Lenka10 Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Jeszcze jedno pytanko w związku z tym że nie zamierzam po pana odzywać się pierwsza ,zapytałam kart: co mi da dalsze milczenia wobec niego ? As mieczy Pustelnik 8 denarów dojdzie do jakiejś ważnej rozmowy,dotyczącej obecnej sytuacji i mojej postawy wobec niego /Pustelnik/co naprawi sytuację między nami . Jeśli się mylę i ktoś widzi to innaczej ,to będę bardzo wdzięczna za pomoc Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Lenka10 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Stycznia 2013 Maestro Napisano 24 Stycznia 2013 co mi da dalsze milczenia wobec niego ? As mieczy Pustelnik 8 denarów ja myslę, że on się odizoluje i skupi na swoich zajęciach, ale będzie się przy tym czuł b.samotny 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Napisano 24 Stycznia 2013 ja myslę, że on się odizoluje i skupi na swoich zajęciach, ale będzie się przy tym czuł b.samotny czyli jednak nic mi to nie da ......niedobrze. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Stycznia 2013 Maestro Napisano 24 Stycznia 2013 czyli jednak nic mi to nie da ......niedobrze. Spytaj może inaczej,jak on będzie reagował gdy zamilkniesz? Albo jakie działania podejmie wobec Ciebie, gdy zaczniesz milczeć.. Cytuj
Vivere Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 co mi da dalsze milczenia wobec niego ? As mieczy Pustelnik 8 denarów To każdy będzie "kowalem własnego losu" 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Napisano 24 Stycznia 2013 Spytaj może inaczej,jak on będzie reagował gdy zamilkniesz? Albo jakie działania podejmie wobec Ciebie, gdy zaczniesz milczeć.. ok,w takim razie : Jak on zareaguje,jeśli w dalszym ciągu będę milczała ? 5 denarów paź denarów kapłanka No chyba się odezwie . Paź denarów to jakieś konkretna działania . Kapłanka pewnie oznacza moją postawę . Reasumując ,będzie mu źle ,no i tym w tym paziu odezwie się do milczącej kapłanki. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Ja to bym odpuściła tą relacje z Panem. Według mnie to on odcięty jest. Jakoś wychodzi ciagle,że nie posłuży dobrze Ci ta relacja,ale to moja opinia:) To ty decydujesz w swoim zyciu. Trzymaj sie:* Cytuj
Vivere Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 ok,w takim razie : Jak on zareaguje,jeśli w dalszym ciągu będę milczała ? 5 denarów paź denarów kapłanka No chyba się odezwie . Paź denarów to jakieś konkretna działania . Kapłanka pewnie oznacza moją postawę . Reasumując ,będzie mu źle ,no i tym w tym paziu odezwie się do milczącej kapłanki. raczej nie zareaguje. Cytuj
Lenka10 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Napisano 24 Stycznia 2013 dziękuję bardzo za pomoc ,ale jeszcze tak z czystej ciekawości jeśli jeszcze mogę dopytać . kilka dni temu robiłam rozkład na to samo pytanie co w tytule tego wątku , z tym że wtedy wyciągnęłam 6 kart Rycerz denarów, Kapłanka, 2 denary, Słońce, Cesarzowa, Paź denarów czy po nich można sądzić że pan nie wiem co ze mną zrobić bo obecnie jest zajęty jakąś "cesarzową " ? Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 kapłanka to kochanka, Cesarzowa to ty więc chyba ci jakaś baba próbuje sprzątnąć pana sprzed nosa, co do kochanki się waha, bo ty jesteś ważniejsza, ale jeżeli przestaniesz się odzywać, możliwe że pan pójdzie w stronę tej drugiej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Stycznia 2013 Maestro Napisano 24 Stycznia 2013 5 denarów paź denarów kapłanka a ja bym powiedziała, ze jemu będzie zwyczajnie źle bez Ciebie, w paziu może być kontakt, ale chyba poczekasz.. Cytuj
Caliel Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 ja mysle tak jak dziewczyny, ze nic z tego nie wyjdzie. sprawy co prawda do konca nie sa przesadzone, ale oboje przypominacie mi czaple i bociana z wiersza:p krotko mowiac - zadne z Was nie dba o relacje, tylko sie zastanawia nad soba. Co robic? Co on zrobi? w ten sposob bedziecie czekac do usranej smierci na jakis przelom, a podejrzewam, ze niepredko to nastapi, za jakies 2 lata moze 1 Cytuj
Davisa Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 czyli jednak nic mi to nie da ......niedobrze. Da Ci, da... :icon_smile2: As mieczy Pustelnik 8 monet Przeanalizujesz dogłębnie sprawę i podejmiesz decyzję, by się odezwać pierwsza. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Caliel - bardzo trafne spostrzeżenie Często gdy nas duma przepelnia i nie chcemy się złamać do pierwszego kroku. Podejmujemy ryzyko gdy opartej na blędnych załozeniach psychologicznych nie znając swojego "przeciwnika". To jest najlepsza droga do porażki. Jednak czyż w takiej sytuacji można mowić o porazce kiedy liczymy się tylko sami dla siebie? A wracając do kart: Milczenie da Ci tyle, że nauczysz się iż nie warto milczeć. On - zareaguje w ten sposób, że nic nie zrobi tylko stwierdzi bardzo racjonalnie, ze dziwnie się zachowujesz tak jakby Ci nie zależało. Może próbowac coś wyjaśnić a nawet postarać się Ciebie zrozumieć. Jest szansa na to, że się ułoży ale potrwa to trochę. Na koniec małe spostrzeżenie - gdyby każdy kto ma jakies pretensje do kogoś nie odzywał się - ludzkość zapomniała by mowy. 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 I jak zareagował na Twoje milczenie? odzywał się coś ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi