Skocz do zawartości

Pełnia Inez - 27 stycznia

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - Mag

kokietowanie,flirty, czarowanie

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Królowa Buław/9 denarów - moja osoba, moja energiczność,zadowolenie,powodzenie

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Mieczy 8 buław - odchodzą nerwy i chaotyczne działania

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Pustelnik - poczucie samotności i wyobcowania

Gość Arianna
Napisano

0 - poczucie pewności siebie, poczucie, że świat zaczyna się przed tobą otwierać

1 - rozkwitająca w tobie kobiecość

2 - na razie koniec nagłych zrywów i porywów serca;)

3 - czas rozmyślania i analizowania

Napisano
0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - MagPan którego skrzętnie ukrywasz badz który pojawi się w twoim życiu..Szarlatanik,mądry,spokojny,pociągający który rozwija rozmowę i kieruje nią niczym kuglarz swoimi piłeczkami,ah..

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Królowa Buław/9 denarów - Ty świadoma kobieta swojej kobiecości i siły którą posiadasz. Czujesz sie bardzo atrakcyjna fizycznie i seksualnie,To o ciebie zabiegają . To teraz ty decydujesz,przeglądasz,wertujesz wsród adoratorów.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Mieczy 8 buław Myślę,że odszedł jakiś facet który wprowadzał zamieszanie i nerwówkę w twoje zycie.

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Pustelnik - Powinno odejść to co się rozmywa..Twoja izolacja i przyglądanie się z boku,taki wewnetrzny smutek który ukryłas głęboko w sercu.

Napisano

- Jest pewien Pan, który wzbudza Twoje zainteresowanie. Jest zapewne przystojny, wygadany i inteligentnie potrafi oczarować i zainteresować swą osobą :)

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Królowa Buław/9 denarów

- widoczna jest większa Twoja pewność siebie, większe poczucie kobiecości, dzięki tej relacji. Dodaje Ci poweru :okok:

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Mieczy 8 buław

- zakończył się czas jakby...sporej burzliwości emocjonalnej, z jednej strony czasem potrafiłaś być rzeczowa i chłodna wyzbywając się emocji, ale innym razem działałaś dość spontanicznie pod wpływem "pobudzenia" wewnętrznego :). Ten czas wewnętrznej mieszanki mija :)

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Pustelnik

- zaczyna u Ciebie zanikać poczucie i chęć na bycie samej ze sobą, ten czas odchodzi...myślę, że był to jeden z etapów życia, które miały czegoś nauczyć..ale już spełniły swą rolę i muszą odejść :)

Napisano

Ale tez manipulowanie, stwarzanie pozorów, egoizm, w pewnym sensie niedojrzalosc, egocentryzm.

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Królowa Buław/9 denarów - moja osoba, moja energiczność,zadowolenie,powodzenie

Twoja siła, sex-appeal, zorganizowanie... charyzma.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Mieczy 8 buław - odchodzą nerwy i chaotyczne działania

znajomosc internetowa?

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Pustelnik - poczucie samotności i wyobcowania

Myslę, że przepracowałaś juz to co miałas. Nadchodzi nowa inna lekcja, a także nowi ludzie, znajomości.

• Lubię to! 1
Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - Mag-za dużo wróżysz kochana :D,troszkę manipulujesz i wykorzystujesz czyjeś słabostki.

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Królowa Buław/9 denarów -Twoja siła uwodzenia,czar,powab i kobiecość,determinacja w działaniu :-) jak coś zaplanujesz idziesz "po trupach" do celu.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Mieczy 8 buław - znajomość z mężczyzną,który zawrócił Ci w głowie ? "zmiejszenie" kontaktu lub całkowite zerwanie.

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Pustelnik - wyjdziesz do ludzi będziesz miała chęć na nowe znajomości.Otworzysz się na świat i będziesz radośniejsza.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - Mag-za dużo wróżysz kochana :D,troszkę manipulujesz i wykorzystujesz czyjeś słabostki.

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Królowa Buław/9 denarów -Twoja siła uwodzenia,czar,powab i kobiecość,determinacja w działaniu :-) jak coś zaplanujesz idziesz "po trupach" do celu.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Mieczy 8 buław - znajomość z mężczyzną,który zawrócił Ci w głowie ? "zmiejszenie" kontaktu lub całkowite zerwanie.

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Pustelnik - wyjdziesz do ludzi będziesz miała chęć na nowe znajomości.Otworzysz się na świat i będziesz radośniejsza.

Ostatnio duuuuuzo mniej wróżę, bo mi się zaczyna ładnie układać:) A manipulacją się brzydzę:)

Napisano

masz w swojej naturze ogromna siłę przyciągania, przekonywania,zwracania na siebie uwagę. Wiesz o tym i umiesz to wykorzystać dla własnych celów. Niechętnie atakujesz ale skutecznie się bronisz. Kieruje Tobą potrzeba przeżywania wciąz nowych wrażeń. Reagujesz dość spontanicznie, doświadczasz, uczysz się na błędach

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Królowa Buław/9 denarów świadomość własnej wartości, niezalezność, pewność siebie.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Mieczy 8 buław -nie wiem, może ta karty pokazują okres natężonej nauki przed egzaminami? W każdym razie, niepokój, nieporozumienia, konflikty se minęły.

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Pustelnik - juz nie będziesz tak medytowała sama ze sobą, wyłazisz z własnego azylu.

• Lubię to! 1
Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - Mag - Próbujesz budować wciąż coś od nowa z zebranymi doświadczeniami

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Królowa Buław/9 denarów - Twoja niezależność

• Lubię to! 1
Napisano

0 - Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - Mag

Wiesz co za dużo planujesz.. Ja wiem że Ty chęci masz mnóstwo, energii także ale nie ma co na zapas się rozpędzać.. Nie obiecuj jak nie jesteś czegoś pewna, bądź jak nie musisz, ponieważ nie wiadomo czy będziesz rzeczywiście potem mogła na prawdę się z tego wywiązać.. Nie ma co słów na wiatr rzucać a wiesz jak to Mag :)

1 - Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Królowa Buław/9 denarów ---> Świat

Dobrze się czujesz we własnej skórze, masz witalność i energię oraz motywację do działania.. Dbasz o siebie, o swoje przyjemności i potrzeby, ludzie to dostrzegają i nie mają Ci tego za złe, ale owszem czasem może się jakaś uwaga trafić typu "O jejku, kobieto.. Ty myślisz tylko o sobie" No ale o sobie myśleć także trzeba, prawda? :D Po za tym swoim działaniem napędzasz wszechświat, i daje Ci całe dobro :) Które Ty dajesz i mu.. Pamiętajmy o tym!

2 - Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Mieczy/8 buław ---> Diabeł

Oj miałaś trochę urwanie głowy, telefony, essy, komunikacja szła równa.. Z każdej strony - i fakt, faktem - czasem nie chciało Ci się odpowiadać, albo odpowiadałaś tak na odczep mi się, hah, rozumiesz pewnie o co chodzi ;D Ale to rzeczywiście człowieka w szał wprowadza.. Co za dużo to nie zdrowo ;) A nerwowość w kontaktach z innymi nie sprzyja..

3 - Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Pustelnik - Troszkę tak wyklujesz się z tej swojej skorupy, po tym czasie gdzie byłaś taka "dla siebie samej" Ale wyciągnęłaś wnioski, więc będziesz na przyszłość i mądrzejsza, i ostrożniejsza.

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano

za duzo slow, za mało czynów

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Królowa Buław/9 denarów - to, że jestes samowystarczalna- nie wiem Inez- usamodzielniasz sie? albo jakies działania w tym kierunku podejmujesz.........

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Mieczy 8 buław - hm... kontrontacje słowne z jakims człowiekiem- dosc porywczym, narwanym, takim zimnym, ktory rani dla samego bólu

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Pustelnik - izolowanie sie (nawet podswiadome) od ludzi, zamkniecie w sobie..........

Napisano

Bedziesz starala sie sama brac sprawy w swoje rece, dzialac wg swoich oczekiwan i w razie czego bedziesz tak wkraczala do sytuacji, zeby to, co bedzie szlo np. nie tak jak trzeba, nagiac do siebie i swoich oczekiwan.

Dla mnie Mag to osoba, ktora nie czeka az cos sie stanie, wie czego chce i dziala, aby osiagnac swoj cel.

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Królowa Buław/9 denarów ---> XXI Swiat; suma HB IX Eremita

Lubisz siebie, czujesz sie dobrze ze soba. Jestes zadowolona, zadbana, czujesz sie piekna i otwierasz sie na swiat, mezczyzn, coraz bardziej. Rada taka jest, aby przemyslec jeszcze wszystko w spokoju, czy aby to, cos robisz czy czego chcesz jest tym, czego chcesz naprawde. Jezeli tak jest to dzialaj w zgodzie ze soba. Nie rozgladaj sie na boki, patrz na swoje dobro.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Rycerz Mieczy 8 buław ---> suma XV Diabel; suma HB Sprawiedliwosc

Tutaj bylo duzo dzialan, moze tez rozmow, ktore tak naprawde niewiele przynosily pozytku. Teraz uda Ci sie wyjsc poza to, zaczac dzialac konkretnie i docelowo. Jw. Masz potencjal Maga. Sprawiedliwosc zacheca jednak, aby nie przeMagowac... i pozostac jednak uczciwa i fair. Dzialac tak, aby nie zaszkodzic sobie ani komus.

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Pustelnik

Czas, gdy nie wiedzialas do konca, czego naprawde chcesz i dociekalas sama ze soba. Teraz jestes juz tego pewna i wiesz, czego masz oczekiwac, jak dzialac itd.

• Lubię to! 1
Napisano
Ostatnio duuuuuzo mniej wróżę, bo mi się zaczyna ładnie układać:) A manipulacją się brzydzę:)

Manipulujesz kobiecością ;-) to miałam na myśli.

• Maestro
Napisano
Manipulujesz kobiecością ;-) to miałam na myśli.

No to tutaj masz hmmmmm...rację...

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

kokietowanie,flirty, czarowanie

weryfikacja

Stałam się pewniejsza siebie,powoli opuszcza mnie poczucie samotnosci, poza tym faktycznie trochę kokietuję....hmmm...choć sama tego nie widzę...Odszedł chaos z mojego zycia:D