agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 ta babska ciekawość, ale pan starym zwyczajem, oczywiście słowem nie odpowiedział na moje zaczepki... as buław 10 Monet 2 buławy pomyślał, że coś może między nami może być w końcu? dobra, dlaczego nie odpisuje? Księżyc Pustelnik 9mieczy Ze co?że nie wie o co mi chodzi, więc woli się wycofać i po obserwować? Cytuj
nirva2991 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 as buław 10 Monet 2 buławy pomyślał o Tobie przelotnie przez chwilę podczas robienia czegoś. miło pomyślał . dobra, dlaczego nie odpisuje? Księżyc Pustelnik 9mieczy obserwować i wydaje mi się , że coś go męczy w środku teraz . może ma jakiś problem o którym nie wiesz . 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Widzi mozliwosci rozwoju dla tej znajomosci. As Bulaw to szansa na cos wiecej. Czuje przyciagnie w Twoja strone. 10 Monet to solidne podstawy, na ktorych moznaby zaczac cos budowac. 2 Bulawy... moze byc parnterstwo na rownych zasadach... takie harmonijne bardzo. Ciekawy jest podsum HB. XIII Smierc i IV Cesarz. Takze jak najbardziej zmiana, calkowita zmiana formy Waszej relacji. Nie odpisuje, bo bije sie z myslami. Nie wie, co Ci odpisac, nie moze sie zdecydowac, jak to ujac, jakby mu odwagi brakowalo. W tych 9 Mieczach robi sobie takie czarne scenariusze. Moze mysli... a co jak dostane kosza? Podsum HB to IX Eremita. Takze i to wskazuje, ze duzo mysli i docieka sam ze soba... co to ma byc... krystalizuje mysli, ktore moglby Tobie ewentualnie przekazac w slowie. 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Patrząc na karty tak zwyczajnie to 9 mieczy pokazuje też np. brak prądu , zasilania - może mu się komórka rozładowała albo jeśli czekasz na wiadomość przez internet( o internecie mówi tez karta Księżyc), to może nie być podłączony, a Eremita potwierdza brak kontaktu - pan nie ma łączności z otoczeniem Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 no nie, ciągle gg ma aktywne tylko ustawione na "niewidoczny" ale jest sposób, żeby takiego zobaczyć ... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Ale to nie znaczy że siedzi na gg i z kimś pisze, może w tym czasie robi coś innego Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 no to wiem ) on ogólnie nie jest jakiś strasznie do kontaktów netowych zresztą on wogóle jest kotaktowy, wtedy, jak mu pasuje Cytuj
Lenka10 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 jakie ma myśli dziś w głowie o mnie? as buław 10 Monet 2 buławy myślał o tym aby stworzyć z Tobą coś stabilniejszego niż to co teraz was łączy, w 2 buław moim zdaniem oprócz chęci stworzenia związku partnerskiego jest też jego czekanie na odpowiedni moment lub jakiś znak z Twojej strony który upewni go że to ma sens,że nie poniesie porażki. dobra, dlaczego nie odpisuje? Księżyc Pustelnik 9mieczy Nie odpisuje bo pewnie nie wie co ma napisać, w zadręcza się jak ma to zrobić. Być może nie ma pewności czy Ty byś tego chciała i obawia się że przez to mogłoby poprowadzić do pogorszenia waszej relacji. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 ewentualnie przytłoczyła go ilość wiadomości ode mnie )) zagroziłam, że jak się nie odezwie to go zasypie monologami ;D Cytuj
Lenka10 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 ewentualnie przytłoczyła go ilość wiadomości ode mnie )) zagroziłam, że jak się nie odezwie to go zasypie monologami ;D może on lubi Twoje monologi ? a tak serio, to całkiem możliwe - wie że musi coś zrobić a pewnie brak mu odwagi Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 zaczynam się martwić, bo najpierw przyśniło mi się, że facet strzela sobie w łep z powodu miłości do mnie, dzień później dostaje wiadomośc od Monetowego, w której naprowadza mnie na piosenkę, którą wykonuje chłopak, który popełnił samobójstwo z powodu nieszczęśliwej miłości... a teraz ta cholera się nie odzywa Cytuj
Lenka10 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 czyli to może być jakiś znak ,trop...dlaczego się nie odzywa. Cierpi i pewnie zadręcza się co będzie jak wyzna Ci swoje uczucia a Ty go odtrącisz :/ Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 hehe dobijaj mnie jeszcze, ja i tak nie wiem już, jak mam zachowywać się wobec tego faceta a sny prorocze czy też takie jakieś naprowadzające,to ja mam od zawsze. Cytuj
Lenka10 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) to może zostaw go samego sobie ... on jak zobaczy że "znikłaś" ,zacznie się zastanawiać co jest grane i może zacznie w końcu działać Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Lenka10 Cytuj
agaMAJ Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 hehehe nochyba masz racje,bo podejrzewam, że odezwał siępo pijanemu, a teraz nie wie jak z tego wybrnąć Cytuj
Lenka10 Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) hehehe nochyba masz racje,bo podejrzewam, że odezwał siępo pijanemu, a teraz nie wie jak z tego wybrnąć skoro tak,to o tym mówi końcowa karta 9 mieczy proponuję dać mu czas, i nie naciskać na niego zbytnio żeby nie zamknął się do reszty w sobie Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Lenka10 Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 Patrząc na karty tak zwyczajnie to 9 mieczy pokazuje też np. brak prądu , zasilania - może mu się komórka rozładowała albo jeśli czekasz na wiadomość przez internet( o internecie mówi tez karta Księżyc), to może nie być podłączony, a Eremita potwierdza brak kontaktu - pan nie ma łączności z otoczeniem miałaś rację, zgubił tel inie miał kontaktu ze światem Cytuj
patai Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 as buław 10 Monet 2 buławy pomyślał, że coś może między nami może być w końcu? dobra, dlaczego nie odpisuje? Księżyc Pustelnik 9mieczy Ze co?że nie wie o co mi chodzi, więc woli się wycofać i po obserwować? Cytuj
patai Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 as buław 10 Monet 2 buławy Księżyc Pustelnik 9mieczy Patrząc na jedno i drugie, on nie ma odwagi... dlatego odzywa się jak jest wcięty... i wciska kity, że zgubił tel... ;p Cytuj
patai Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Tak Kochana, facet jest bardzo niepewny siebie, ma coś, jest usatysfakcjonowany tym, ze go zaczepiasz i nie wie co z tym zrobić, jak się zachować. Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 co się stało z jego tel? 9 denarów--- 6pucharów--Cesarz odszedł w niebyt czy mi ściemnia? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Nie ściemnia. Telefon działa, ale pewnie jest wyłączony albo rozładowany. Widać zmianę "miejsca pobytu" i jak dla mnie to zostawił go u kogoś. Cytuj
agaMAJ Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 albo ktoś ten telefon znalazł i juz ma innego wlaściciela Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 Czy zgłosił zaginięcie telefonu ? I czy zablokował rozmowy? rozpisze jak to widzę - 9 den to karta mówiąca o zadowoleniu i dobrej sytuacji czyli telefon działa, a 6 kielichów to też karta wymiany - obie postacie na karcie przekazują sobie kielichy i dlatego myślę że "zmienił" właściciela, jest u kogoś, a Cesarz wskazywał by na mężczyznę poza tym karty mówią o szczerości - nie ma tu np. 5 mieczy, 7 mieczy, 7 pucharów czy Księżyca Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 26 Stycznia 2013 Napisano 26 Stycznia 2013 co się stało z jego tel? 9 denarów--- 6pucharów--Cesarz A ja uważam że Pan ten telefon ma...nie ma tutaj karty straty... Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 pan jest ogólnie bardzo szczęśliwy z powodu tej straty, stwierdził, że dzięki temu się wyluzował i nie czuje się jak na smyczy, bo tak to ciągle ktoś czegoś od niego chciał. Ale ja też odczytuje 6 pucharów jako zmiane właściciela Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi