london63 Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 jak minie mi weekend? Paź Mieczy, 8 Kielichów, 8 Buław, Gwiazda, Mag Planuje iść na impreze w piątek i w sobote, w sobote rano mam też jazdy - a wponiedziałek egzamin . Niedziele raczej bede odpoczywac. Tutaj chyba się pokazały właśnie te imprezy, jakiś natłok zdarzeń, dużo się będzie działo. Może smsa z jakąś dobrą wiadomością dostane? Co myslicie? Cytuj
london63 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Napisano 24 Stycznia 2013 nikt nie ma pomysłu na interpretacje? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Coś mi się wydaje że zła i rozżalona będziesz z nadzieją wyczekiwać na kontakt ze strony jakiegoś Pana...a może nawet zdecydujesz się Go zaczepić poprzez np. sms... Cytuj
london63 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 Byłam troche rozżalona, bo pewien facet całował się z inną na moich oczach i niedawno wysłalam smsa do kolegi i czekalam troche na odzew moze to tutaj sie pokazalo ogolnie udany weekend mimo wszystko wczoraj duzo przygód miałam z kolezanka, masakra;-) a dzisiaj odpoczywam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi