Veroniczka Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 1 Jego intencje wobec Ciebie x1 Królowa Pucharów - Intencje to raczej ma dobre, może chce się mną w jakiś sposób "zaopiekować" dać wsparcie, coś może mi zaoferować, jak widać, pomoc, uczciwość i ciepło - będzie dla mnie dobry i życzliwy 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1 Król Pucharów - Że zrozumiem go również, i również będę "dla niego" a może chodzi mu o to żebym go pokochała? 3 Jak Cię postrzega x1 Cesarzowa - Jako kobietę z krwi i kości, podobającą mu się, i widzi we mnie kogoś z kim mógłby coś zbudować, dojrzałego 4 Co Tobie może dać x1 3 Miecze/Koło Fortuny ---> Na razie to chyba niesienie wsparcia w trudnych życiowych momentach, podnoszenie na duchu, rozmowy 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1 6 Denarów - Poprawne, co on da mi to i ja jemu, i co ja jemu to i on odda mi - taka wzajemność widać 6 Co ukrywa x3 Walet Denarów, Kochankowie, 2 Denary ---> Może się waha co ma robić? Kurcze nie wiem.. 7 Czego Ty oczekujesz x1 Księżyc - Hm, nie wiem jak ugryźć tą kartę.. O_O 8 Co możesz dać z siebie x1 5 Mieczy/3 Denary ---> Mogę jakoś go podejść.. Zrobić coś żeby na korzyść wyszło dla mnie.. 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1 Rycerz Denarów - No mamy się ku sobie, na razie obserwacja, rozmowy, spokojnie.. 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3 Królowa Pucharów, 6 Denarów, Księżyc - Nie wiem, czyżbym się w nim zakochała? Dziwnie to wygląda.. 11 W jakim kierunku zmierza relacja? Królowa Pucharów - Rzeczywiście chyba się zakocham.. O_O Karty z netka, dlatego tyle razy ta Królowa... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi