Skocz do zawartości

A co u mnie w lutym? za kurasem

Gość ANEZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co ważnego wydarzy się u mnie w lutym - czyt chron.

Królowa denarów,Swiat,Sprawiedliwość,6 denarów - przypływ gótówki i to chyba duży/oj żeby tak!/ ,jakieś sprawy urzędowe i może one przyniosą polepszenie finansów.

Gość Arianna
Napisano

myślę że doczekasz się zapłaty za coś na co już od dłuższego czasu czekałaś - poczujesz jakieś zrównoważenie energii - ale niekoniecznie musi tu chodzić o gotówkę, raczej patrzyłabym na to ogólnie w sensie takiego pozytywnego wyrównania rachunków

Napisano

Tez tak mi sie wydaje...mozliwa poprawa finansow za sprawa jakis urzedow...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Co ważnego wydarzy się u mnie w lutym - czyt chron.

Królowa denarów,Swiat,Sprawiedliwość,6 denarów

Pozytywny finał...i coś nowego...w końcu coś otrzymasz (bo Ty ciągle dajesz) ~ w efekcie będziesz bardzo zadowolona, poczujesz się bezpieczna i szczęśliwa...

Tak mi to jakoś wygląda na koniec jednego "etapu" - i początek drugiego...hmm...:)))

Napisano

a spodziewasz sie jakiejs kasy?a moze kredyt bierzesz?rozliczenie z us ewnetualnie

• Maestro
Napisano

jeśli masz jakies zobowiązania finansowe,to uda Ci się je spłacić, bo prawdopodobnie otrzymasz jakieś dodatkowe pieniądze:)

Napisano
a spodziewasz sie jakiejs kasy?a moze kredyt bierzesz?rozliczenie z us ewnetualnie

Nie spodziewam się i dlatego jakby sie pojawiły to by było super, kredytu nie biorę i nie mam.

Napisano

Co ważnego wydarzy się u mnie w lutym?

czyt chron.

Myślę, że zajmiesz się w dużej mierze obowiązkami codziennymi, praca, dom albo inne urzędowe sprawy do załatwienia się pojawią. Podczas wykonywania tych czynności wykażesz się uprzejmością, mądrością i rozwagą, więc z pewnością ładnie sobie poradzisz :)

Napisano

wiec obstawiam albo zwrot z us albo jakies rachunki wyrównania do zapłacenia

• 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA

Rzeczywiście załatwianie spraw urzędowych a i pieniądze będą w terminie pózniejszym.