Skocz do zawartości

Czy coś z tego będzie... pomoc w interpretacji

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Niedawno poznałam pewnego mężczyznę, który bardzo mnie zainteresował. Na razie mamy tylko wspólne interesy. Zrobiłam krzyż celtycki na naszą znajomość. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji.

1. Rys osoby o którą pytamy- Cesarzowa

Osoba spokojna, poukładana, żyjąca marzeniami

2. Nasz stosunek do niej- Kochankowie

Mam swiadomość, że będę musiała dokonać jakiegoś wyboru wchodząc w intymniejsze relacje z nim

3. Świadoma postawa tej osoby wobac mnie- Królowa Mieczy

Postawa zdystansowana, oschła ?????

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec mnie- Księżyc

Boi się zrobić pierwszy krok, ukryte emocje, dezorientacja

5. Przeszłość znajomości- Królowa Monet

Związek z pieniędzmi?

6. Najbliższa przyszlość- 10 monet

wzbogacenie, nabyta nieruchomość

7. Intencje tej osoby wobec partnerstwa- 7 Kielichów

Fantazjowanie, snucie nierealnych planów, życie w świecie iluzji, nieralne marzenia co do partnerstwa

8. Wpływ innych ludzi- Król Monet

Wpływ ludzi z pieniędzmi

9. Lęki o obawy tej osoby co do relacji- 3 Mieczy

Obawa przed rozstaniem, utratą ukochanej osoby

10. Daleka przyszłość- 9 kielichów

Związek, Ślub ??

Bardzo będę wdzięczna za pomoc

Pozdrawiam

Jasmina

Napisano

na jaki okres czasu była stawiana Daleka przyszłosć? Były ramy czasowe?

Napisano

Chociaż chyba krzyż celtycki nie sięga jakiejś bardzo odległej przyszłości ? Jestem dopiero na początku mojej tarotowej przygody :)

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

A on ma żonę ?

Chyba nie wszystko o nim wiesz i to właśnie pokazały karty - Księżyc.

Chcesz być jego stała partnerką i chcesz żeby to on dokonał takiego wyboru - Cesarzowa z karta Kochanków. Masz nadzieję na udany związek ale nie wiesz co tak naprawdę Pan do Ciebie czuje - Księżyc.

7 pucharów mówi że na dzień dzisiejszy Pan nie ma żadnych planów związanych z Twoją osobą, raz ze dobrze Cię nie zna, dwa przez to ma mylne widzenie Twojej osoby, może trochę wyidealizowane, ale mało realne, no bo za mało się znacie.

Przyszłość opiera się na sprawach zawodowych. Ty będziesz czekać aż Pan coś zadziała i żyć marzeniami. Pan nie łapie żadnych sygnałów z Twojej strony więc skupi sie na pracy. Przy okazji spotkań czeka was mile spędzony czas, ale potem każde idzie w swoją stronę.

Zapytam, skąd pomysł ze 9 kielichów mówi o ślubie ? Bo 9 w numerologii mówi o samotnym życiu, co potwierdza jeszcze Eremita (IX karta WA), a 9 z MA mówią albo o byciu singlu (zadowolonym, lub nie) albo o dylematach emocjonalnych samotnej osoby i na 9-tkach mamy przedstawioną tylko 1 postać. (obrazki też pomagają w interpretacji karty, szczególnie te z talii RW)

Po kartach widzę, że dopóki nie poznacie się lepiej i nie zaczniecie wysyłać w swoją stronę konkretnych sygnałów, to relacja opiera się głównie na sprawach zawodowych. Czyli działaj kochana i dawaj mu znaki że jesteś zainteresowana :)

Edytowane przez SooYoung
Napisano

Dziękuję. Ja mam Tarota Mitycznego, tam 9 Kielichów jest przedstawiona zupełnie inaczej i z opisu wyniku miłość, małżeństwo z wyboru itp... więc to mnie trochę zmyliło :) A Pan jest na 100% samotny :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Pan jest dla Ciebie bardzo atrakcyjny fizycznie - podoba Ci się...i "rodzą" się w Tobie jakieś uczucia do Niego, no jesteś zauroczona (patrząc na tę Cesarzową & Kochanków zapytałabym tak jak Arachnea - Czy ten Pan jest żonaty (?) - ale napisałaś że na 100% nie)...jesli chodzi o postawę świadomą Pana wobec Ciebie - to po prostu widać tutaj że Pan jest nastawiony na karierę/pracę - i takie ma podejście do Ciebie - zawodowe...nieświadoma postawa - no wywołuje w Tobie złudne nadzieje czego właśnie w ogóle nie jest świadomy...przeszłość - połączyły Was wspólne interesy...najbliższa przyszłość - współpraca po prostu - interes, udane inwestycje...intencje - to są tylko Twoje wyobrażenia, fantazje - postrzegasz sytuację dość nierealnie...wpływ innych osób - no myślę że tutaj pokazuje się ktoś kto będzie miał wpływ na Wasz interes wspólny właśnie - no nie wiem jakiś doradca,sponsor czy ktoś wpływowy etc...lęki - no po prostu że coś z interesem pójdzie nie tak, albo że będzie musiał robić coś co nie będzie zgodne z Jego potrzebami (macie jakieś trudności ?)...jeśli chodzi o daleką przyszłosć to ja tutajw idzę po prostu powodzenie w interesach - takie bezpieczństwo finansowe...

No, na razie macie wspólne interesy - i póki co na tym poprzestanie...

Napisano

Dzięki :) Być może właśnie tak jest, natomiast to Pan ostatnio zaczął inicjować, aby znajomość z czysto zawodowej przeszła w trochę bardziej bezpośrednią, do tego jakieś komplementy co do mojej osoby, dlatego też zaczęłam się nad tym wszystkim zastanawiać... a na dniach nasza współpraca się zakończy, więc stąd moja ciekawość :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

To tak szybko kończycie współpracę ? Piszesz że niedawno Go poznałaś - zaczęliście - wspólne interesy...i już koniec ? :)

Napisano

tak, on pomagał mi tylko nabyć pewną inwestycję :) Inwestycja została przeze mnie nabyta, a więcej przedsięwzięć tego typu już nie planuję :) Teraz tylko finalizacja sprawy i w przyszłym tygodniu będzie po wszystkim...

hmmm gejem nie wydaje mi się, żeby był :) Chociaż tego nie sprawdzałam... ale z długich rozmów z nim nic nie wskazywało na inną orientację :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

6. Najbliższa przyszlość- 10 monet ~ czyli tutaj pokazała się po prostu Twoja udana inwestycja...interes...finalizacja sprawy...

8. Wpływ innych ludzi- Król Monet ~ On Ci pomógł, udzielił wsparcia...

10. Daleka przyszłość- 9 kielichów ~ a tuuutaj...radość z tego co osiagnęłaś....

Nie widać by Pan chciał od Ciebie czegoś więcej...nie ma tu uczuć, emocji...

• 2 miesiące temu...
Napisano

Po zakonczonym biznesie Pa zapropomowal mi randke, spotkalismy sie kilka razy, dalej mamy ze soba kontakt, ale to nie "to", Pan jest wg mnie za malo dojrzaly...

Napisano

Zastanawialam sie nad tym iridos, fakt jest za malo meski jak dla mnie, ale czy gej to nie mam pojecia, chociaz kto wie;) w.kazdym razie wizerunek Pana odbiega od mojego idealu wlasnie za to brak mestwa

Napisano

Gdyby był gejem to nie zaproponował by Ci randki bo po co? Chyba, że pod presją otoczenia bo tak wypadało...

A i coś w tym jest, że są kobiety, które nie potrafią być matkami i wrażliwi faceci ;P

No cóż takie czasy ;)