Skocz do zawartości

kiedy się odezwie?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No, niestety :( z tych kart wychodzi na to że sporo sobie poczekasz...

P.S.

A założyłaś sobie na jaki okres stawiasz karty ?

Napisano

nie, nie dałam granic czasowych, ale wiem że sobie poczekam, bo teraz to szanowny pan odczeka długo, na tyle, by nie musiał się odnosić do tego co napisał ;D

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
:) zapytałam ponieważ to dla mnie ważne (mam 3 sposoby określania czasu...)..a skoro Ty nie określiłaś, nie wyciągnęłaś też tylko jednej karty na czas, to powiem Ci kochana że - żeby nie powiedzieć za 7 miesięcy, to może się odezwać dopiero w trzeciej dekadzie Byka ~ 12-21 Maja...
Napisano

hah chyba, że Cesarz postanowi zerwać pęta i zebrać to co posiał ;DDDD to wtedy odezwie się szybko

Napisano
:) zapytałam ponieważ to dla mnie ważne (mam 3 sposoby określania czasu...)..a skoro Ty nie określiłaś, nie wyciągnęłaś też tylko jednej karty na czas, to powiem Ci kochana że - żeby nie powiedzieć za 7 miesięcy, to może się odezwać dopiero w trzeciej dekadzie Byka ~ 12-21 Maja...
poprzednio wytrzymał dwa tygodnie
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
hah chyba, że Cesarz postanowi zerwać pęta i zebrać to co posiał ;DDDD to wtedy odezwie się szybko

Ojj weź mi nie mów nic o działaniach Cesarza Kochana...jakiś czas temuuu...jak miałam "problemy" z Panem (okresy milczenia itd.), to Cesarza dość często wtedy miałam w kartach na Niego - i du** blada - było milczenie/zero działań wtedy...

Napisano

ale ten cesarz ma diabła za kołnierzem, tym jego diabłem- uzależnieniem, chyba jestem ja ;)) więc przy założeniu, że AW to czas teraźniejszy, to odezwie się niedługo tylko przez przez pryzmat mojego braku cierpliwości, pewnie dla mnie będzie to strasznie długo ;D

Napisano (edytowane)

Ale może masz i racje, że źle zadaje pytania o czas. Próbowałam to poprawić dodatkowym pytaniem ale te karty chyba tylko gmatwają sytuacje

W jakich okolicznościach się do mnie odezwie?

9 monet Śmierć 5 mieczy jak coś cennego dla niego zmieni się w zdradę? ewentualnie w momencie, gdy dotrze do niego, że moja poza zadowolonej z siebie singielki to pic na wodę, fotomontaż ;D

Edytowane przez agaMAJ
  • 2 tygodnie później...
Napisano
Ale może masz i racje, że źle zadaje pytania o czas. Próbowałam to poprawić dodatkowym pytaniem ale te karty chyba tylko gmatwają sytuacje

W jakich okolicznościach się do mnie odezwie?

9 monet Śmierć 5 mieczy jak coś cennego dla niego zmieni się w zdradę? ewentualnie w momencie, gdy dotrze do niego, że moja poza zadowolonej z siebie singielki to pic na wodę, fotomontaż ;D

a to też mogę zweryfikować ..odezwał się przez gg, gdy zmieniłam status z dostępnego na niewidoczny, czyli jak zmieniłam prawdę w fałsz ;)