duo70 Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Witam Co w uczuciach do końca stycznia? (tak ogólnie) Koło fortuny 2 puchary cesarz=cesarz Odmiana losu (powinno być na lepsze, bo jest posucha) i spotkanie bądź porozumienie z jakimś cesarzem Jak to na mnie wpłynie? Walet pucharów 3 puchary Wieża 8 pucharów Królowa Buław=Słońce Powiedziałabym, że na początku będę zadowolona,ktoś wyjdzie z jakąś propozycją? potem w tej wieży może zszokowana lekko i zdystansowana. Nie wiem co z tą Królową. Bo ostatnio w kartach wychodzę jako Pucharowa a Buławowa wychodzi mi jako ta druga. Mogę się mylić. Słońce daje radość,przyjaźń więc może nie będzie tak źle Bardzo proszę o pomoc w interpretacji Bedę wdzięczna Cytuj
KatiJo Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Co w uczuciach do końca stycznia? (tak ogólnie) Koło fortuny 2 puchary cesarz=cesarz Będziesz się kręcić wokół kogoś, kto nie za bardzo jest tego godny... Jak to na mnie wpłynie? Walet pucharów 3 puchary Wieża 8 pucharów Królowa Buław=Słońce Będzie musiał nastąpić wstrząs, żebyś przejrzała na oczy i zaczęła żyć tym, co jest, a nie marzeniami... Wtedy słoneczko zaświeci... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi