Skocz do zawartości

Uczucia na marzec.

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam :)

Z racji tego, że w lutym nawet nie będę mieć czasu na spotkania towarzyskie zapytałam o uczucia w marcu:

Król mieczy + 7 pucharów + Rydwan

Ja to interpretuję w ten sposób, że będzie możliwość poznania mężczyzny, który wpadnie mi w oko, z tym, że przy rydwanie pojawia się sposobność zmaterializowania tych marzeń i rozwinięcia ten znajomości, ew. też konieczność wykonania jakiegoś mojego ruchu, żeby to wyszło poza sferę samego "myślenia" :)

Edytowane przez Sanya
Napisano

no ktoś Ci wpadnie w oko i może ta osoba okazać się bardzo niedostępna , więc mogą być marzenia o tej osobie , myśli o zbliżeniu się .

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Król mieczy + 7 pucharów + Rydwan

No w marcu będziesz marzyć/fantazjować o jakimś Mężczyźnie ~ o tym że chciałabyś kogoś/Jego mieć, chciałabyś aby coś drgnęło u Ciebie w uczuciach/abyście się zbliżyli ~ ale niestety ja tutaj nie widzę rozwoju relacji uczuciowej...jeśli już coś - to może Ci się trafić jakieś romansidło..

I wiesz - coś mnie sie wydaje że ten Pan będzie Mężczyzną żonatym...

Napisano

Moje pierwsze przeczucie to, że po rozstaniu i starszy, ale może być też tak jak piszesz z tą pierwszą opcją, bo zastój już trwa baaardzo długo :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Może być i tak jak piszesz - pewnie że tak :)...napisałam że może być żonaty - po Królu Mieczy & podsumach - Cesarz, Kapłanka, Księżyc, Kochankowie, Sąd, Cesarz)...

Ale to Twoje karty - Ty je czujesz Naaajlepiej.:*

Napisano

Wiem, wiem, dziękuję za Twoją opinię :* Mysterious, a co może oznaczać rydwan w tym rozkładzie na końcu? Te dwie pierwsze jasno do mnie przemawiają, teraz nawet myślę, że mogły to by być jeszcze marzenia o byłym mężczyźnie jako, że mieczowy mi się w takim pojawia, ale nie myślę już o nim w kategoriach partnera, to już przeszłość, chociaż czasami męczą mnie wspomnienia.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Wiesz - dla mnie Rydwan przy tych kartach (sumie & podsumach) to ewentualnie może Ci przynieść taką relację szarpaną - takie romansidełko właśnie - które daje tarcia, sprzeczne cele, różne spojrzenie na znajomośc etc...

Napisano

Dziękuję za odpowiedź:) W uczuciach na kwiecień też mam rydwan, z tym, że na samym początku i w obstawie z księżycem i królem buław i znowu pojawiają mi się jakieś skojarzenia z marzeniami, z czymś nierzeczywistym, z próbą pójścia do przodu, tak jakby trzeba było pokonać nieśmiałość albo przełąmać się, może wyjść z inicjatywą i dopiero wtedy coś się zadzieje.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Noo - Rydwan - Księżyc - Król Buław ~ po mojemu to Romans jak niiic...:)

Napisano

No tak, też tak może być :) Kurcze, jeszcze nie czuję tak dobrze kart, zawsze mam kilka alternatyw, a może tak, a może jednak nie, ale ważne żeby zdobywać doświadczenie :) A co do samych kart na kwiecień to mnie interesuje mężczyzna na stały związek, ale kto wie, może z takiej przelotnej znajomości zrodzi się coś trwałego. Obiecuję zweryfikować :) Dziękuję Mysterious! :*

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Kochana ~ nie tylko Ty tak masz, ja też tak miewam, ciągle się uczę i uczę, doświadczam etc...

A co do znajomości/relacji ~ przecież od czegoś trzeba zacząć, nie od razu Kraków zbudowano ;):)...

3maj się Ciepluuutko i Powodzonka...:)))

• 5 miesięcy temu...
Napisano

WERYFIKACJA: Faktycznie, marzec to były tylko myśli i marzenia, w kwietniu zaś poznałam mężczyznę i weszłam w nim związek. Także wszystko się sprawdziło :) Pozdrowienia :)