Sanya Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Z racji tego, że w lutym nawet nie będę mieć czasu na spotkania towarzyskie zapytałam o uczucia w marcu: Król mieczy + 7 pucharów + Rydwan Ja to interpretuję w ten sposób, że będzie możliwość poznania mężczyzny, który wpadnie mi w oko, z tym, że przy rydwanie pojawia się sposobność zmaterializowania tych marzeń i rozwinięcia ten znajomości, ew. też konieczność wykonania jakiegoś mojego ruchu, żeby to wyszło poza sferę samego "myślenia" Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Sanya Cytuj
nirva2991 Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 no ktoś Ci wpadnie w oko i może ta osoba okazać się bardzo niedostępna , więc mogą być marzenia o tej osobie , myśli o zbliżeniu się . Cytuj
Sanya Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 Tak też myślę. Pożyjemy, zobaczmy, na pewno zweryfikuję Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Król mieczy + 7 pucharów + Rydwan No w marcu będziesz marzyć/fantazjować o jakimś Mężczyźnie ~ o tym że chciałabyś kogoś/Jego mieć, chciałabyś aby coś drgnęło u Ciebie w uczuciach/abyście się zbliżyli ~ ale niestety ja tutaj nie widzę rozwoju relacji uczuciowej...jeśli już coś - to może Ci się trafić jakieś romansidło.. I wiesz - coś mnie sie wydaje że ten Pan będzie Mężczyzną żonatym... Cytuj
Sanya Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 Moje pierwsze przeczucie to, że po rozstaniu i starszy, ale może być też tak jak piszesz z tą pierwszą opcją, bo zastój już trwa baaardzo długo Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Może być i tak jak piszesz - pewnie że tak ...napisałam że może być żonaty - po Królu Mieczy & podsumach - Cesarz, Kapłanka, Księżyc, Kochankowie, Sąd, Cesarz)... Ale to Twoje karty - Ty je czujesz Naaajlepiej.:* Cytuj
Sanya Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 Wiem, wiem, dziękuję za Twoją opinię :* Mysterious, a co może oznaczać rydwan w tym rozkładzie na końcu? Te dwie pierwsze jasno do mnie przemawiają, teraz nawet myślę, że mogły to by być jeszcze marzenia o byłym mężczyźnie jako, że mieczowy mi się w takim pojawia, ale nie myślę już o nim w kategoriach partnera, to już przeszłość, chociaż czasami męczą mnie wspomnienia. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Wiesz - dla mnie Rydwan przy tych kartach (sumie & podsumach) to ewentualnie może Ci przynieść taką relację szarpaną - takie romansidełko właśnie - które daje tarcia, sprzeczne cele, różne spojrzenie na znajomośc etc... Cytuj
Sanya Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 Dziękuję za odpowiedź W uczuciach na kwiecień też mam rydwan, z tym, że na samym początku i w obstawie z księżycem i królem buław i znowu pojawiają mi się jakieś skojarzenia z marzeniami, z czymś nierzeczywistym, z próbą pójścia do przodu, tak jakby trzeba było pokonać nieśmiałość albo przełąmać się, może wyjść z inicjatywą i dopiero wtedy coś się zadzieje. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Noo - Rydwan - Księżyc - Król Buław ~ po mojemu to Romans jak niiic... Cytuj
Sanya Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 No tak, też tak może być Kurcze, jeszcze nie czuję tak dobrze kart, zawsze mam kilka alternatyw, a może tak, a może jednak nie, ale ważne żeby zdobywać doświadczenie A co do samych kart na kwiecień to mnie interesuje mężczyzna na stały związek, ale kto wie, może z takiej przelotnej znajomości zrodzi się coś trwałego. Obiecuję zweryfikować Dziękuję Mysterious! :* Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Kochana ~ nie tylko Ty tak masz, ja też tak miewam, ciągle się uczę i uczę, doświadczam etc... A co do znajomości/relacji ~ przecież od czegoś trzeba zacząć, nie od razu Kraków zbudowano ... 3maj się Ciepluuutko i Powodzonka...)) Cytuj
Sanya Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 WERYFIKACJA: Faktycznie, marzec to były tylko myśli i marzenia, w kwietniu zaś poznałam mężczyznę i weszłam w nim związek. Także wszystko się sprawdziło Pozdrowienia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi