Skocz do zawartości

Czy nawiąze romans z kolegą ?

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano

Czy nawiąze romans z kolegą ?

rozkład taroka/Jaśniaka

1karta główna Słońce Póki razem ze sobą pracujemy warunki sprzyjają rozwinięciu romansu , flirtujemy ze sobą w pracy .

2 karta Ostrzegająca 2 kije Nie otwierać się przed chłopakiem , nie poruszać każdego tematu bo tutaj mogę się zagiąć .Nasz punkt widzenia spraw może się różnić i rozmowa skończy się na poróżnieniu zdań.

3Trzecia Co robić Moc Działać na niego , pokazać nóżki do spódniczki Tak aby pana zakręcić

4Czwarta - ograniczający wpływ przeszłości 3 kielichy Jeśli nic nie zrobię to zostanę w tym co mam nie wyraże uczucia , kolega nie dowie się a ja nie będę wiedziała jak wtedy relacja by wyglądała między nami .

5Piąta partnerzy , osoby bliskie ich wpływ Król monet Kolega jest moim kierownikiem działu chyba w tej kwesti mogę najbardziej na niego liczyć ...

6Szósta to co jest Królowa Mieczy - Jestem singielką , wymagającą bardzo . ale jak to królowa mieczy więcej logiki niż rpozumu ale tez i więcej dystansu niż lużności w kontaktach .

7Siódma to będzie 9 Monet Coś przy tej karcie wyjdzie na jaw , ale zzwyczaj to tak samo kobieta samotna .

11Karta jedenasta, czyli to co się rozlezie, nie dojdzie do skutku: 3 monety

Nie uda mi sie zrealizować planu co do tej znajomości , zostanę w półowie rozwijania znajomości .

12Dwunasta - Dodatkowe wnioski co do rozkładu kart SĄD

Poprzez tą znajomość z kolegą nastąpiła zmiana , odrodzenie planów .

13 Karta to xo w przyszłośći rycerz kielichów

W przyszłości czeka mnie jakaś przygoda miłosna , ktoś się pojawi lub ta znajomość nabierze rumienców .

Gość Marina33
Napisano

Ja tutaj widzę spotkanie bratniej duszy , porozumienie jest między Wami . To jest również pokazane to miejsce w , którym pracujecie - panują tam fajne reguły , czujesz opiekunczą dłoń tego pana .

Jeżeli Ci zależy na nim to działaj to karta MOC oznacza iż stoisz teraz przed ważną decyzją , ta znajomość ma na ciebie wpływ.9monet wg.mnie to pan będzie ciebie podziwiał , dostrzeże twoje talenty.

Sąd to dobre porozumienie , czujesz , że z tym panem jest ci dobrze. Mi to wygląda na relację , która ma możliwośći na rozwój dalszy .