Skocz do zawartości

Jaka będzie jego reakcja jak odezwę się pierwsza?

Lenka10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

j.w. Jaka będzie jego reakcja jak odezwę się pierwsza?

Gwiazda, 8 denarów, 6 denarów

Pierwsza jest gwiazda ,więc chyba się ucieszy.W kolejnych kartach widać poprawę w sytuacji ,nasza relacja wróci do poprzedniej równowagi.

Nie wiem czy dobrze to odczytałam,będę wdzięczna za każdą dodatkową uwagę :_kwiatek:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ucieszy się i uważam iż Ci odpowie...działaj bo masz możliwość coś zmienić...

Napisano
A ja mam inna wizje.....

Wyszly Twoje nadzieje NA poprawe sytuacji....

być może... .

zatem to ostatnie już karty na tą sytuację .( i nie będę dłużej drążyć tego tematu)

Jaki wpływ na jego nastrój ma moje milczenie?

3 mieczy, Wieża, 2 buław

wychodzi na to że nie jest mu z tym za dobrze ...

Jutro on wraca z delegacji wiec będę mogła zweryfikować karty.

Napisano
być może... .

zatem to ostatnie już karty na tą sytuację .( i nie będę dłużej drążyć tego tematu)

Jaki wpływ na jego nastrój ma moje milczenie?j

3 mieczy, Wieża, 2 buław

Przychylam sie.

Napisano
Przychylam sie.

każdy ma prawo do własnej opinii, szanuję i doceniam każdą jedną bez wyjątków ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
być może... .

Jaki wpływ na jego nastrój ma moje milczenie?

3 mieczy, Wieża, 2 buław

Jest Mu źle...bo nie ma możliwości wyjaśnienia tego co się pomiędzy Wami zadziało (jest na wyjeździe - ładnie to pokazuje suma Świat)...sam - też teraz nie umie zadziałać, nie wie jak...a po tej 2 Buław (biorąc też pod uwagę Świat) - to tak jakby On czekał na wiadomość od Ciebie - dobrą wiadomość...

• Maestro
Napisano

Ucieszy się,ale możesz nie otrzymać tego, na co liczysz..Może zareagować nieco inaczej niż sobie wyobrażasz...

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
Ucieszy się,ale możesz nie otrzymać tego, na co liczysz..Może zareagować nieco inaczej niż sobie wyobrażasz...

A gdzie widzisz tu radość?

3 mieczy Wieża 2 buław - Świat

Moim zdaniem pan zburzy wszystko, co było ważne w tej relacji - zrobi to wbrew sobie. Po czym zamknie się w swoim świecie, nie mając ochoty na nic.

Edit: przepraszam Inez, być może napisałaś na temat pierwszego pytania.. Jeśli, tak, to przepraszam bardzo :-)

Edytowane przez Davisa
Napisano

Lenko z kart jednoznacznie wynika,tych wczesniejszych jak i tych,że Pan pierwszy nie wyjdzie z inicjatywą i zostawi sprawę jeżeli będziesz milczeć.

Tutaj widać to nawet w tym pytaniu -jaki wpływ na niego ma moje milczenie-3 mieczy,wieza,2 buław- czyli odchodzi od smutku,zmienia myslenie o 180 stopni i nastawia się na coś innego-> 2 buław.

Karty mówią do Ciebie,że jeżeli się odezwiesz to Pan się ucieszy(gwiazda) ale w póżniejszym czasie obydwoje bedziecie musieli pracować nad tą relacja (8 denarów) by przyniosło i Tobie zadowolenie i jemu(6 denarów). Tu chodzi o to by każde dbało o tą relacje.

I uwazaj żebyś nie przewrózyła tematu bo nikt nie lubi jak się go pyta 100 razy o jedno i to samo-nawet zmieniając formę pytania.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
A gdzie widzisz tu radość?

3 mieczy Wieża 2 buław - Świat

Moim zdaniem pan zburzy wszystko, co było ważne w tej relacji - zrobi to wbrew sobie. Po czym zamknie się w swoim świecie, nie mając ochoty na nic.

Edit: przepraszam Inez, być może napisałaś na temat pierwszego pytania.. Jeśli, tak, to przepraszam bardzo :-)

Tak:) Napisałam na podstawie tego pierwszego, gdzie Gwiazda była jako pierwsza:)))) Chociaż też miałam myśl, że ta Gwiazda może oznaczać nadzieję autorki wątku na radość pana.... A co do tego drugiego, to zgadzam się z Tobą.