Skocz do zawartości

Zaginiony skarb

Gość PannaDorotka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość PannaDorotka
Napisano (edytowane)

Pan zgubił dokument potrzebny na uczelnie, jakaś karta wpisów zielona, czy coś ;p

Gdzie jest teraz ten dokument?

6 buław, Rycerz Monet, Rycerz mieczy (suma: Siła)

Hm... jak dla mnie, to chyba dał go, być może przez przypadek z jakimiś notatkami, swojemu koledze.

Ewentualnie w aucie. Gdzieś schowany, a raczej "przygnieciony"?

Może siłownia, ew obok jakiegoś sprzętu do ćwiczeń?

Wśród rzeczy kolegi, współlokatora?

Jak to widzicie?

Edytowane przez PannaDorotka
Gość SooYoung
Napisano

Niech sprawdzi w samochodzie - ryc mieczy a 6 buław tez mówi o jeździe

i może w brązowym notesie, zeszycie,- ryc den, przyrzucony papierami

Napisano

Haha a ja mam jakies głupie wrażenie z tych kart, że ktoś sprawdza Twoje umiejętnosci i zdaje sobie sprawe gdzie to jest. :) ale tylko to mi przyszło na myśl :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Pan zgubił dokument potrzebny na uczelnie, jakaś karta wpisów zielona, czy coś ;p

Hm... jak dla mnie, to chyba dał go, być może przez przypadek z jakimiś notatkami, swojemu koledze.

Ewentualnie w aucie. Gdzieś schowany, a raczej "przygnieciony"?

Może siłownia, ew obok jakiegoś sprzętu do ćwiczeń?

Wśród rzeczy kolegi, współlokatora?

Jak to widzicie?

Czy to ten sam Pan - od indeksu ? Interke dam później...

Napisano

Ja tez bym sprawdziła w aucie,gdzieś pod siedzeniami :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

W budynku - w którym znajduje się korytarz z wieloma pokojami...w miejscu w którym czasem trzeba czekać na swoją kolej - czyli np. uczelnia (akademik) etc...no - niech sprawdzi na uczelni...;)

Gość PannaDorotka
Napisano
Czy to ten sam Pan - od indeksu ? Interke dam później...

Nie ;) tym razem inna maruda

Gość PannaDorotka
Napisano
Haha a ja mam jakies głupie wrażenie z tych kart, że ktoś sprawdza Twoje umiejętnosci i zdaje sobie sprawe gdzie to jest. :) ale tylko to mi przyszło na myśl :)

Co do tego, czy zgubił- na pewno zgubił

Sama zaproponowałam pomoc z kartami w celu odnalezienia, więc nie chodziło o celowe "sprawdzanie mnie"

Ale fakt, Pan raczej sceptyczny, co do tego, na ile Tarot może być skuteczny... Więc tym bardziej zachęcam, żeby się postarać i pointerpretować :D

• Maestro
Napisano

dla mnie to ta karta wpisów była dobrze schowana, ale ten kolega czegoś prawdopodobnie szybko szukał, zrobił nieporządek w rzeczach i stąd nie może jej znaleźć, tak mi się te karty kojarzą : 6 buław Rycerz Monet - ładnie poukładane dokumenty w szufladzie biurka, nagle pojawiło się coś ważnego, coś trzeba było szybko znaleźć i R.Monet zmienił się w chaotycznego i narwanego R.Mieczy..

Napisano

ja bym poszukała w biblioteczce/biurku, między ksiązkami, w ksiązkach, w notesie, między notatkami.

Gość PannaDorotka
Napisano

Weryfikacja:

Pan nie znalazł i nie szuka już....

Ale mimo wszystko dzięki za Waszą pomoc ^^

Napisano

ale sprawa się wyjaśni, w podsumie sprawiedliwośc - oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa jak to mówiła moja Pani w pzredszkolu :)