Skocz do zawartości

Sen o ojcu

dorotadziedzic

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ojciec nigdy mnie nie wychowywal, przez 3lata mial kontakt ze mna, moja mlodsza siostra i mama, ale nigdy z nami nie zdecydowal zyc z nami na codzien.Od okolo 2lat w ogole nami sie nie interesuje.Snilo mi sie dzis ,ze przyszedl do naszego domu.Lezal na kanapie jego twarzy nie widzialem ale slyszalem glos.Moja mama lezala na drugiej kanapie i rozmawiala z nim ale nie wiem o czym.Ojciec moj przyniosl piwo w puszce ktora byla podzielona na dwie czesci mniejsza i wieksza,pilismy razem to piwo.W snie nie bylo mojej siostry.Nie wiem czy jest to wazne ale moja mama choruje na silna depresje.Obudzilem sie i tak zakaczyl sie moj sen.Co ten sen oznaczal?

Napisano

Mam na imie Igor Dziedzic.A w loginie imie Dorota to imie mojej mamy.Korzystamy z tego konta wspolnie.Jesli jest to jakis problem to moge zarejestrowac sie pod loginem igordziedzic.Po prostu moja mama zalozyla to konto.

Napisano

Witam!

Igor leżenie na kanapie w snach jest symbolem statycznej postawy. Być może zastanawiałeś się czy choroba twojej mamy może coś w realcjach z ojcem zmienić. podświadomość odpowiedziłą ci wyrażnie że nie - ojciec zajmuje postawę statyczną - leżącą czyli nie podejmie żadnego wysiłku aby coś z tą sytuacją zrobić. To że twoja mama leży na drugiej kanapie i z nim rozmawia symbolizuje że ona nie bedzie podejmować żadnych prób kontaktu z twoim ojcem.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

Igor, to zarejestruj się, proszę. Dzielenie kont jest niezgodne z regulaminem.

Napisano

myślę ,ze chciałbyś żeby tak właśnie było czyli szczęśliwa rodzina, ale to właśnie Twoje marzenie , które w taki sposób objawia się we śnie. to tylko moje spostrzeżenia