TrutH's Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Witam wszystkich Moje pytanie czy powinienem spotkać się z byłą narzeczoną po dwóch latach i co z tego spotkania może być. 4 denerów + 8 buław + paź kielichów + Mam swoją interpretację ale nie chcę nikomu nic sugerować.
Sznuflina Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Moim skromnym zdaniem, zostales kiedys zle potraktowany przez ta pania. Byc moze jest ona matreialistka.. Nagle macie kontakt.. smsy po dlugim czasie..a Ty nie wiesz jak reagowac.. bo stare rany odezwaly sie..i mowia "uwazaj".. Byc moze, moja interpretacja jest zupelnie mylna..ale stawiam pierwsze kroczki..
Wrozbita_Oramin Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Witam wszystkich Moje pytanie czy powinienem spotkać się z byłą narzeczoną po dwóch latach i co z tego spotkania może być. 4 denerów + 8 buław + paź kielichów + Mam swoją interpretację ale nie chcę nikomu nic sugerować. Nie chodzi o sugerowanie. W regulaminie jest raczej obwoiązek podania swojej interpretacji.
TrutH's Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 Nie chodzi o sugerowanie. W regulaminie jest raczej obwoiązek podania swojej interpretacji. W sumie trochę racji masz 4 denerów + Mówi o jej materializmie zachłanności i myślenia tylko o sobie i zaspokajaniu własnych potrzeb. 8 buław + to mnie martwi gdyż myślę, że jakieś resztki uczuć mogą wrócić i coś innego weźmie górę nad rozsądkiem. Nie chcę żeby to zmąciło mój spokój ducha Paź kielichów + to, co może się stać lub uczucia, jakie mogą powrócić to iluzja cień przeszłości, który może odbić się na teraźniejszości.
Wrozbita_Oramin Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Tak więc jeżeli karty nie pokazały Twoich emocji związanych z ta osobą, to pokazują powrót dawnych uczuć. Wszystkie te karty wg mnie wskazują na odrodzenie się namiętności w Tobie. Tylko pytanie czy tego własnie chce tak wrazliwy męzczyzna skoro uważasz ją za materialistkę. POzdrawiam
TrutH's Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 A co ona myśli tak szczerze? To takie wylizywanie miski po kisielu smak niby ten sam ale człowiek tak naprawdę się nie naje. Myślę że jeśli coś takiego się wydarzy stłamszę rządzę w sobie. Pójdę dla siebie samego. Sama walka z pokusą warta jest tego
Wrozbita_Oramin Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 A co ona myśli tak szczerze? To takie wylizywanie miski po kisielu smak niby ten sam ale człowiek tak naprawdę się nie naje. Myślę że jeśli coś takiego się wydarzy stłamszę rządzę w sobie. Pójdę dla siebie samego. Sama walka z pokusą warta jest tego Dziwnie to napisałeś. W powiązaniu z wypowiedzią Twoją i z kartami uważam' date=' ze nie powinieneś isc na to spotkanie bo się pogrążysz i nie tylko [u']żądzy[/u] nie powstrzymasz ale i uczuć. Może gdybyś miał wiecej szacunku do kobiet to ona nie byłaby byłą narzeczoną. Co do tego co ona myśli to zapytaj jej się a dowiesz się więcej lub zrób inny rozkład. Pozdrawiam i życze dużo zrozumienia dla przyczyn rozstawania się ludzi.
Caliel Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Hah.,. naprawde irytujace dla mnie sa pytanie kart typu co on/a o mnie mysli... Zapytajcie osobe o która pytacie karty, to sie dowiecie. Dla mnie to takie troche lenistwo, niechec do pracy nad soba. Poniewaz zamiast pomyslec nad soba, zastanowic sie, zanalizowac sytuacje - wolimy sie pytac kart i dostac gotowa odpowiedz. A akurat takie cos jak czyjes mysli uczucia to sprawa zbyt zmienna i delikatna, by diagnozowac je kartami. I bardzo nie podoba mi sie sposob w jaki sie wyrazasz, TrutH, wydaje mi się taki pogardliwy.. Albo robisz z siebie jakiegos mnicha, ktory w kazdej kobiecie widzi demona, poniewaz nie rozumie co na niego dziala i jak, obwinia kobiete o swoje reakcje. Żądza i pokusa, to elementy które nam stale towarzysza. Dobry material na kształtowanie charakteru;) Tak więc masz sposobność pocwiczyc. Ale przemysl moze, taka moja mala sugestia, czy chcesz pojmowac ludzi jako miski? troche sie czepiam, ale uwazam ze troche przedmiotowo ja traktujesz.
TrutH's Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Napisano 25 Stycznia 2013 Wiesz ta miska i sposób wypowiedzi wynika bardziej z mojego specyficznego poczucia humoru i ogólnie charakteru. Może powinienem zachować pewne normy ale uważam że to jest dobre miejsce na szczerość i wszelkie konwenanse spowalniają rozwój. Co do kart masz racje nie można na nich opierać swoich decyzji dlatego tak czy siak pójdę tam i zmierzę się z tym co przyniesie mi los. A to jakie decyzje podejmę zależy tylko ode mnie. To taka sama próba nas samych jak każda inna karty mogą pokazać ewentualną drogę na ten moment ale tak jak mówisz wszystko się zmienia z chwilą...
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Ja uważam, że nie powinno się generalnie zaczynać pytania od "Czy" bo może pokazać mnogość i różność odpowiedzi. Poza tym 1 pytanie-jest w zasadzie rozdzielone na dwa. Co również daje wielorakość. Jeżeli chodzi na takie pojedyncze pytania to karty również nie pokazują całkoształtu przeszłość,okoliczności itd. Dlatego najlepiej zrobić Celtra,rtg. Jeżeli chodzi o Panią to uważam,że to ona raczej w Paziku by dązyła do reaktywacji tej relacji. I nasuwa się również pytanie dlaczego patrzysz na nią jakby chciala Cie tylko i wyłącznie wykorzystać? 4 denary nie koniecznie tylko świadczą o egoistycznej postawie. Jeżeli Ci ta sytuacja ciąży lub chcesz to wyjaśnić- po prostu to zrób. Weż życie w swoje dłonie i staraj się żyć tak abyś swoich decyzji za parę lat nie załował,że czas zleciał nie ubłaganie a ty nie jestes w stanie wrócic i postąpić inaczej. Trzymaj sie:)
Vivere Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 4 denerów + 8 buław + paź kielichów + jest tu(4 den) poczucie bezpieczeństwa ale i niechęć lub ostrożność w podejściu do zmian- w 4 den kontaktu/ spotkania może nie być. Ale (8 buław) - jest kartą jednak kontaktową. Może tu jest powściągliwość w komunikacji? W Paziu jest dużo emocji, fantazjowania. Czy Wy jesteście już umówieni na spotkanie, czy to tylko Twoje gdybanie jakby było gdyby?
Gość Daffne Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 czy powinienem spotkać się z byłą narzeczoną po dwóch latach i co z tego spotkania może być. 4 denarów, 8 buław, paź kielichów ->Umiarkowanie/Kapłan w tym miejscu postawiłabym pytanie..."Jak wpłynie spotkanie na Naszą relacje?" bo zadając je w takiej formie wiedziałbyś czy jest sens sie spotkać i mniej wiecej jak ono przebiegnie . W każdym razie sens myślę, że jest podobny by zamierzenie własnie takie miałeś. odnośnie kart... każde z Was jest jakby obwarowane murem i miało swe oddzielne "królestwa"żyjąc tak jak lubi i tak bym tu rozumiała tą 4 monet. Gdybyś zadziałał musiałbyś zburzyć Mur jaki między Wami narósł, relacja oczywiście stałaby się ciepła, sympatyczna, ale każde z Was tak na prawdę wybrało by to do dla niego lepsze. Myślę więc, że ciepłe relacje oparte na przyjaźni czy koleżeństwie są możliwe (paź kielichów), ale...i tak ostatecznie każde wybierze to co daje mu poczucie bezpieczeństwa, stabilizacje i komfort psychiczny kierując się rozwagą i rozsądkiem co by to miało nie znaczyć.
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Witam wszystkich Moje pytanie czy powinienem spotkać się z byłą narzeczoną po dwóch latach i co z tego spotkania może być. 4 denerów + 8 buław + paź kielichów + Mam swoją interpretację ale nie chcę nikomu nic sugerować. Zrobiłam podsumy i barrdzo ciekawie to wyszło....3 x Głupiec & 3 x Kochankowie' date=' do tego suma Umiarkowanie,,,hmmm widać że masz dylemat porząąądny... Rozpisze to więc tak : [b']4 Denarów ~[/b] Ty okopany w swoim świecie... 8 Buław & Paź Kielichów ~ myślisz o nagłej zmianie - spotkaniu... Czy powinieneś się z Nią spotkać ? ~ sam musisz rozstrzygnąć ten dylemat bo tylko TY wiesz czego chcesz...a karty to rady, nie podejmują decyzji... Natomiast co z tego spotkania może być - jeśli do niego dojdzie, to złapiecie kontakt - ale nic więcej nie widać...noo, myślę po kartach że to będzie taki zryw w znajomości i wróci do tego co jest... Te karty jak dla mnie to baarddzo pokazują Ciebie i Twoje rozterki...a nie odpowiedź...
TrutH's Napisano 23 Lutego 2013 Autor Napisano 23 Lutego 2013 Napiszę tak by można zamknąć temat. Pokusa była nie powiem było ciężko, ale opanowałem to w sobie. Niestety nie wiele się zmieniło w niej samej może troszkę, ale jedynie troszkę. Uregulowałem tą sprawę, bo nie dawała mi spokoju teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że postąpiłem słusznie w przeszłości. Przez ten cały czas, gdy nie pisałem w tym temacie pomagałem jej praktycznie w każdej dziedzinie jak tylko mogłem. Zero wdzięczności zero wzajemności i niestety albo stety podjąłem decyzje by nie kontaktować się ze sobą jedynie w święta czy urodziny złożyć sobie życzenia.
miistakke Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 którejś ze stron po rozstaniu mógł zburzyc się świat i będzie o tym mowa, spotkanie jednak zapoczątkowałoby kontakt, jakiś moze spotkania....zblizenie sie
Gość Daffne Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 którejś ze stron po rozstaniu mógł zburzyc się świat i będzie o tym mowa, spotkanie jednak zapoczątkowałoby kontakt, jakiś moze spotkania....zblizenie sie jest już weryfikacja:)
Gość Daffne Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 ja jak zwykle opóźniona haha prznajmniej teraz możesz sobie poczytać weryfkę od razu
Rekomendowane odpowiedzi