Skocz do zawartości

niejasności

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy pani X powiedziała komuś o pewnej sprawie ( nie bardzo przyjemnej dla mnie )

7 buław , 7 mieczy , 9 kielichów

oj tak , i w dodatku jest zadowolona .

jak to wpłynęło na moją reputację w tym towarzystwie (grono 5 osóB) :

as denarów , kapłan , 6 denarów

jest tak jak było. nie wpłyneło .

czy warto z nią porozmawiać o zaistniałej sytuacji :

6 buław, 2 puchary , królowa kielichów

warto

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Coś próbowała mącić ale nic tym nie ugrała (chociaż możliwe jest że Oni teraz mają dylemat i Ciebie zapytają...lub coś w ten deseń)...jednak powinnaś z Nią porozmawiać - Warto...

Napisano

otóż , że Pani X unikała mnie jak ognia w rzeczywistości , to do niej napisałam ( bo co innego ) . Rozmowa z nią była nie miła bo oskarżała mnie o absurdalne rzeczy (nie mające związku z rzeczywistością i myliła pojęcia ) . Do tego próbowała zrzucić na mnie odpowiedzialność za swoje zachowanie. masakra. Stwierdziłam , że nie będę odbijać piłeczki, i niby w końcu zaczęła pisać normalnie :) ale unosiła się strasznie

przynajmniej ja mam teraz czystą sytuację :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No skoro masz czystą sytuację - to chyba było warto :)

A Ona - no cóż, nie będę Jej zachowania komentować...ale uważam iż tak ("agresywnie") reagują osoby które "mają coś za uszami" - bo jesli jest się w porządku - to się rozmawia i wyjaśnia nieporozumienie, a nie się "puszy"...a potem łaziii po innych i "obrabia komuś tyłek" jak to niektórzy mają w zwyczaju...ja tam zawsze wychodze z założenia - jak mi leży coś na "wątrobie" mówie wprost - nie za plecami...

Problem tkwi w tym - że ludzie mówią - bądź ze mną szczera - a jak jest sie szczerym, to zostajesz wrogiem...no cóż...