Skocz do zawartości

Dałby ktoś radę wyciągnąć dla mnie karty?

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałabyś prośbę..

Czy istniałaby możliwość aby jakaś osóbka wyciągneła mi karty do tego rozkładu?

Będę na prawdę wdzięczna.

Izabela.ur. 06.01.1986

1. TY. Kim jesteś?

2. DOM. Co nazywasz domem?

3. CAŁE ŚRODOWISKO. Podstawa historii lub sytuacji?

4. "POKARM DUSZY". Co Ci daje komfort?

5. PRACA. CO jest Twoim celem?

6. MOTYWACJA. Co daje Ci motywacje?

7. WYZWANIE. Co Cię testuje?

8. TALENTY. Co jest Twoim talentem? Jak go pomnażać?

9. LEKCJE. Czego masz się nauczyć?

10. PRZESZKODY. Co Ci przeszkadza?

11. ZACHĘTY. Co wpływa na Ciebie?

12. TWÓJ BOHATER. Co Cię inspiruje?

13. WIEDZA. Pomocna rada.

• Maestro
Napisano

Jeśli chcesz ode mnie, to chętnie, ale wieczorem, po 19, bo dziś późno wrócę:)

• Maestro
Napisano
dobrze,dziekuje:)

Jeśli mogę, to wyślij mi pw z przypomnieniem ok.19.00, ok?

• Maestro
Napisano

1. TY. Kim jesteś? 4 denarów - jestes zamknięta, zablokowana w jakiś sposób,pilnujesz tego co masz, nie lubisz się chyba za bardzo uzewnętrzniać, denary poza tym to znak ziemski - Koziorożec:)

2. DOM. Co nazywasz domem? Paź Buław - miejsce Twojego dziecinstwa,gdy czułas się radosna i beztroska

3. CAŁE ŚRODOWISKO. Podstawa historii lub sytuacji? 4 buław- pragnienie posiadania swojego miejsca na zeimi

4. "POKARM DUSZY". Co Ci daje komfort? 7 mieczy - umiejętnośc prowadzenia rozmów,spryt, przebiegłośc

5. PRACA. CO jest Twoim celem? Król Denarów -osiągniecie stabilizacji materialnej

6. MOTYWACJA. Co daje Ci motywacje? 5 kielichów -poczucie utraty, tęsknota,wyżalenie się komuś

7. WYZWANIE. Co Cię testuje? Wieża - sytuacje, gdy cos się wali

8. TALENTY. Co jest Twoim talentem? Jak go pomnażać?Cesarz - jesteś silna,stanowcza ,rozwijaj to

9. LEKCJE. Czego masz się nauczyć? As Denarów 3 denarów - pokonywania przeszkód,pracy nad soba,masz chyba cos do przerobienia w dziedzinie materii

10. PRZESZKODY. Co Ci przeszkadza? Wisielec - marazm,zastój, wyczekiwanie na niewiadomo co

11. ZACHĘTY. Co wpływa na Ciebie? 4 kielichów - umiesz szukać,marzyć, przysiąść i popaść w zadumę

12. TWÓJ BOHATER. Co Cię inspiruje? As Buław 6 denarów - poczucie, że dostajesz tyle ile dałaś, wszystko co daje Ci energię, ruch, inicjatywa

13. WIEDZA. Pomocna rada. Słońce - ciesz się chwilą:)