi się pomyliło ;ddzisiaj sprawdziłam drugie i patrze a tu coś mam za dużo pieniędzy ;d patrze, a tutaj już dawno przelew przyszedł ;d czyli pierwsze karty by to fajnie opisywały Nieźle, hehe, czyli "w tym tygodniu" przelewu nie było...ale "w tym miesiącu" był ...fajnie ...dobrze że zajrzałaś w ogóle na to drugie konto ... Cytuj
nirva2991 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Napisano 30 Stycznia 2013 no dobrze dobrze bo bym pisała jak głupia do nich Daffne , przyszła część kwoty, ale dosyć spora część ) dziękuję Wam wszystkim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi