Lenka10 Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 j.w. Jaka będzie jego reakcja jak odezwę się pierwsza? Gwiazda, 8 denarów, 6 denarów Pierwsza jest gwiazda ,więc chyba się ucieszy.W kolejnych kartach widać poprawę w sytuacji ,nasza relacja wróci do poprzedniej równowagi. Nie wiem czy dobrze to odczytałam,będę wdzięczna za każdą dodatkową uwagę Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Ucieszy się i uważam iż Ci odpowie...działaj bo masz możliwość coś zmienić... Cytuj
kuras Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 A ja mam inna wizje..... Wyszly Twoje nadzieje NA poprawe sytuacji.... Cytuj
Lenka10 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Napisano 24 Stycznia 2013 A ja mam inna wizje..... Wyszly Twoje nadzieje NA poprawe sytuacji.... być może... . zatem to ostatnie już karty na tą sytuację .( i nie będę dłużej drążyć tego tematu) Jaki wpływ na jego nastrój ma moje milczenie? 3 mieczy, Wieża, 2 buław wychodzi na to że nie jest mu z tym za dobrze ... Jutro on wraca z delegacji wiec będę mogła zweryfikować karty. Cytuj
kuras Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 być może... . zatem to ostatnie już karty na tą sytuację .( i nie będę dłużej drążyć tego tematu) Jaki wpływ na jego nastrój ma moje milczenie?j 3 mieczy, Wieża, 2 buław wychodzi na to że nie jest mu z tym za dobrze ... Jutro on wraca z delegacji wiec będę mogła zweryfikować karty. Przychylam sie. Cytuj
Lenka10 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Napisano 24 Stycznia 2013 Przychylam sie. każdy ma prawo do własnej opinii, szanuję i doceniam każdą jedną bez wyjątków Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 być może... . zatem to ostatnie już karty na tą sytuację .( i nie będę dłużej drążyć tego tematu) Jaki wpływ na jego nastrój ma moje milczenie? 3 mieczy, Wieża, 2 buław wychodzi na to że nie jest mu z tym za dobrze ... Jutro on wraca z delegacji wiec będę mogła zweryfikować karty. Jest Mu źle...bo nie ma możliwości wyjaśnienia tego co się pomiędzy Wami zadziało (jest na wyjeździe - ładnie to pokazuje suma Świat)...sam - też teraz nie umie zadziałać, nie wie jak...a po tej 2 Buław (biorąc też pod uwagę Świat) - to tak jakby On czekał na wiadomość od Ciebie - dobrą wiadomość... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Stycznia 2013 Maestro Napisano 24 Stycznia 2013 Ucieszy się,ale możesz nie otrzymać tego, na co liczysz..Może zareagować nieco inaczej niż sobie wyobrażasz... 1 Cytuj
Davisa Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Ucieszy się,ale możesz nie otrzymać tego, na co liczysz..Może zareagować nieco inaczej niż sobie wyobrażasz... A gdzie widzisz tu radość? 3 mieczy Wieża 2 buław - Świat Moim zdaniem pan zburzy wszystko, co było ważne w tej relacji - zrobi to wbrew sobie. Po czym zamknie się w swoim świecie, nie mając ochoty na nic. Edit: przepraszam Inez, być może napisałaś na temat pierwszego pytania.. Jeśli, tak, to przepraszam bardzo :-) Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Davisa Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Lenko z kart jednoznacznie wynika,tych wczesniejszych jak i tych,że Pan pierwszy nie wyjdzie z inicjatywą i zostawi sprawę jeżeli będziesz milczeć. Tutaj widać to nawet w tym pytaniu -jaki wpływ na niego ma moje milczenie-3 mieczy,wieza,2 buław- czyli odchodzi od smutku,zmienia myslenie o 180 stopni i nastawia się na coś innego-> 2 buław. Karty mówią do Ciebie,że jeżeli się odezwiesz to Pan się ucieszy(gwiazda) ale w póżniejszym czasie obydwoje bedziecie musieli pracować nad tą relacja (8 denarów) by przyniosło i Tobie zadowolenie i jemu(6 denarów). Tu chodzi o to by każde dbało o tą relacje. I uwazaj żebyś nie przewrózyła tematu bo nikt nie lubi jak się go pyta 100 razy o jedno i to samo-nawet zmieniając formę pytania. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Stycznia 2013 Maestro Napisano 25 Stycznia 2013 A gdzie widzisz tu radość? 3 mieczy Wieża 2 buław - Świat Moim zdaniem pan zburzy wszystko, co było ważne w tej relacji - zrobi to wbrew sobie. Po czym zamknie się w swoim świecie, nie mając ochoty na nic. Edit: przepraszam Inez, być może napisałaś na temat pierwszego pytania.. Jeśli, tak, to przepraszam bardzo :-) Tak:) Napisałam na podstawie tego pierwszego, gdzie Gwiazda była jako pierwsza:)))) Chociaż też miałam myśl, że ta Gwiazda może oznaczać nadzieję autorki wątku na radość pana.... A co do tego drugiego, to zgadzam się z Tobą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi