Gość ANEZ Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Co ważnego wydarzy się u mnie w lutym - czyt chron. Królowa denarów,Swiat,Sprawiedliwość,6 denarów - przypływ gótówki i to chyba duży/oj żeby tak!/ ,jakieś sprawy urzędowe i może one przyniosą polepszenie finansów. Cytuj
Gość Arianna Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 myślę że doczekasz się zapłaty za coś na co już od dłuższego czasu czekałaś - poczujesz jakieś zrównoważenie energii - ale niekoniecznie musi tu chodzić o gotówkę, raczej patrzyłabym na to ogólnie w sensie takiego pozytywnego wyrównania rachunków Cytuj
kuras Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Tez tak mi sie wydaje...mozliwa poprawa finansow za sprawa jakis urzedow... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Co ważnego wydarzy się u mnie w lutym - czyt chron. Królowa denarów,Swiat,Sprawiedliwość,6 denarów Pozytywny finał...i coś nowego...w końcu coś otrzymasz (bo Ty ciągle dajesz) ~ w efekcie będziesz bardzo zadowolona, poczujesz się bezpieczna i szczęśliwa... Tak mi to jakoś wygląda na koniec jednego "etapu" - i początek drugiego...hmm...)) Cytuj
iridos Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 a spodziewasz sie jakiejs kasy?a moze kredyt bierzesz?rozliczenie z us ewnetualnie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Stycznia 2013 Maestro Napisano 24 Stycznia 2013 Królowa denarów,Swiat,Sprawiedliwość,6 denarów jeśli masz jakies zobowiązania finansowe,to uda Ci się je spłacić, bo prawdopodobnie otrzymasz jakieś dodatkowe pieniądze:) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 a spodziewasz sie jakiejs kasy?a moze kredyt bierzesz?rozliczenie z us ewnetualnie Nie spodziewam się i dlatego jakby sie pojawiły to by było super, kredytu nie biorę i nie mam. Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Co ważnego wydarzy się u mnie w lutym? czyt chron. Królowa denarów,Swiat,Sprawiedliwość,6 denarów Myślę, że zajmiesz się w dużej mierze obowiązkami codziennymi, praca, dom albo inne urzędowe sprawy do załatwienia się pojawią. Podczas wykonywania tych czynności wykażesz się uprzejmością, mądrością i rozwagą, więc z pewnością ładnie sobie poradzisz Cytuj
iridos Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 wiec obstawiam albo zwrot z us albo jakies rachunki wyrównania do zapłacenia Cytuj
Gość ANEZ Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 WERYFIKACJA Rzeczywiście załatwianie spraw urzędowych a i pieniądze będą w terminie pózniejszym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi