nirva2991 Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 jako , że ostatnio mnie coś bardzo często zupełnie niespodziewanie zaskakuje to postanowiłam sprawdzać co mnie zaskoczy do końca tego tygodnia : as denarów, 4 buław, śmierć , 6 kielichów jakieś zaproszenie od kogoś z kim się urwał kontakt ? co mnie zaskoczy w następnym tygodniu : król buław , 5 mieczy , cesarzowa , 8 buław hmm, może jakaś kłótnia z kimś .. Cytuj
Davisa Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 jako , że ostatnio mnie coś bardzo często zupełnie niespodziewanie zaskakuje to postanowiłam sprawdzać co mnie zaskoczy do końca tego tygodnia : as denarów, 4 buław, śmierć , 6 kielichów jakieś zaproszenie od kogoś z kim się urwał kontakt ? Jakaś szansa toi przed Tobą, no nie wiem, na uwolnienie się od czegoś nieprzyjemnego, co sprawi, że poczujesz się błogo :-) co mnie zaskoczy w następnym tygodniu : król buław , 5 mieczy , cesarzowa , 8 buław hmm, może jakaś kłótnia z kimś .. Dostaniesz wiadomość - ktoś wyjawi Ci czyjąś tajemnicę? 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 jeszcze Daffne do końca tyg jest trochę czasu specjalnie pominęłam . ale jeśli ma być częściowa weryfikacja to zaskoczył mnie ktoś swoim przyjazdem do PL . A pierwszy tydz , to , że pewna osoba dowiedziała się o czymś o czym nie powinna się dowiedzieć. Cytuj
nirva2991 Napisano 3 Lutego 2013 Autor Napisano 3 Lutego 2013 spotkanie z buławowym mnie zaskoczyło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi