Veroniczka Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Jak uda się moje jutrzejsze spotkanie z nim? odpowiedź: As Pucharów/Mag ---> Wisielec tło: Pustelnik, 9 Mieczy, 8 Pucharów ---> Umiarkowanie Z odpowiedzi wynika że się uda, może jakieś zauroczenie coś? Bo widać tutaj zawieszenie.. Czyli wydaje mi się że o spojrzenie, oczy chodzi.. Może będziemy się sobie patrzeć? Haha.. Będzie dla mnie na pewno bardzo miły.. I wygadany.. A tło może chodzi o to że będziemy tacy szczerzy dla siebie, wyłonimy swoje wnętrze i to co nas gnębi.. Kurcze, albo będzie nam przykro że musimy już sobie iść? I koniec spotkania.. No nie wiem co to ma znaczyć :OO Ale chyba wpłyniemy na siebie... Cytuj
Davisa Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Spokojnie... Wg mnie, spotkania jutro nie będzie..... 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Spotkanie w parku koło fontanny ? - dużo tu wody Raczej nie ma tu wywnętrzniania się, a 9 mieczy to blokada umysłu spowodowana obawami czy dobrze wypadnę. w jej/jego oczach. Będzie czarowanie słowem żeby było miło. Zawsze pisze że kiedy pytaniach o zachowanie Pana, czy atmosferę na spotkaniu, pojawia się Mag to znaczy że ktoś nas będzie "czarował"... Spotkanie normalne - pogadacie, w pewnym momencie któreś z was odpłynie emocjonalnie albo się zawiesi, z powodu tzw zmęczenia materiału, ale na koniec powinnaś być zadowolona Baw się dobrze Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Według mnie to spotkanie będzie miłe aczkolwiek możesz czuć jakiś niedosyt z nim zwiazany. Z kart, które zinterpretowałaś widzisz dużo pozytywów. Możliwe, że lekko zawiedzie Ciebie to spotkania w stosunku do Twojego nastawienia do niego. Jednak pomimo, że nie będzie ono tak idealnie romantyczne jak to sobie wyobrażasz odniesiesz pozytywne wrażenie zarówno w trakcie spotkania jak i po spotkaniu. Co do miejsca to obstawiałbym raczej, jakies miejsce siedzące. Tzn, że wg mnie spędzicie to spotkanie raczej w jednym miejscu nie będziecie za wiele spacerować 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Stycznia 2013 Maestro Napisano 24 Stycznia 2013 Spotkania moze nie być, chyba zostanie przełożone w czasie... 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Napisano 24 Stycznia 2013 Tak dokładnie, spotkanie się dzisiaj nie odbyło.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi