agaMAJ Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 As mieczy---Królowa mieczy----Król Buław mmm... wykastrowałam go w tej mieczowej? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Stycznia 2013 Maestro Napisano 24 Stycznia 2013 Mi Król Buław pokazuje kontakt, a Królowa Mieczy rzeczową rozmowę...Ale wg mnie dziś kontaktu nie będzie... 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 As mieczy---Królowa mieczy----Król Buław mmm... wykastrowałam go w tej mieczowej? Po kartach wygląda na to że - nie odezwie się dziś... Cytuj
Lenka10 Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 te karty raczej pokazały tylko to na co czekasz . 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 I jak ? Odezwał się ? Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 no nie, ale ja i tak obstawiam, że odezwie się dopiero w przyszłym tygodniu Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Ja tu widze jedynie mozliwosc, ze Ty moglas sie odezwac. Podsum HB to I Mag. Ale w Mieczowej raczej tego nie zrobilabys bez potrzeby. Mieczowa nie reaguje emocjonalnie i jak nie ma interesu w czyms to sama nie zrobi kroku do przodu. Bulawowy moze i by sie odezwal, ale przy Mieczowej, moze miec zbyt zbolale ego, ktore nie pozwoli mu zrobic kroku w jej strone. Bo nie bedzie sie do niej naginal. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi