Gość PannaDorotka Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Pan zgubił dokument potrzebny na uczelnie, jakaś karta wpisów zielona, czy coś ;p Gdzie jest teraz ten dokument? 6 buław, Rycerz Monet, Rycerz mieczy (suma: Siła) Hm... jak dla mnie, to chyba dał go, być może przez przypadek z jakimiś notatkami, swojemu koledze. Ewentualnie w aucie. Gdzieś schowany, a raczej "przygnieciony"? Może siłownia, ew obok jakiegoś sprzętu do ćwiczeń? Wśród rzeczy kolegi, współlokatora? Jak to widzicie? Edytowane 23 Stycznia 2013 przez PannaDorotka Cytuj
Gość SooYoung Napisano 23 Stycznia 2013 Napisano 23 Stycznia 2013 Niech sprawdzi w samochodzie - ryc mieczy a 6 buław tez mówi o jeździe i może w brązowym notesie, zeszycie,- ryc den, przyrzucony papierami Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Haha a ja mam jakies głupie wrażenie z tych kart, że ktoś sprawdza Twoje umiejętnosci i zdaje sobie sprawe gdzie to jest. ale tylko to mi przyszło na myśl Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Pan zgubił dokument potrzebny na uczelnie, jakaś karta wpisów zielona, czy coś ;p Gdzie jest teraz ten dokument? 6 buław, Rycerz Monet, Rycerz mieczy (suma: Siła) Hm... jak dla mnie, to chyba dał go, być może przez przypadek z jakimiś notatkami, swojemu koledze. Ewentualnie w aucie. Gdzieś schowany, a raczej "przygnieciony"? Może siłownia, ew obok jakiegoś sprzętu do ćwiczeń? Wśród rzeczy kolegi, współlokatora? Jak to widzicie? Czy to ten sam Pan - od indeksu ? Interke dam później... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Ja tez bym sprawdziła w aucie,gdzieś pod siedzeniami Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Gdzie jest teraz ten dokument? 6 buław, Rycerz Monet, Rycerz mieczy (suma: Siła) W budynku - w którym znajduje się korytarz z wieloma pokojami...w miejscu w którym czasem trzeba czekać na swoją kolej - czyli np. uczelnia (akademik) etc...no - niech sprawdzi na uczelni... Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Czy to ten sam Pan - od indeksu ? Interke dam później... Nie tym razem inna maruda Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Haha a ja mam jakies głupie wrażenie z tych kart, że ktoś sprawdza Twoje umiejętnosci i zdaje sobie sprawe gdzie to jest. ale tylko to mi przyszło na myśl Co do tego, czy zgubił- na pewno zgubił Sama zaproponowałam pomoc z kartami w celu odnalezienia, więc nie chodziło o celowe "sprawdzanie mnie" Ale fakt, Pan raczej sceptyczny, co do tego, na ile Tarot może być skuteczny... Więc tym bardziej zachęcam, żeby się postarać i pointerpretować Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Stycznia 2013 Maestro Napisano 24 Stycznia 2013 6 buław, Rycerz Monet, Rycerz mieczy (suma: Siła) dla mnie to ta karta wpisów była dobrze schowana, ale ten kolega czegoś prawdopodobnie szybko szukał, zrobił nieporządek w rzeczach i stąd nie może jej znaleźć, tak mi się te karty kojarzą : 6 buław Rycerz Monet - ładnie poukładane dokumenty w szufladzie biurka, nagle pojawiło się coś ważnego, coś trzeba było szybko znaleźć i R.Monet zmienił się w chaotycznego i narwanego R.Mieczy.. Cytuj
Vivere Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 6 buław, Rycerz Monet, Rycerz mieczy (suma: Siła) ja bym poszukała w biblioteczce/biurku, między ksiązkami, w ksiązkach, w notesie, między notatkami. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 Weryfikacja: Pan nie znalazł i nie szuka już.... Ale mimo wszystko dzięki za Waszą pomoc ^^ Cytuj
LasMeninas Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 ale sprawa się wyjaśni, w podsumie sprawiedliwośc - oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa jak to mówiła moja Pani w pzredszkolu Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 28 Stycznia 2013 Napisano 28 Stycznia 2013 to wtedy oczywiście dopiszę ^^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi