Skocz do zawartości

No to robi sie ciekawie...

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jestem obecnie w szczesliwym zwiazku. Nie moglabym zdradzic mojego partnera. Snil mi sie dzis moj byly chlopak - milosc zycia. Mowil mi we snie, ze za mna teskni, brakuje mu mnie i chcialby zaczac od nowa. Mial w tym snie kogos. Ja w tym snie mu powiedzialam, ze teraz nie ma to szansy bo jestem z kims innym i on tez.. Sen byl tak realny, ze nie czulam ze snie. Byli mi sie snili zawsze, kiedy oni o mnie mysleleli. Dlatego zapytalam kart.

Zapytalam kart, jakie sa uczucia bylego do mnie.

Król denarów, królowa denarów, 6 pucharów -> Pustelnik Ja w tych kartach widze przeszlosc i moze sentyment. W podsumie eremita, czyli nasza rozlaka.

po tych 6 kielichach uznalam ze dołoże kart. Na pierwszy rzut oka pomyslalam, ze karty pokazaly mi przeszlosc. - 8 denarów, paź denarów, koło fortuny -> głupiec - Teskni za mna i za naszymi wspolnymi chwilami? Te karty kojarza mi sie z tym, ze chcialby odbudowac nasza relacje. To jest na tyle dziwne, bo to babiarz kompletny i watpie zeby byl teraz samotny.

Jak zareaguje jesli powiem mu ze mi sie snil:10 pucharów, paź mieczy, 5 mieczy -> pustelnik -Ucieszy sie, ale to nic nie zmieni w naszej relacji.

A jak nie powiem: 2 denarów,8 kielichow,rycerz mieczy -diabeł - Bedzie mnie dalej wspominal?

Co o tym sadzicie?

Edytowane przez JagodowaTruskawka
Napisano

Zapytalam kart, jakie sa uczucia bylego do mnie.

Król denarów, królowa denarów, 6 pucharów -> Pustelnik

Krol i krolowa to Wy i głownie zanurzenie sie we wspomnieniach, ale nic z tego raczej nie bedzie. Wasze mysl błądzą, jest gdybanie ale Pustelnik na kocu wskazuje, ze nie nie nie, to powinno pozostać w strefie wspomnień, lepiej do tego nie wracac. Nie odgrzebywać, bo skończyć się moze podobnie jak ostatnio. (nooo ew włozycie w to BARDZO duzo pracy)

po tych 6 kielichach uznalam ze dołoże kart. Na pierwszy rzut oka pomyslalam, ze karty pokazaly mi przeszlosc. - 8 denarów, paź denarów, koło fortuny -> głupiec

No kołaczą się i Tobie i jemu mysli o powrocie. Moze nawet byście jakiś flirt próbowali rozegrać ale patrząc po kartach - odradzam.

Napisano

Tak cos czulam wlasnie ze mnie wspomina. Ja czasem tez o nim pomyle, ale w kategorii 'nigdy wiecej'

Napisano

Witam.

Tego typu sny pojawiają się najczęściej w trzech sytuacjach

1. Czy aby to nie był Twój karmiczny - wtedy sny będą Cię naprawdę "prześladować",

2. Czy przeszłość została dobrze domknięta pod względem emocjonalnym, czasem wydaje się nam, że coś już mamy uporządkowane, ale to tylko złudzenie. W snach dochodzą do głosu sytuacje szczególnie wyparte do podświadomości, wtedy nie zdajemy sobie sprawy z ich istnienia.

3.Czy na pewno jesteś szczęśliwa w obecnym związku, czy tylko się wydaje, że to właśnie jest to.

Pozdrawiam

Napisano

Nie, Tak, Tak. Dlatego mnie to wlasnie zdziwilo.