agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Cesarz Diabeł 7Monet no to sobie poczekam...... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 No, niestety z tych kart wychodzi na to że sporo sobie poczekasz... P.S. A założyłaś sobie na jaki okres stawiasz karty ? Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 nie, nie dałam granic czasowych, ale wiem że sobie poczekam, bo teraz to szanowny pan odczeka długo, na tyle, by nie musiał się odnosić do tego co napisał ;D Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 zapytałam ponieważ to dla mnie ważne (mam 3 sposoby określania czasu...)..a skoro Ty nie określiłaś, nie wyciągnęłaś też tylko jednej karty na czas, to powiem Ci kochana że - żeby nie powiedzieć za 7 miesięcy, to może się odezwać dopiero w trzeciej dekadzie Byka ~ 12-21 Maja... Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 hah chyba, że Cesarz postanowi zerwać pęta i zebrać to co posiał ;DDDD to wtedy odezwie się szybko Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 zapytałam ponieważ to dla mnie ważne (mam 3 sposoby określania czasu...)..a skoro Ty nie określiłaś, nie wyciągnęłaś też tylko jednej karty na czas, to powiem Ci kochana że - żeby nie powiedzieć za 7 miesięcy, to może się odezwać dopiero w trzeciej dekadzie Byka ~ 12-21 Maja... poprzednio wytrzymał dwa tygodnie Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 hah chyba, że Cesarz postanowi zerwać pęta i zebrać to co posiał ;DDDD to wtedy odezwie się szybko Ojj weź mi nie mów nic o działaniach Cesarza Kochana...jakiś czas temuuu...jak miałam "problemy" z Panem (okresy milczenia itd.), to Cesarza dość często wtedy miałam w kartach na Niego - i du** blada - było milczenie/zero działań wtedy... Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 ale ten cesarz ma diabła za kołnierzem, tym jego diabłem- uzależnieniem, chyba jestem ja ) więc przy założeniu, że AW to czas teraźniejszy, to odezwie się niedługo tylko przez przez pryzmat mojego braku cierpliwości, pewnie dla mnie będzie to strasznie długo ;D Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Ale może masz i racje, że źle zadaje pytania o czas. Próbowałam to poprawić dodatkowym pytaniem ale te karty chyba tylko gmatwają sytuacje W jakich okolicznościach się do mnie odezwie? 9 monet Śmierć 5 mieczy jak coś cennego dla niego zmieni się w zdradę? ewentualnie w momencie, gdy dotrze do niego, że moja poza zadowolonej z siebie singielki to pic na wodę, fotomontaż ;D Edytowane 10 Lutego 2013 przez agaMAJ Cytuj
agaMAJ Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Napisano 26 Stycznia 2013 jednak diabeł zadziałał ) pan odezwał się szybkoooo Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Lutego 2013 Autor Napisano 10 Lutego 2013 Ale może masz i racje, że źle zadaje pytania o czas. Próbowałam to poprawić dodatkowym pytaniem ale te karty chyba tylko gmatwają sytuacjeW jakich okolicznościach się do mnie odezwie? 9 monet Śmierć 5 mieczy jak coś cennego dla niego zmieni się w zdradę? ewentualnie w momencie, gdy dotrze do niego, że moja poza zadowolonej z siebie singielki to pic na wodę, fotomontaż ;D a to też mogę zweryfikować ..odezwał się przez gg, gdy zmieniłam status z dostępnego na niewidoczny, czyli jak zmieniłam prawdę w fałsz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi