JagodowaTruskawka Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Jestem obecnie w szczesliwym zwiazku. Nie moglabym zdradzic mojego partnera. Snil mi sie dzis moj byly chlopak - milosc zycia. Mowil mi we snie, ze za mna teskni, brakuje mu mnie i chcialby zaczac od nowa. Mial w tym snie kogos. Ja w tym snie mu powiedzialam, ze teraz nie ma to szansy bo jestem z kims innym i on tez.. Sen byl tak realny, ze nie czulam ze snie. Byli mi sie snili zawsze, kiedy oni o mnie mysleleli. Dlatego zapytalam kart. Zapytalam kart, jakie sa uczucia bylego do mnie. Król denarów, królowa denarów, 6 pucharów -> Pustelnik Ja w tych kartach widze przeszlosc i moze sentyment. W podsumie eremita, czyli nasza rozlaka. po tych 6 kielichach uznalam ze dołoże kart. Na pierwszy rzut oka pomyslalam, ze karty pokazaly mi przeszlosc. - 8 denarów, paź denarów, koło fortuny -> głupiec - Teskni za mna i za naszymi wspolnymi chwilami? Te karty kojarza mi sie z tym, ze chcialby odbudowac nasza relacje. To jest na tyle dziwne, bo to babiarz kompletny i watpie zeby byl teraz samotny. Jak zareaguje jesli powiem mu ze mi sie snil:10 pucharów, paź mieczy, 5 mieczy -> pustelnik -Ucieszy sie, ale to nic nie zmieni w naszej relacji. A jak nie powiem: 2 denarów,8 kielichow,rycerz mieczy -diabeł - Bedzie mnie dalej wspominal? Co o tym sadzicie? Edytowane 22 Stycznia 2013 przez JagodowaTruskawka Cytuj
Trida Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Zapytalam kart, jakie sa uczucia bylego do mnie. Król denarów, królowa denarów, 6 pucharów -> Pustelnik Krol i krolowa to Wy i głownie zanurzenie sie we wspomnieniach, ale nic z tego raczej nie bedzie. Wasze mysl błądzą, jest gdybanie ale Pustelnik na kocu wskazuje, ze nie nie nie, to powinno pozostać w strefie wspomnień, lepiej do tego nie wracac. Nie odgrzebywać, bo skończyć się moze podobnie jak ostatnio. (nooo ew włozycie w to BARDZO duzo pracy) po tych 6 kielichach uznalam ze dołoże kart. Na pierwszy rzut oka pomyslalam, ze karty pokazaly mi przeszlosc. - 8 denarów, paź denarów, koło fortuny -> głupiec No kołaczą się i Tobie i jemu mysli o powrocie. Moze nawet byście jakiś flirt próbowali rozegrać ale patrząc po kartach - odradzam. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Tak cos czulam wlasnie ze mnie wspomina. Ja czasem tez o nim pomyle, ale w kategorii 'nigdy wiecej' Cytuj
Kędry Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 Witam. Tego typu sny pojawiają się najczęściej w trzech sytuacjach 1. Czy aby to nie był Twój karmiczny - wtedy sny będą Cię naprawdę "prześladować", 2. Czy przeszłość została dobrze domknięta pod względem emocjonalnym, czasem wydaje się nam, że coś już mamy uporządkowane, ale to tylko złudzenie. W snach dochodzą do głosu sytuacje szczególnie wyparte do podświadomości, wtedy nie zdajemy sobie sprawy z ich istnienia. 3.Czy na pewno jesteś szczęśliwa w obecnym związku, czy tylko się wydaje, że to właśnie jest to. Pozdrawiam Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 Nie, Tak, Tak. Dlatego mnie to wlasnie zdziwilo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi